Nase Mesto

Politika

Za sredu zakazana 16. sednica Opštinskog veća opštine Odžaci, jedna od tačaka GITARIJADA U...

ODŽACI - Sednica Opštinskog veća opštine Odžaci, 16. po redu, zakazana je za sredu, 18. oktobar 2017. godine.

(VIDEO) Dr Željko Vidović izabran za predsednika POKS Vrbas

VRBAS - U subotu je održana izborna skupština Pokreta obnove Kraljevine Srbije, opštinskog odbora u Vrbasu. Za predsednika odbora izabran je dr Željko Vidović.

(FOTO) Održana PRVA IZBORNA SEDNICA Pokreta obnove Kraljevine Srbije Kula

KULA - U subotu, 30. septembra 2017. godine, u maloj sali Kulturnog centra Kula održana je prva izborna Sednica Pokreta obnove Kraljevine Srbije Kula.

Zakazana 5. sednica Skupštine opštine Odžaci, na dnevnom redu 17 TAČAKA

ODŽACI - U petak, 6. oktobra 2017. godine, u 12:00 časova, u skupštinskoj sali Sportsko-poslovnog centra u Odžacima održaće se 5. sednica Skupštine opštine Odžaci.

Održana JOŠ JEDNA sednica Opštinskog veća Kula – na dnevnom redu KUĆNI RED u...

KULA - Na sednici Opštinskog veća, koja je održana u petak, 9. septembra, usvojen je Nacrt Odluke o opštim pravilima kućnog reda u stambenim i stambeno-poslovnim zgradama na teritoriji opštine Kula, kojim se reguliše održavanje reda i mira, kako u samoj zgradi, tako i oko nje.

Za petak zakazana 13. sednica Opštinskog veća opštine Odžaci

ODŽACI - Trinaesta sednica Opštinskog veća opštine Odžaci zakazana je za petak 29. septembar 2017. godine, sa početkom u 07:30 časova.

Plemenitost Opštinskog odbora SNS Kula NEMA GRANICE

KRUŠČIĆ - Plemenitost pojedinca ili grupe ljudi najviše dolazi do izražaja kada se nađu nekome u nevolji i pruže nesebičnu pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

U Kuli najavljena Izborna skupština Pokreta obnove Kraljevine Srbije

KULA - Pokret obnove Kraljevine Srbije obaveštava sve pristalice, simpatizere i članove da će se u subotu održati Izborna skupština ovog pokreta.

Socijalistička partija Srbije Vrbas poziva sve građane da se odazovu akciji dobrovoljnog davanja krvi

VRBAS - U nedelju 24. septembra od 09:00 do 11:00 časova, u prostorijama Opštinskog odbora SPS Vrbas biće održana akcija dobrovoljnog davanja krvi.

(VIDEO) Direktor Razvojne agencije Vojvodine Nikola Žeželj gostovao u Vojvođanskom dnevniku

KULA / SIVAC - Novoizabrani direktor Razvojne agencije Vojvodine, Nikola Žeželj, gostovao je na Radio-televiziji Vojvodine u Vojvođanskom dnevniku, gde je govorio o zadacima Razvojne agencije koji će se sprovesti u budućnosti.