Nase Mesto

Privreda

Privreda

U Kuli ZARADE IZNAD PROSEKA u okrugu, u Odžacima MANJE nego u aprilu

ODŽACI - Prosečna zarada bez poreza i doprinosa koja je isplaćena u maju 2017. godine u opštini Odžaci iznosila je 35.812 dinara.

Prijavite se na obuku za PROFESIONALNOG UPRAVNIKA ZGRADA

KULA / SOMBOR / ODŽACI - Obuka za profesionalne upravnike zgrada održaće se u Regionalnoj privrednoj komori Zapadnobačkog upravnog okruga u Somboru. Obuka se održava 4, 5, 6, 11, 12, 18. i 19. jula, obaveštavaju iz Komore.

Potrošačke cene POVEĆANE u odnosu na maj prošle godine

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Indeksi potrošačkih cena definišu se kao mera prosečne promene maloprodajnih cena robe i usluga koje se koriste za ličnu potrošnju.

Izabran Parlament privrednika, među članovima Zaliv, Žito Bačka, Fiorano, Signal

KULA / CRVENKA / SOMBOR / ODŽACI - Na konstitutivnoj sednici koja je održana 08. juna 2017. godine u Somboru, nakon okončanog postupka za izbor organa odlučivanja u regionalnim privrednim komorama konstituisan je Parlament privrednika Privredne komore Srbije-Regionalne privredne komore Zapadnobačkog upravnog okruga.

RPK Sombor: Izabran Parlament privrednika Regionalne privredne komore Zapadnobačkog okruga

KULA / CRVENKA / SOMBOR / ODŽACI - Na konstitutivnoj sednici koja je održana 08. juna 2017. godine u  Somboru, konstituisan je Parlament privrednika Privredne komore Srbije - Regionalne privredne komore Zapadnobačkog upravnog okruga.

Suficit u opštinama Zapadnobačkog okruga, najveći u Kuli, PREKO 15 MILIONA EVRA

KULA / ODŽACI / SOMBOR - Privreda Zapadnobačkog upravnog okruga u periodu januar – april 2017. godine ostvarila je robnu razmenu sa inostranstvom u vrednosti 158,86 miliona €, od čega 94,56 miliona € u izvozu, a 64,3 milion € u uvozu.

Raspisan konkurs za JAVNE RADOVE, poslovi za nezaposlene i osobe sa invaliditetom

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala je Javni konkurs za organizovanje javnih radova.

(VIDEO) Preko 300 RADNIH MESTA na Sajmu zapošljavanja u Kuli

KULA - U prostorijama Mađarskog kulturnog centra „Nepker“ u Kuli, danas 1. juna, u periodu od 11:00 do 13:00 časova, održan je Sajam zapošljavanja.

(OGLAS ZA POSAO) Potreban radnik u servisu „Autoklinika“ u Kuli

KULA - Iako se sutra održava Sajam zapošljavanja u "Nepkeru" u Kuli, mi vam već danas prenosimo jedan oglas za stupanje u radni odnos.

Sutra se održava Sajam zapošljavanja u Kuli, u ponudi PREKO 300 RADNIH MESTA

KULA - U prostorijama Mađarskog kulturnog centra „Nepker“ u četvrtak, 1. juna, u periodu od 11:00 do 13:00 časova, će biti održan Sajam zapošljavanja.