Nase Mesto

Privreda

CENE OPET NIŽE! Evo šta je sve pojeftinilo u odnosu na prethodni mesec

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Indeksi potrošačkih cena definišu se kao mera prosečne promene maloprodajnih cena robe i usluga koje se koriste za ličnu potrošnju.

Da li će IKEA ugasiti proizvodnju nameštaja u RUSKOM KRSTURU?

RUSKI KRSTUR - Da je Srbija stabilna država otvorena za strane investicije, dokazala je IKEA koja je danas otvorila prodavnicu pored Beograda. Ipak, potražili smo odgovor na pitanje: da li će najveći maloprodajni lanac nameštaja da utiče na proizvođače u Srbiji?

Ove firme u Kuli, Krsturu i Somboru su dobile SUBVENCIJE za zapošljavanje novih radnika

KULA / SOMBOR - Na osnovu Javnog poziva Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, poslodavcima su dodeljena sredstva za zapošljavanje nezaposlenih lica prijavljenih na evidenciju Nacionalne službe za zapošljavanje na teritoriji AP Vojvodine.

Razvojni fond nastavlja POVOLJNO KREDITIRANJE privrede i poljoprivrede

KULA / VRBAS / ODŽACI / SOMBOR - Kako saznajemo, u Razvojnom fondu APV i dalje je otvoreno 8 kreditnih linija koje su namenjene razvoju privrede, poljoprivrede i lokalnih samouprava.

Zatvaraju AIK BANKU U KULI, a Vojvođansku banku prodali Mađarima

KULA - U poslednjih nekoliko dana, dogodile su se određene promene u bankarskom sektoru u Srbiji, a korisnike AIK banke u Kuli, tek od jeseni očekuje iznenađenje.

Radnici „Carnex-a“ doneli odluku o stupanju u GENERALNI ŠTRAJK

VRBAS - Organi sindikata Nezavisnost Carnex i Samostalni sindikat Carnex na sednici održanoj 2. avgusta 2017. godine, doneli su odluku o stupanju u štrajk.

(OGLAS ZA POSAO) Potreban radnik u Kruščiću – PLATA REDOVNA!

KRUŠČIĆ - Lepa vest za sve nezaposlene - u Kruščiću se traži radnik, a mi vam prenosimo ceo oglas za posao.

Važna vest za sve privrednike: Sprema se novi PRAVILNIK O PDV

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Obaveštavamo sve privrednike da je Ministarstvo finanansija, na inicijativu PKS formiralo Radnu grupu za izradu Predloga pravilnika o obliku, sadržini i načinu vođenja evidencije o PDV i o obliku i sadržini pregleda obračuna PDV.

(FOTO) Evo kako napreduju radovi u Industrijskoj zoni, priprema se teren za „Fiorano“ i...

KULA - Počeli su radovi na pripremi zemljišta u Industrijskoj zoni u Kuli, kako bi sve bilo spremno za izgradnju fabrika "Fiorano" i "Seveplant".

Od 1. avgusta kreće sa radom novi DIGITALNI SERVIS Privredne komore Srbije

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Malim i srednjim preduzećima od 1. avgusta biće dostupan novi digitalni servis Privredne komore Srbije - onlajn Platforma koja će sadržati sve neophodne informacije o upravljanju projektima.

Poslovni adresar