Nase Mesto

Politika

Politika

Konstituisana lokalna vlast u opštini Odžaci, Latinka Vasiljković novi predsednik

ODŽACI - Konstitutivna sednica Skupštine opštine Odžaci održana je u ponedeljak, 15. maja i na njoj je usvojen izveštaj Izborne komisije o rezultatima lokalnih izbora, verifikovani su mandati 27 odbornika, izabran predsednik i zamenik predsednika opštinskog parlamenta i postavljen sekretar Skupštine.

DJB Vrbas: Zahvaljujemo se Pokretu socijalista na „argumentovanoj“ kritici

VRBAS - Povodom današnjeg saopštenja OO Pokreta socijalista Vrbas, OO Dosta je bilo Vrbas je medijima i građanima uputio odgovor koji prenosimo u celosti.

U ponedeljak će se održati KONSTITUTIVNA SEDNICA Skupštine opštine Odžaci

ODŽACI - Za ponedeljak, 15. maja 2017. godine, tačno u podne najavljeno je održavanje konstitutivne sednice Skupštine opštine Odžaci.

Pokret socijalista Vrbas: Radulović ekspert za mahinacije i lopovluk

VRBAS - Opštinski odbor Pokreta socijalista Vrbas objavio je saopštenje za javnost u vezi proteklih lokalnih izbora i Pokreta Dosta je bilo, a mi ga prenosimo u celosti.

(VIDEO) OSLOBODIMO VRBAS: Tražićemo DIREKTAN PRENOS Skupštine opštine Vrbas

VRBAS - Koalicija "Oslobodimo Vrbas" juče je održala konferenciju za novinare posvećenu današnjoj sednici Skupštine opštine Vrbas.

Održana deveta sednica Skupštine opštine Kula

KULA - U petak, 5. maja 2017. godine, održana je deveta sednica Skupštine opštine Kula na kojoj su donešene važne odluke koje se tiču opštine Kula.

(VIDEO) Radikali i naprednjaci u Vrbasu postigli KOALICIONI DOGOVOR

VRBAS - Nakon lokalnih izbora u opštini Vrbas, usledili su dogovori o formiranju vlasti u toj opštini. Među prvim strankama, oglasila se Srpska radikalna stranka, koja je postigla koalicioni dogovor sa Srpskom naprednom strankom.

SPS: Izvinjavamo se građanima Vrbasa jer smo na kraju bili JEDINI RAZLOG TERORA

VRBAS - Socijalistička partija Srbije Opštinski odbor Vrbas zahvalila se građanima što su izdržali teror i glasali po savesti na izborima koji su održani 23. aprila u ovoj opštini.

DJB Vrbas: Glasački listići za SNS i PS u Vrbasu OBELEŽENI ŠIFRAMA

VRBAS - Kako tvrdi Opštinski odbor pokreta "Dosta je bilo" Vrbas, veliki broj glasačkih listića sa prethodno održanih lokalnih izbora je na neki način obeležen. U celosti prenosimo saopštenje pokreta povodom ove situacije.

Pobeda Srpske napredne stranke na lokalnim izborima U OPŠTINI ODŽACI

ODŽACI - Izborna komisija opštine Odžaci objavila je rezultate juče održanih lokalnih izbora. Ubedljivu pobedu odnela je lista Srpske napredne stranke.