Nase Mesto

Ravno Selo

Ljudi DIVovskog srca! Društvo invalida Vrbasa i Goran Đurić realizovali JOŠ JEDNU DONACIJU

VRBAS / RAVNO SELO - Plemenite ljude je lako prepoznati. Oni su uvek tu, da se nađu u nevolji i pomognu najugroženijima, iako se i sami suočavaju sa nekim poteškoćama.

(FOTO) Otišao na pecanje, pa PRONAŠAO BOMBU u Ravnom Selu

RAVNO SELO - Strahinja Jovičin iz Ravnog Sela juče je na obali Jegričke uočio nešto nesvakidašnje i odmah pozvao policiju i upozorio meštane.

DOBRE VESTI! Za mesec dana u Opštoj bolnici Vrbas rođeno 20 devojčica i 17...

U periodu od 08.09.2017. do 06.10.2017. u Porodilištu Opšte bolnice Vrbas rođeno je 20 devojčica i 17 dečaka. Čestitamo porodicama na prinovi!

Radi se na izmuljenju Jegričke, radovi vredni PREKO 25 MILIONA DINARA

ZMAJEVO / RAVNO SELO - U toku je uređenje dve deonice na kanalu Jegrička – jedna dužine oko 8,5 kilometara od Despotova do Ravnog Sela i druga, dužine dva kilometra, od preliva Zmajevo prema selu.

U Ravnom Selu će sutra biti otvorena IZLOŽBA SLIKA Stojana Božića

RAVNO SELO - U prostorijama Osnovne škole "Branko Radičević" u Ravnom Selu, u sredu 20. septembra 2017. sa početkom u 19:00 časova, biće otvorena izložba slika Stojana Božića iz Ravnog Sela.

Žitelji Vrbasa i Ravnog Sela, OBRATITE PAŽNJU! Ovde možete da date krv u septembru

VRBAS / RAVNO SELO - U organizaciji Crvenog krsta Vrbas i Odeljenja za snabdevanje krvlju i krvnim derivatima – Transfuzije OBV, akcije dobrovoljnog davanja krvi će se obaviti na sledećim lokacijama.

Ravno Selo danas ostaje BEZ VODE, a evo zbog čega i u koje vreme

RAVNO SELO - Javno komunalno preduzeće "Komunalac" iz Vrbasa objavilo je da će danas žiteljima Ravnog Sela danas biti isključena voda.

DOBRE VESTI: U Opštoj bolnici Vrbas rođeno 34 devojčice i 34 dečaka – Čestitamo!

VRBAS / KULA / RUSKI KRSTUR / SIVAC / KUCURA / RAVNO SELO / SAVINO SELO / KRUŠČIĆ - U periodu od 29.06.2017. do 09.08.2017. u Porodilištu OBV rođeno su 34 devojčice i 34 dečaka. Čestitamo porodicama na prinovi!

Kula, Ravno Selo i Sombor sutra OSTAJU BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE

KULA / RAVNO SELO / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli, Ravnom Selu i Somboru za sredu, 9. avgust 2017. godine.

U subotu i ponedeljak BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE ostaju Vrbas i Ravno Selo

VRBAS / RAVNO SELO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu i Ravnom Selu u subotu, 5. i ponedeljak 7. avgusta.