Nase Mesto

Zabava

Zabava

Slatki dani u srcu Bačke: Zvonko Bogdan i DŽENAN LONČAREVIĆ u CRVENKI

CRVENKA - Turistička organizacija opštine Kula, MZ Crvenka, Fabrika šećera „Crvenka“ i Fabrika biskvita Jaffa, pozivaju sve građane da svojim prisustvom uveličaju manifestaciju "Slatki dani u srcu Bačke", koja će se održati u Crvenki, 13. maja 2017. godine.

(VIDEO) Deponija Zvuka – Svirka u „PodrumChetu“ u Kuli

KULA - U "PodrumChetu" u Kuli sinoć je održana još jedna odlična svirka. Nastupala su dva benda: "Deponija Zvuka" i "Neprijatelj prelazi zeku". Posetili smo prvi deo svirke i evo šta smo zabeležili.

Za ljubitelje adrenalina – danas počinje MOTO SUSRET U RATKOVU

RATKOVO - Moto klub “Jawa” iz Ratkova organizuje deveti po redu moto susret koji će biti održan danas, 22. aprila na stadionu FK Radnički u Ratkovu.

(VIDEO) Finalno veče „SPORT STARS KVIZA“ i proglašavanje pobednika

KULA - Možda je pank mrtav, ali je zato pobednička ekipa i te kako živa! U ponedeljak, 20. mart 2017. godine, odigrao se finalni okršaj u Caffe bar-u "Sport Stars" u Kuli. Proglašeni su pobednici "Sport Stars Kviza".

NEĆETE VEROVATI kako je Kuljanin ODUŠEVIO Novaka Đokovića

KULA - Prošle godine na Međunarodnom sajmu inovacija, znanja i stvaralaštva, Tesla festusu u Novom Sadu, Popović Branku, diplomiranom ekonomisti iz Kule je dodeljena zlatna medalja i zlatna plaketa, u kategoriji industrijskog dizajna, za flašu koja je namenjena punjenju raznim pićima, izrađenu od glazirane keramike.

Promotivni film za proslavu 100 GODINA mlina „Žitobačka“

KULA - Pogledajte promotivni video povodom obeležavanja 100 godina postojanja mlina "Žitobačka" iz Kule i izdavanja knjige "Vek mlina Žitobačka", od autora Milutina M. Petkovića.

NESVAKIDAŠNJE: Pogledajte kako je Kula izgledala 1947. godine!

KULA - Da li ste se ikada pitali kako su se zvale ulice u Kuli odmah posle Drugog svetskog rata? Nakon što je rat završen, pobednici su privremeno preimenovali nazive ulica u brojeve, a kasnije su dobile imena koja i danas nose.

Petar Holovčuk iz Kule učesnik ovogodišnjeg izdanja „Maldiva“ (VIDEO)

BEOGRAD / KULA - Ovogodišnja sezona muzičkog kampa „Maldivi“ je uveliko u toku a među učesnicima je i naš sugrađanin Petar Holovčuk. Mladi Kuljanin ima 25 godina i već 11 godina je u muzičkim vodama.

INTERVJU: DJ Hollow Mind nastupa u rodnom gradu – Black Hole Fest Vrbas

VRBAS - Nastavljamo sa predstavljanjem izvođača koji će nastupati na II Black Hole Festivalu u Vrbasu. Danas smo razgovarali sa DJ Hollow Mindom koji se vraća u rodni grad da publiku digne na noge na afteru koji je zakazan odmah posle glavnog eventa!

INTERVJU: DJ Veljko Jović – nastup na Black Hole Festu u Vrbasu

VRBAS - Povodom II Black Hole festivala u Vrbasu, razgovarali smo sa Veljkom, talentovanim umetnikom elektronske muzike koji nastupa u subotu, 30. jula od 00:45. Pročitajte intervju i saznajte šta vas očekuje drugog dana festivala na terenima SU "Jamurača" u Vrbasu.