Nase Mesto

Privreda

Privreda

(FOTO) Magna siting otvorila novi pogon u Odžacima uz prisustvo premijera Vučića

ODŽACI - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je juče otvaranju novog pogona kompanije “Magna siting” u Odžacima u kome će posao dobiti još oko 500 radnika.

Vučić u ODŽACIMA: Premijer Srbije sutra obilazi fabriku „Magna“

ODŽACI - Za četvrtak, 18. maja 2017. godine, najavljena je poseta Aleksandra Vučića, predsednika Vlade Srbije, Odžacima.

Maloprodajne cene robe i usluga u aprilu: SVE POSKUPELO u odnosu na mart

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Indeksi potrošačkih cena definišu se kao mera prosečne promene maloprodajnih cena robe i usluga koje se koriste za ličnu potrošnju.

ABC food OBUSTAVLJA ISPLATU PLATA, udruženje paprikara PRIKUPLJA POTPISE

RUSKI KRSTUR - Prema pisanju Dušice Oros, izašao je novi plan reorganizacije firme ABC food, u kome stoji da će sva dugovanja za papriku i plate biti obustavljena.

U Somboru će se održati prezentacija programa podrške u RPK Sombor

SOMBOR - Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Zapadnobačkog upravnog okruga u saradnji sa Centrom za privredna pitanja PKS, Nacionalnom službom za zapošljavanje, Ministarstvom privrede RS i RAS-om, organizuje prezentaciju aktuelnih programa podrške MMSPP.

NOVA ŠANSA za nezaposlene – 183.000 dinara za svakog radnika

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam u skladu sa Pokrajinskim akcionim planom zapošljavanja u AP Vojovdini za 2017. godini raspisao je sledeće javne pozive.

Predlaganje kandidata za članove Parlamenta privrednika RPK Sombor

KULA / VRBAS / ODŽACI / SOMBOR - Na osnovu odluke Upravnog odbora Privredne komore Srbije o raspisivanju izbora za parlamente privrednika regionalnih privrednih komora i privredne komore glavnog grada, raspisan je poziv za dostavljanje predloga kandidata za izbor članova Parlamenta privrednika Regionalne privredne komore Zapadnobačkog upravnog okruga Sombor.

Ministarstvo privrede DODELJUJE BESPOVRATNA SREDSTVA za razvoj malih preduzeća

KULA / VRBAS / ODŽACI - Malim preduzećima u Srbiji na raspolaganju je novih 567,72 miliona dinara za nabavku opreme u 2017. godini, a u okviru konkursa koji je raspisalo Ministarstvo privrede predviđa se dodela do 25% bespovratnih sredstava.

Plate svuda manje u odnosu na februar, osim u OVOJ OPŠTINI

KULA / SOMBOR / ODŽACI - Prosečna zarada bez poreza i doprinosa koja je isplaćena u martu 2017. godine u opštini Odžaci iznosila je 40.515 dinara i nominalno je za 8,5 odsto veća u odnosu na prosečnu zaradu iz februara ove godine, navedeno je u saopštenju Republičkog zavoda za statistiku (RZS) o prosečnim zaradama u Republici Srbiji.

Agencija LIBERTAS ukazuje na rizike prilikom korišćenja NELICENCIRANOG SOFTVERA

KULA - Knjigovodstvena agencija "Libertas" iz Kule skreće pažnju na rizike koji se javljaju prilikom korišćenja nelicenciranog softvera.