Nase Mesto

Politika

DJB Odžaci: Nemogućnost rešavanja infrastrukturnih problema – POŽAR NA DEPONIJI U ODŽACIMA

ODŽACI / DERONJE / RATKOVO - Povodom požara na deponiji između Odžaka i Deronja, Opštinski odbor pokreta "Dosta je bilo" Odžaci izdao je saopštenje koje prenosimo u celosti.

(VIDEO) DS Odžaci: Vlast da PREUZME ODGOVORNOST za nestašice vode

ODŽACI - Aleksandar Dikić iz Opštinskog odbora Demokratske stranke Odžaci obratio se svojim sugrađanima u vezi restrikcija vode na 40 stepeni i poziva opštinske vlasti da preuzmu odgovornost.

Za danas zakazana 8. sednica Opštinskog veća opštine Odžaci

ODŽACI - Za petak, 4. avgust 2017. godine zakazana je osma sednica Opštinskog veća opštine Odžaci, a na dnevnom redu nalazi se sedam tačaka.

(VIDEO) Rezultati izbora za Savet MZ Lipar – Lista „Za napredni Lipar“ bez predstavnika

LIPAR - Na jučerašnjim izborima za novi Savet Mesne zajednice Lipar, kandidati sa liste "Za napredni Lipar" nisu osvojili nijedno mesto u novom sazivu, pokazali su preliminarni rezultati izbora objavljeni u ponoć.

Održana 39. sednica Opštinskog veća u Kuli, doneseno nekoliko VAŽNIH ODLUKA

KULA - Na 39. sednici Opštinskog veća, nakon usvajanja zapisnika sa prethodnih sednica, pristupilo se diskusiji i usvajanju ostalih tačaka.

Održana sednica SO Kula, usvojena Odluka o rebalansu budžeta za 2017. godinu

KULA - Na sednici SO Kula, koja je održana u utorak, 12. jula, usvojen je predlog Odluke o rebalansu opštinskog budžeta za tekuću godinu.

Danas sednica Skupštine opštine Kula, važne tačke na dnevnom redu

KULA - Predlog Odluke o rebalansu budžeta opštine Kula za 2017. godinu, jedna je od tačaka dnevnog reda o kojoj će odbornici lokalnog parlamenta raspravljati na današnjem zasedanju.

Održani izbori za Savet MZ Nova Crvenka, izabrani novi članovi

CRVENKA - U Novoj Crvenki su u nedelju održani izbori za članove Saveta ove mesne zajednice. Od 370 građana Nove Crvenke sa pravom glasa svoje biračko pravo juče je iskoristilo njih 129, što u procentima iznosi 34,86 posto.

Objavljena imena PET KANDIDATA za Savet MZ „Nova Crvenka“

CRVENKA - Komisija za sprovođenje izbora za Savet Mesne zajednice "Nova Crvenka", na sednici koja je održana 28. juna 2017. godine, donela je Rešenje o utvrđivanju liste kandidata za izbore članova Saveta Mesne zajednice "Nova Crvenka".

RASPISANI IZBORI za članove Saveta Mesne zajednice Lipar

LIPAR - Na osnovu člana 31. Odluke o Mesnim zajednicama (Sl.list Opštine Kula br.29/15 i 32/16), člana 18. stav 2. i člana 15. stav 3. Statuta mesne zajednice Lipar, Savet MZ Lipar, na sednici održanoj 22. juna 2017. doneo je odluku o raspisivanju izbora za članove Saveta Mesne zajednice Lipar.

Poslovni adresar