Nase Mesto

Privreda

Kuljani, otvoreno je novo mesto za plaćanje računa i to BEZ GUŽVE!

KULA - Svi dobijemo neku mučninu u stomaku kad treba da se plate računi. Ne toliko zbog novca, koliko zbog redova i čekanja u Pošti ili filijali neke banke. Kad na to dodamo manjak parking mesta, opravdano je što smo nervozni kao psi, a šalterski radnici nam kriv za sve.

Počele nove obuke za POKRETANJE SOPSTVENOG POSLA

KULA - Novosadski humanitarni centar, u saradnji sa Kancelarijom za lokalni ekonomski razvoj opštine Kula, započeo je danas program obuka za stanovnike opštine Kula za pokretanje sopstvenog posla.

(OGLAS ZA POSAO) AD „Medela“ Vrbas TRAŽI RADNIKE

VRBAS - Fabrika konditorskih proizvoda "Medela" iz Vrbasa objavila je nedavno oglas u kome se navodi da su im potrebni pomoćni radnici u proizvodnji.

EKSKLUZIVNO! Nacrt buduće fabrike FIORANO U KULI, evo gde ćete ići na posao

KULA - Ukoliko ste se već prijavili za posao u budućoj fabrici "Fiorano" u Kuli, sada imate priliku i da pogledate nacrte buduće fabrike i fabričkog kruga.

Predstavnici RPK Sombor posetili fabriku DM Niveta i evo ŠTA SU TAMO ZATEKLI

BAČKI BRESTOVAC - Predstavnike Regionalne privredne komore Sombor je u petak, 29. septembra primio direktor "DM Niveta" iz Bačkog Brestovca, Mane Marjan.

Plaćena praksa za modne krojače! U Odžacima potpisan ugovor o DUALNOM OBRAZOVANJU

ODŽACI - U sredu, 27. septembra 2017. godine potpisani su prvi ugovori za smer modni krojač koji je od ove školske godine uveden po dualnom sistemu obrazovanja, u Zapadnobačkom upravnom okrugu.

U Sivcu otvoren šalter Poštanske štedionice, JEDINE BANKE u tom selu

SIVAC - Nakon što su četiri godine bili bez mogućnosti da u svom mestu obavljaju bankarske poslove, stanovnici Sivca konačno imaju razloga za zadovoljstvo.

Kuljanima NAJNIŽE ZARADE u Zapadnobačkom okrugu, Ožačani IZNAD PROSEKA

KULA / SOMBOR / ODŽACI - Republički zavod za statistiku objavio je prosečne zarade po okruzima i opštinama za avgust 2017. godine, a mi vam ovom prilikom prenosimo podatke za Zapadnobački okrug.

Cene PORASLE u odnosu na prethodni mesec, najviše poskupeli KULTURA I REKREACIJA

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Indeksi potrošačkih cena definišu se kao mera prosečne promene maloprodajnih cena robe i usluga koje se koriste za ličnu potrošnju.

Predstavljene aktivnosti u okviru SEED projekta – U planu formiranje Lokalnih partnerstava za zapošljavanje

KULA - Novosadski humanitarni centar (NSHC) je u okviru projekta „SEED – Step II“, održao prvi sastanak sa predstavnicima Saveta za zapošljavanje u opštini Kula.