Nase Mesto

Zabava

Zabava

Za ljubitelje adrenalina – danas počinje MOTO SUSRET U RATKOVU

RATKOVO - Moto klub “Jawa” iz Ratkova organizuje deveti po redu moto susret koji će biti održan danas, 22. aprila na stadionu FK Radnički u Ratkovu.

(VIDEO) Finalno veče „SPORT STARS KVIZA“ i proglašavanje pobednika

KULA - Možda je pank mrtav, ali je zato pobednička ekipa i te kako živa! U ponedeljak, 20. mart 2017. godine, odigrao se finalni okršaj u Caffe bar-u "Sport Stars" u Kuli. Proglašeni su pobednici "Sport Stars Kviza".

NEĆETE VEROVATI kako je Kuljanin ODUŠEVIO Novaka Đokovića

KULA - Prošle godine na Međunarodnom sajmu inovacija, znanja i stvaralaštva, Tesla festusu u Novom Sadu, Popović Branku, diplomiranom ekonomisti iz Kule je dodeljena zlatna medalja i zlatna plaketa, u kategoriji industrijskog dizajna, za flašu koja je namenjena punjenju raznim pićima, izrađenu od glazirane keramike.

Promotivni film za proslavu 100 GODINA mlina „Žitobačka“

KULA - Pogledajte promotivni video povodom obeležavanja 100 godina postojanja mlina "Žitobačka" iz Kule i izdavanja knjige "Vek mlina Žitobačka", od autora Milutina M. Petkovića.

NESVAKIDAŠNJE: Pogledajte kako je Kula izgledala 1947. godine!

KULA - Da li ste se ikada pitali kako su se zvale ulice u Kuli odmah posle Drugog svetskog rata? Nakon što je rat završen, pobednici su privremeno preimenovali nazive ulica u brojeve, a kasnije su dobile imena koja i danas nose.

Petar Holovčuk iz Kule učesnik ovogodišnjeg izdanja „Maldiva“ (VIDEO)

BEOGRAD / KULA - Ovogodišnja sezona muzičkog kampa „Maldivi“ je uveliko u toku a među učesnicima je i naš sugrađanin Petar Holovčuk. Mladi Kuljanin ima 25 godina i već 11 godina je u muzičkim vodama.

INTERVJU: DJ Hollow Mind nastupa u rodnom gradu – Black Hole Fest Vrbas

VRBAS - Nastavljamo sa predstavljanjem izvođača koji će nastupati na II Black Hole Festivalu u Vrbasu. Danas smo razgovarali sa DJ Hollow Mindom koji se vraća u rodni grad da publiku digne na noge na afteru koji je zakazan odmah posle glavnog eventa!

INTERVJU: DJ Veljko Jović – nastup na Black Hole Festu u Vrbasu

VRBAS - Povodom II Black Hole festivala u Vrbasu, razgovarali smo sa Veljkom, talentovanim umetnikom elektronske muzike koji nastupa u subotu, 30. jula od 00:45. Pročitajte intervju i saznajte šta vas očekuje drugog dana festivala na terenima SU "Jamurača" u Vrbasu.

Ivana Keković – NAŠA pobednica Pinkovih Zvezda (VIDEO)

KULA / BEOGRAD - Sinoć je završena druga sezona Pinkovih Zvezda. Naša Kuljanka Ivana Keković je dogurala do samog finala, tj. do završne večeri. Iako je pobednik druge sezone Mite Stoilkov iz Makedonije, mi sa punim pravom kažemo da je NAŠA pobednica ipak Ivana Keković.

Zagrebački bend Brkovi u Somboru

SOMBOR - U Somboru će u okviru muzičkog festivala INTROfest 2.jula 2016. nastupiti zagrebački sastav "Brkovi".