Nase Mesto

Politika

(FOTO) Sivčani složno PROTIV UKIDANJA železničkog stajališta, prikupljanje potpisa moguće i u NAREDNIM DANIMA

SIVAC - Povodom najavljenog ukidanja železničkog stajališta u Novom Sivcu, Pokret obnove Kraljevine Srbije je u nedelju, 10. decembra organizovao peticiju, kako bi se to sprečilo.

Saopštenje OO Demokratske stranke Vrbas povodom Novogodišnjih izbora

VRBAS - Kritikama na račun održavanja izbora za mesne zajednice u Vrbasu, priključio se i Opštinski odbor Demokratske stranke Vrbas. U nastavku teksta pročitajte koju poruku šalju građanima.

Pokret za preokret: Izbori za Novu godinu u Vrbasu SMEŠNI I TRAGIČNI

VRBAS - Nedavno su raspisani izbori za mesne zajednice u Vrbasu, a pažnju javnosti privukao je datum održavanja izbora - poslednji dan u godini, 31. decembar. Na to je reagovao i Pokret za preokret, čije saopštenje možete pročitati u nastavku teksta.

Opštinski odbor SDP Srbije Odžaci organizovao sportske susrete, ekipa iz Deronja najbolja

OPŠTINA ODŽACI - Odbor za sport Opštinskog odbora SDP Srbije Odžaci organizovao je turnir u malom fudbalu na kome su učestvovali mesni odbori te partije iz odžačke opštine. Domaćin je bio Mesni odbor SDP Srbije Deronje.

Lista SNS-SPS JEDINA UČESTVUJE na izborima za Savet Mesne zajednice Lalić

LALIĆ - Rok za predaju lista za učešće na izborima za Savet Mesne zajednice Lalić istekao je u petak, 24. novembra 2017. godine u ponoć.

DJB Vrbas: Krajnje je vreme da se lideri „uzmu u pamet“ i oslušnu svoje...

VRBAS - Opštinski odbor Pokreta Dosta je bilo Vrbas izdao je saopštenje za javnost, koje mi ovom prilikom prenosimo u celosti.

POKS Kula obeležio Dan primirja u Prvom svetskom ratu i poziva na SVEČANU AKADEMIJU...

KULA / RUSKI KRSTUR / CRVENKA / SIVAC - Članovi i aktivisti Pokreta obnove Kraljevine Srbije Kula obeležili su Dan primirja u Prvom svetskom ratu u druženju i razgovoru sa građanima, podsetivši da je pre 99 godina Kraljevina Srbija, zajedno sa saveznicima, izvojevala slavnu i herojsku pobedu.

(FOTO) Proglašena lista SNS-SPS za izbore za Savet Mesne zajednice Lalić

LALIĆ - U susret izborima, proglašena je prva lista za izbore za Savet Mesne zajednice Lalić koji će biti održani 10. decembra.

DS KULA: Predsednik Videkanjić DA HITNO PODNESE OSTAVKU

KULA - Opštinski odbor Demokratske stranke Kula izdao je saopštenje za javnost povodom nedavnog Rešenja Agencije za borbu protiv korupcije, a mi vam njihove reči prenosimo u celosti.

Pokret za PREOKRET, Vrbas: „Željko Vulić da vrati mandat“

VRBAS - Opštinski odbor Pokreta za PREOKRET Vrbas traži da odbornik Željko Vulić, koji je na prethodnim izborima bio na zajedničkoj listi „Oslobodimo Vrbas“, a koji se na poslednjoj skupštinskoj sednici pridružio odborničkoj grupi radikala - vrati mandat!

Za sredu zakazana 16. sednica Opštinskog veća opštine Odžaci, jedna od tačaka GITARIJADA U...

ODŽACI - Sednica Opštinskog veća opštine Odžaci, 16. po redu, zakazana je za sredu, 18. oktobar 2017. godine.

(VIDEO) Dr Željko Vidović izabran za predsednika POKS Vrbas

VRBAS - U subotu je održana izborna skupština Pokreta obnove Kraljevine Srbije, opštinskog odbora u Vrbasu. Za predsednika odbora izabran je dr Željko Vidović.

(FOTO) Održana PRVA IZBORNA SEDNICA Pokreta obnove Kraljevine Srbije Kula

KULA - U subotu, 30. septembra 2017. godine, u maloj sali Kulturnog centra Kula održana je prva izborna Sednica Pokreta obnove Kraljevine Srbije Kula.

Zakazana 5. sednica Skupštine opštine Odžaci, na dnevnom redu 17 TAČAKA

ODŽACI - U petak, 6. oktobra 2017. godine, u 12:00 časova, u skupštinskoj sali Sportsko-poslovnog centra u Odžacima održaće se 5. sednica Skupštine opštine Odžaci.

Održana JOŠ JEDNA sednica Opštinskog veća Kula – na dnevnom redu KUĆNI RED u...

KULA - Na sednici Opštinskog veća, koja je održana u petak, 9. septembra, usvojen je Nacrt Odluke o opštim pravilima kućnog reda u stambenim i stambeno-poslovnim zgradama na teritoriji opštine Kula, kojim se reguliše održavanje reda i mira, kako u samoj zgradi, tako i oko nje.

Za petak zakazana 13. sednica Opštinskog veća opštine Odžaci

ODŽACI - Trinaesta sednica Opštinskog veća opštine Odžaci zakazana je za petak 29. septembar 2017. godine, sa početkom u 07:30 časova.

Plemenitost Opštinskog odbora SNS Kula NEMA GRANICE

KRUŠČIĆ - Plemenitost pojedinca ili grupe ljudi najviše dolazi do izražaja kada se nađu nekome u nevolji i pruže nesebičnu pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

U Kuli najavljena Izborna skupština Pokreta obnove Kraljevine Srbije

KULA - Pokret obnove Kraljevine Srbije obaveštava sve pristalice, simpatizere i članove da će se u subotu održati Izborna skupština ovog pokreta.

Socijalistička partija Srbije Vrbas poziva sve građane da se odazovu akciji dobrovoljnog davanja krvi

VRBAS - U nedelju 24. septembra od 09:00 do 11:00 časova, u prostorijama Opštinskog odbora SPS Vrbas biće održana akcija dobrovoljnog davanja krvi.

(VIDEO) Direktor Razvojne agencije Vojvodine Nikola Žeželj gostovao u Vojvođanskom dnevniku

KULA / SIVAC - Novoizabrani direktor Razvojne agencije Vojvodine, Nikola Žeželj, gostovao je na Radio-televiziji Vojvodine u Vojvođanskom dnevniku, gde je govorio o zadacima Razvojne agencije koji će se sprovesti u budućnosti.

(FOTO) Kulski naprednjaci PONOVO U AKCIJI! Nastavlja se ulepšavanje Kule

KULA - U subotu, 9. septembra 2017. godine, članovi Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Kuli još jednom su organizovali radnu akciju.

Nikola Žeželj iz Sivca postao DIREKTOR Razvojne agencije Vojvodine

KULA - Odlukom pokrajinske Vlade AP Vojvodine Nikola Žeželj, rukovodilac Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj opštine Kula imenovan je na funkciju direktora Razvojne agencije Vojvodine.

Veselin Adžić: Dokle sa gafovima političara?

ČITAOCI PIŠU - Na adresu redakcije Portala "Naše Mesto", stiglo je pismo Veselina Adžića iz Kule koji je pisanom rečju izrazio svoje nezadovoljstvo, odnosno čuđenje načinom i ponašanjem premjerke Ane Brnabić.

DJB Odžaci: Nemogućnost rešavanja infrastrukturnih problema – POŽAR NA DEPONIJI U ODŽACIMA

ODŽACI / DERONJE / RATKOVO - Povodom požara na deponiji između Odžaka i Deronja, Opštinski odbor pokreta "Dosta je bilo" Odžaci izdao je saopštenje koje prenosimo u celosti.

(VIDEO) DS Odžaci: Vlast da PREUZME ODGOVORNOST za nestašice vode

ODŽACI - Aleksandar Dikić iz Opštinskog odbora Demokratske stranke Odžaci obratio se svojim sugrađanima u vezi restrikcija vode na 40 stepeni i poziva opštinske vlasti da preuzmu odgovornost.