Nase Mesto

Ravno Selo

Ravno Selo

„Komunalac“ Vrbas je vredno radio ovih dana, Ravno Selo spremno za festival

RAVNO SELO - Ekipe Poslovne jedinice „Čistoća“, Javnog komunalnog preduzeća "Komunalac" Vrbas, poslednjih dana, pored redovnih aktivnosti, angažovane su i na uređenju centra Ravnog Sela, u sklopu priprema za održavanje Ravno Selo Film Festivala.

Objavljena satnica dešavanja na FILMSKOM FESTIVALU U RAVNOM SELU

RAVNO SELO - Ravno Selo Film Festival je prvi festival debitantskog filma koji će, pod sloganom "Selom kruže filmske priče", biti održan od 24. do 26. juna u Ravnom Selu. Tokom trodnevne manifestacije biće prikazano pet reprezentativnih debitantskih filmova iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Sanirana DIVLJA DEPONIJA u Ravnom Selu, PODNETE KRIVIČNE PRIJAVE

RAVNO SELO - Ekološki pokret Vrbasa je pre mesec dana reagovao na problem divlje deponije u Ravnom Selu, koja je bila izvor zaraze i koja je zagorčavala život građanima neprijatnim mirisima.

Pozivamo vas na RAVNO SELO FILM FESTIVAL

RAVNO SELO - Ravno Selo Film Festival je festival debitantskog filma koji će se održati u subotu, nedelju i ponedeljak, od 24. do 26. juna 2017. godine.

Ravno Selo Film Festival: Filmske lekcije za studente i srednjoškolce

RAVNO SELO - Organizatori filmskog festivala u Ravnom Selu pozivaju sve studente i srednjoškolce iz Ravnog Sela i okoline da se prijave na učešće u Filmskim lekcijama.

Ovi POZNATI GLUMCI će otvoriti filmski festival u RAVNOM SELU!

RAVNO SELO - Prvi Ravno Selo Film Festival biće održan od 23. do 25. juna 2017. godine i na njemu će biti prikazano nekoliko debitantskih ostvarenja.

(VIDEO) Sreća pa nije bio jak: Ravnim Selom PROTUTNJAO TORNADO

RAVNO SELO - U ponedeljak, 5. juna 2017. godine, oko 20:00 časova primećen je tornado u Vojvodini, tačnije kod Ravnog Sela.

„Komunalac“ Vrbas vredno radi na sanaciji rupa na putevima širom opštine

VRBAS - Ekipe putara JKP „Komunalac“ iz Vrbasa nastavile su radove na sanaciji udarnih rupa na kolovozima širom vrbaske opštine.

(FOTO) EKOLOŠKA KATASTROFA u Ravnom Selu, EP Vrbas podneo prijave

RAVNO SELO - Ekološki pokret Vrbasa podneo je još tri prijave, ovaj put zbog nelegalnog izbacivanja otpada na kod Ravnog Sela, u blizini stare Karneksove farme.

ODLIČNA IZLAZNOST na biračkom mestu broj 36 u Ravnom Selu

RAVNO SELO - Na biračkom mestu broj 36, koje je smešteno u prostorijama Osnovne škole "Branko Radičević", zabeležena je odlična izlaznost.