Nase Mesto

Ravno Selo

(FOTO) Lepe vesti iz Porodilišta OBV: U proteklom periodu ROĐENO 30 BEBA

OPŠTINA VRBAS / RUSKI KRSTUR / KULA / CRVENKA - U periodu od 06. novembra do 01. decembra 2017. godine, u Porodilištu Opšte bolnice Vrbas rođeno je 13 devojčica i 17 dečaka.

Ravnoselac osumnjičen za TEŠKU KRAĐU u Bačkom Petrovcu

RAVNO SELO - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bačkom Petrovcu rasvetlili su četiri krivična dela teška krađa za koja su osumnjičena ukupno trojica mladića.

Svi ljubitelji zvuka gusle, posetite GUSLARSKO VEČE u Ravnom Selu

RAVNO SELO - Povodom 800 godina državnosti Srbije, u Svetosavskom domu u Ravnom Selu će se u subotu, 2. decembra, u 19:00 časova održati Guslarsko veče.

(VIDEO) Najavljena akcija odnošenja KABASTOG I BILJNOG OTPADA u selima opštine Vrbas

SAVINO SELO / RAVNO SELO / BAČKO DOBRO POLJE / ZMAJEVO / KUCURA - Jesenja akcija odnošenja kabastog i biljnog otpada iz domaćinstava u selima vrbaske opštine biće organizovana uz redovno odnošenje smeća, od ponedeljka 27. novembra do petka 01. decembra 2017. godine.
davanje krvi

Gde sve možete da date krv u decembru I SPASITE NEČIJI ŽIVOT

RAVNO SELO / ZMAJEVO / VRBAS - Crveni krst Vrbas i Odeljenje za snabdevanje krvlju i krvnim derivatima Opšte bolnice Vrbas objavili su raspored dobrovoljnog davanja krvi za mesec decembar.

(FOTO) U Porodilištu Opšte bolnice Vrbas u proteklom periodu ROĐENE 34 BEBE

RAVNO SELO / VRBAS / KUCURA / KULA / VRBAS / KRUŠČIĆ / SAINO SELO - U periodu od 08. oktobra 2017. do 06. novembra 2017. godine, u Porodilištu Opšte bolnice Vrbas rođeno je 14 devojčica i 20 dečaka.

(FOTO) Ekološki pokret Vrbasa postavio novu INFO TABLU u Ravnom Selu

RAVNO SELO - Uz tehničku podršku JKP "Komunalac" iz Vrbasa, Ekološki pokret Vrbasa postavio je još jednu info tablu sa ekološkim panoom ispred Mesne zajednice u Ravnom Selu.

Ljudi DIVovskog srca! Društvo invalida Vrbasa i Goran Đurić realizovali JOŠ JEDNU DONACIJU

VRBAS / RAVNO SELO - Plemenite ljude je lako prepoznati. Oni su uvek tu, da se nađu u nevolji i pomognu najugroženijima, iako se i sami suočavaju sa nekim poteškoćama.

(FOTO) Otišao na pecanje, pa PRONAŠAO BOMBU u Ravnom Selu

RAVNO SELO - Strahinja Jovičin iz Ravnog Sela juče je na obali Jegričke uočio nešto nesvakidašnje i odmah pozvao policiju i upozorio meštane.

DOBRE VESTI! Za mesec dana u Opštoj bolnici Vrbas rođeno 20 devojčica i 17...

U periodu od 08.09.2017. do 06.10.2017. u Porodilištu Opšte bolnice Vrbas rođeno je 20 devojčica i 17 dečaka. Čestitamo porodicama na prinovi!

Radi se na izmuljenju Jegričke, radovi vredni PREKO 25 MILIONA DINARA

ZMAJEVO / RAVNO SELO - U toku je uređenje dve deonice na kanalu Jegrička – jedna dužine oko 8,5 kilometara od Despotova do Ravnog Sela i druga, dužine dva kilometra, od preliva Zmajevo prema selu.

U Ravnom Selu će sutra biti otvorena IZLOŽBA SLIKA Stojana Božića

RAVNO SELO - U prostorijama Osnovne škole "Branko Radičević" u Ravnom Selu, u sredu 20. septembra 2017. sa početkom u 19:00 časova, biće otvorena izložba slika Stojana Božića iz Ravnog Sela.

Žitelji Vrbasa i Ravnog Sela, OBRATITE PAŽNJU! Ovde možete da date krv u septembru

VRBAS / RAVNO SELO - U organizaciji Crvenog krsta Vrbas i Odeljenja za snabdevanje krvlju i krvnim derivatima – Transfuzije OBV, akcije dobrovoljnog davanja krvi će se obaviti na sledećim lokacijama.

Ravno Selo danas ostaje BEZ VODE, a evo zbog čega i u koje vreme

RAVNO SELO - Javno komunalno preduzeće "Komunalac" iz Vrbasa objavilo je da će danas žiteljima Ravnog Sela danas biti isključena voda.

DOBRE VESTI: U Opštoj bolnici Vrbas rođeno 34 devojčice i 34 dečaka – Čestitamo!

VRBAS / KULA / RUSKI KRSTUR / SIVAC / KUCURA / RAVNO SELO / SAVINO SELO / KRUŠČIĆ - U periodu od 29.06.2017. do 09.08.2017. u Porodilištu OBV rođeno su 34 devojčice i 34 dečaka. Čestitamo porodicama na prinovi!

Kula, Ravno Selo i Sombor sutra OSTAJU BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE

KULA / RAVNO SELO / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli, Ravnom Selu i Somboru za sredu, 9. avgust 2017. godine.

U subotu i ponedeljak BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE ostaju Vrbas i Ravno Selo

VRBAS / RAVNO SELO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu i Ravnom Selu u subotu, 5. i ponedeljak 7. avgusta.

XVI Ravnoselska fijakerijada @ Ravno Selo

RAVNO SELO - U petak i subotu, 21. i 22. jula tekuće godine, u Ravnom Selu će se održati šesnaesta po redu Ravnoselska fijakerijada.

Radovi na mreži: Kucura i Ravno Selo u četvrtak i petak BEZ STRUJE

KUCURA / RAVNO SELO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kucuri i Ravnom selu za četvrtak, 13. i petak, 14. jul.

(FOTO) Završen prvi Ravno Selo Film Festival, podeljena priznanja „Zlatni klip“

RAVNO SELO - Ravno Selo je od 24. do 26. juna bilo mesto na kome se odvijala filmska magija. Ravnoselci su otvorenog srca dočekali prvi festival debitantskog filma i potrudili se da selom zaista kruže filmske priče.

Nabavljen KATAMARAN za prevoz turista po Jegričkoj

RAVNO SELO / ZMAJEVO - U poslednjih deset godina, od kada je JVP „Vode Vojvodine“ upravljač nad Parkom prirode „Jegrička“, u ovo prirodno dobro uložena su značajna finansijska sredstva.

„Komunalac“ Vrbas je vredno radio ovih dana, Ravno Selo spremno za festival

RAVNO SELO - Ekipe Poslovne jedinice „Čistoća“, Javnog komunalnog preduzeća "Komunalac" Vrbas, poslednjih dana, pored redovnih aktivnosti, angažovane su i na uređenju centra Ravnog Sela, u sklopu priprema za održavanje Ravno Selo Film Festivala.

Objavljena satnica dešavanja na FILMSKOM FESTIVALU U RAVNOM SELU

RAVNO SELO - Ravno Selo Film Festival je prvi festival debitantskog filma koji će, pod sloganom "Selom kruže filmske priče", biti održan od 24. do 26. juna u Ravnom Selu. Tokom trodnevne manifestacije biće prikazano pet reprezentativnih debitantskih filmova iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Sanirana DIVLJA DEPONIJA u Ravnom Selu, PODNETE KRIVIČNE PRIJAVE

RAVNO SELO - Ekološki pokret Vrbasa je pre mesec dana reagovao na problem divlje deponije u Ravnom Selu, koja je bila izvor zaraze i koja je zagorčavala život građanima neprijatnim mirisima.

Pozivamo vas na RAVNO SELO FILM FESTIVAL

RAVNO SELO - Ravno Selo Film Festival je festival debitantskog filma koji će se održati u subotu, nedelju i ponedeljak, od 24. do 26. juna 2017. godine.