Nase Mesto

Privreda

Privreda

Agencija LIBERTAS ukazuje na rizike prilikom korišćenja NELICENCIRANOG SOFTVERA

KULA - Knjigovodstvena agencija "Libertas" iz Kule skreće pažnju na rizike koji se javljaju prilikom korišćenja nelicenciranog softvera.

Zbog gustog dima, Ekološki pokret Vrbas PODNEO TRI PRIJAVE protiv Vital-a

VRBAS - Posle višednevnog zaprašivanja Vrbasa oblacima gustog dima i krupne, lepljive čađi, Ekološki pokret Vrbasa podneo je tri prijave protiv "Vital"-a, fabrike ulja i biljnih masti koji posluje u okviru holdinga "Invej", čiji je vlasnik Predrag Ranković Peconi.

Cene u martu VIŠE ZA 3,6% u odnosu na isti period prošle godine

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Indeksi potrošačkih cena definišu se kao mera prosečne promene maloprodajnih cena robe i usluga koje se koriste za ličnu potrošnju.

Magna Odžaci spremna da STIPENDIRA UČENIKE sa 5.000 RSD mesečno

ODŽACI - Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević posetio je opštinu Odžaci. Sa predstavnicima opštine Odžaci obišao je Tehničku školu u kojoj je razgovarao sa rukovodstvom škole i predstavnicima fabrike automobilske opreme ”Magna”.

Na Sajmu zapošljavanja u Somboru 1.200 ljudi TRAŽILO POSAO

SOMBOR / ODŽACI - U Somboru je održan 34. Sajam zapošljavanja na kome je kako je i najavljeno 47 poslodavaca ponudilo preko 500 radnih mesta. Sajam je izazvao veliko interesovanje kod tražilaca zaposlenja, što se vidi i po samoj posećenosti Sajma.

VELIKA INVESTICIJA U KULI: Kinezi otvaraju 500 radnih mesta u fabrici „Istra“

KULA - Prema pisanju Tanjuga, a kako prenosi B92, u Kini je potpisan Memorandum o razumevanju koji predviđa investicije u vrednosti od 35 miliona dolara i zapošljavanje 500 radnika u fabrici "Istra" u Kuli.

Na Sajmu zapošljavanja u ponudi preko 400 SLOBODNIH RADNIH MESTA

SOMBOR - Za Sajam zapošljavanja koji će biti održan 7. aprila u Somboru u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje do sada su svoje prisustvo prijavila 32 poslodavca sa ponudom od preko 400 slobodnih radnih mesta.

Koliko smo zaradili u prošlom mesecu? Statistika kaže oko 40.000 dinara

KULA / ODŽACI / SOMBOR - Prosečna bruto zarada isplaćena u februaru 2017. godine iznosi 64.847 dinara. Prosečna neto zarada (bez poreza i doprinosa) isplaćena u februaru 2017. godine iznosi 46.990 dinara.

Inicijativa za OSLOBAĐANJE OD PLAĆANJA carinskih dažbina na uvoz opreme

KULA / VRBAS / ODŽACI / SOMBOR - Pokrenuta je inicijativa za oslobađanje od plaćanja carinskih dažbina na uvoz opreme, koja bi uveliko pomogla domaćim privrednicima.

Okrugli sto: Uspostavljanje interne revizije u preduzećima

SOMBOR - Regionalna privredna komora Zapadnobačkog upravnog okruga organizuje okrugli sto na temu "Uspostavljanje interne revizije u preduzećima".