Nase Mesto

Politika

Politika

RASPISANI IZBORI za članove Saveta Mesne zajednice Lipar

LIPAR - Na osnovu člana 31. Odluke o Mesnim zajednicama (Sl.list Opštine Kula br.29/15 i 32/16), člana 18. stav 2. i člana 15. stav 3. Statuta mesne zajednice Lipar, Savet MZ Lipar, na sednici održanoj 22. juna 2017. doneo je odluku o raspisivanju izbora za članove Saveta Mesne zajednice Lipar.

OO SNS Odžaci: Bezrezervna podrška predsedniku Vučiću

ODŽACI - Opštinski odbor Srpske napredne stranke Odžaci je u sredu uveče održao sastanak na kojem je, pored ostalog, jednoglasno podržao odluku predsednika Srbije i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića o imenovanju Ane Brnabić za mandatara za sastav nove Vlade Srbije.

Usvojen završni račun budžeta opštine Odžaci i potvrđeni mandati novim odbornicima

ODŽACI - Na trećoj sednici lokalnog parlamenta u Odžacima usvojen je završni račun budžeta opštine za 2016. godinu i potvrđeni su mandati novim odbornicima.

Velibor Milojičić raspisao izbore za SAVET MESNE ZAJEDNICE Nova Crvenka

NOVA CRVENKA - Na osnovu Odluke Skupštine opštine Kula raspisani su izbori za Savet Mesne zajednice Nova Crvenka koji će se održati 09. jula 2017. godine.

U toku je sednica Skupštine opštine Kula, predsedava Milojičić

KULA - Sednica Skupštine opštine Kula održava se danas, 9. juna 2017. godine (petak) u velikoj sali SO Kula, sa početkom u 10 časova.

Zakazana 3. sednica Skupštine opštine Odžaci

ODŽACI - Sednica će se održati 14. juna 2017. godine u skupštinskoj sali Sportsko poslovnog centra Odžaci, sa početkom u 12:00 časova.

Članovi opštinskog odbora „Dosta je bilo – Kula“ učestvovali na prvoj skupštini pokreta

KULA - Na ovoj Skupštini je pored brojnih finansijskih izveštaja i planova usvojena i strategija stranke koja određuje dalje delovanje pokreta Dosta je bilo.

Dr Vidović i Nenad Trbović podržali promene u SPO-u

VRBAS / KULA - Ovih dana se u Srpskom pokretu obnove razmatra inicijativa Pokrajinskog odbora SPO-a, za sazivanje sednice Glavnog odbora stranke, na kojoj bi se raspravljalo o promenama u SPO. Vrbaski i kulski odbor podržali su ovu inicijativu.

Održani izbori u Mesnoj zajednici Sivac, slaba izlaznost

SIVAC - U nedelju, 28. maja 2017. godine, u Mesnoj zajednici Sivac održani su izbori za nove članove Saveta mesne zajednice.

Konstituisana lokalna vlast u opštini Odžaci, Latinka Vasiljković novi predsednik

ODŽACI - Konstitutivna sednica Skupštine opštine Odžaci održana je u ponedeljak, 15. maja i na njoj je usvojen izveštaj Izborne komisije o rezultatima lokalnih izbora, verifikovani su mandati 27 odbornika, izabran predsednik i zamenik predsednika opštinskog parlamenta i postavljen sekretar Skupštine.