Nase Mesto

Privreda

U subotu LICITACIJA ZA PIJAČNE TEZGE I KOCKE u Odžacima

ODŽACI - U Odžacima će se u subotu, 16. decembra održati licitacija za zakup pijačnih tezgi i kocki na gradskoj pijaci.

Sivčani složni: Poštanska štedionica ipak OLAKŠALA ŽIVOT prosečnom stanovniku

SIVAC - Stanovnici Sivca su pre više od dva meseca, posle četiri godine, dobili šalter jedne banke, zbog čega više ne moraju da putuju kako bi obavljali bankarske poslove.

Prosek plata u Odžacima NAJVIŠI U OKRUGU, Kuljani zarađuju MANJE u odnosu na prošli...

KULA / SOMBOR / ODŽACI - Prosečna neto zarada u Srbiji isplaćena u oktobru 2017. godine iznosila je 46.879 dinara, što je nominalno manje za 2,8 procenata, a realno manje za 3 odsto u odnosu na septembar, objavio je RZS.

Kako da ZARADITE NA BERZI? Saznajte na predavanju u sali Regionalne privredne komore u...

SOMBOR / ODŽACI - Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Sombor i Škola za trgovanje na berzi “Forex-Berza-Edukacija” organizuju predavanje “Berza kao mogućnost u današnjem poslovnom okruženju. Kako funkcioniše berza i kako zaraditi novac pomoću nje?”.

Privrednici, ODLOŽENA JE PRIMENA Pravilnika o obliku, sadržini i načinu vođenja evidencije o PDV

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Obaveštavamo Vas da je Ministarstvo finansija objavilo informaciju da se očekuje odlaganje Pravilnika o obliku, sadržini i načinu vođenja evidencije o PDV i obliku i sadržini pregleda obračuna PDV.

Poslodavci, u narednih mesec dana OČEKUJTE ANKETARE Nacionalne službe za zapošljavanje

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) od 22. novembra sprovodi „Anketu poslodavaca 2017“, u cilju kontinuiranog praćenja potreba tržišta rada. Ovogodišnja anketa je sedma zaredom i njome će biti obuhvaćeno oko 5.000 poslodavaca iz svih oblasti rada.

U Somboru održana RADIONICA O DUALNOM OBRAZOVANJU, učenici i privrednici razmenili iskustva

ODŽACI / SOMBOR - U četrvtak, 16. novembra 2017. godine, u Regionalnoj privrednoj komori Sombor održana je radionica o dualnom sistemu obrazovanju.

Raspisan još jedan konkurs za OTVARANJE NOVIH RADNIH MESTA

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu raspisao je Konkurs za dodelu sredstava iz budžetskog fonda za sprovođenje mera razvojne politike autonomne pokrajine Vojvodine.

„Da posao klikne“: Radionica o internet trgovini 22. novembra u Somboru

SOMBOR - Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija uz podršku DHL International Beograd organizuje edukativnu radionicu o internet trgovini, “Da posao klikne”, 22. novembra u Somboru.

Najuspešniji polaznici SEED programa konkurišu za BESPOVRATNA NOVČANA SREDSTVA

KULA - U okviru SEED programa u Kuli je završen petodnevni trening o razvoju lokalnog turizma. Najuspešniji polaznici će imati priliku da svoju poslovnu ideju do kraja ove godine prijave za bespovratna novčana sredstva.

(VIDEO) Potpisan ugovor o EKONOMSKOM OSNAŽIVANJU ugroženih žena

SOMBOR - Zoran Bulatović v.d. direktora RPK Sombor i Tamara Savović rukovodilac Sigurne kuće Sombor, potpisali su 8. novembra sporazum o saradnji, odnosno podršci privrede socijalnom preduzetništvu.

Odžačani, obratite pažnju: Uskoro dospeva ČETVRTA RATA poreza

ODŽACI - Opštinska uprava opštine Odžaci, Odeljenje lokalne poreske administracije obaveštava obveznike, fizička lica, preduzetnike i pravna lica da četvrta rata poreza na imovinu, naknade za zaštitu životne sredine i ostalih lokalnih javnih prihoda za 2017. godinu dospeva 14. novembra 2017. godine.

Treba vam posao? „Magna Seating“ iz Odžaka organizuje DAN OTVORENIH VRATA u sali MZ...

KRUŠČIĆ - Magna Seating DOO Odžaci fabrika za izradu presvlaka za vozila i Nacionalna služba za zapošljavanje filijala Sombor, u saradnji sa Mesnom zajednicom Kruščić, organizuje u četvrtak, 9. novembra Dan otvorenih vrata u sali Mesne zajednice, sa početkom u 16:00 časova.

SEED program: Uskoro obuke na temu RAZVOJA LOKALNOG TURIZMA

KULA - Novosadski humanitarni centar, u saradnji sa Kancelarijom za lokalni ekonomski razvoj opštine Kula, organizuje petodnevne obuke za stanovnike opštine Kula i Apatina, koji su zainteresovani za pokretanje sopstvenog posla.

Raspisan konkurs za podršku OTVARANJU NOVIH RADNIH MESTA u AP Vojvodini

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava iz budžetskog fonda za sprovođenje mera razvojne politike AP Vojvodine, otvoren je do 1. decembra ili do utroška sredstava.

RFV raspisao konkurs za DUGOROČNE KREDITE za nabavku nove poljoprivredne mehanizacije

Na osnovu Programa rada za 2017. godinu i Odluke Nadzornog odbora Razvojnog fonda Autonomne Pokrajine Vojvodine d.o.o. Novi Sad, Razvojni fond Autonomne Pokrajine Vojvodine raspisao je konkurs za dugoročne kredite za nabavku nove poljoprivredne mehanizacije.

Cene ZNAČAJNO PORASLE u odnosu na isti period prošle godine

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Indeksi potrošačkih cena definišu se kao mera prosečne promene maloprodajnih cena robe i usluga koje se koriste za ličnu potrošnju.

(OGLAS ZA POSAO) U Kuli se organizuje PREZENTACIJA RADNIH MESTA kompanije Delphi

KULA - Kompanija "Delphi" iz Novog Sada organizuje Dan otvorenih vrata, koji će se održati u petak, 20. oktobra, s početkom u 11:00 časova, u sali Nacionalne službe za zapošljavanje u Kuli (Svetozara Markovića 6).

Kuljani, otvoreno je novo mesto za plaćanje računa i to BEZ GUŽVE!

KULA - Svi dobijemo neku mučninu u stomaku kad treba da se plate računi. Ne toliko zbog novca, koliko zbog redova i čekanja u Pošti ili filijali neke banke. Kad na to dodamo manjak parking mesta, opravdano je što smo nervozni kao psi, a šalterski radnici nam kriv za sve.

Počele nove obuke za POKRETANJE SOPSTVENOG POSLA

KULA - Novosadski humanitarni centar, u saradnji sa Kancelarijom za lokalni ekonomski razvoj opštine Kula, započeo je danas program obuka za stanovnike opštine Kula za pokretanje sopstvenog posla.

(OGLAS ZA POSAO) AD „Medela“ Vrbas TRAŽI RADNIKE

VRBAS - Fabrika konditorskih proizvoda "Medela" iz Vrbasa objavila je nedavno oglas u kome se navodi da su im potrebni pomoćni radnici u proizvodnji.

EKSKLUZIVNO! Nacrt buduće fabrike FIORANO U KULI, evo gde ćete ići na posao

KULA - Ukoliko ste se već prijavili za posao u budućoj fabrici "Fiorano" u Kuli, sada imate priliku i da pogledate nacrte buduće fabrike i fabričkog kruga.

Predstavnici RPK Sombor posetili fabriku DM Niveta i evo ŠTA SU TAMO ZATEKLI

BAČKI BRESTOVAC - Predstavnike Regionalne privredne komore Sombor je u petak, 29. septembra primio direktor "DM Niveta" iz Bačkog Brestovca, Mane Marjan.

Plaćena praksa za modne krojače! U Odžacima potpisan ugovor o DUALNOM OBRAZOVANJU

ODŽACI - U sredu, 27. septembra 2017. godine potpisani su prvi ugovori za smer modni krojač koji je od ove školske godine uveden po dualnom sistemu obrazovanja, u Zapadnobačkom upravnom okrugu.

U Sivcu otvoren šalter Poštanske štedionice, JEDINE BANKE u tom selu

SIVAC - Nakon što su četiri godine bili bez mogućnosti da u svom mestu obavljaju bankarske poslove, stanovnici Sivca konačno imaju razloga za zadovoljstvo.