Nase Mesto

Ruski Krstur

Ruski Krstur

Dva kola pre kraja, izmene na vrhu tabele PFL SOMBOR

BAČKI BRESTOVAC / RUSKI KRSTUR / SOMBOR / KULA / KRUŠČIĆ / LIPAR / SIVAC / BAČKI GRAČAC – Za vikend je odigrano 28. kolo Područne fudbalske lige Sombor, u okviru koga je došlo do izmena na vrhu tabele.

Ruski Krstur i Savino Selo sutra ostaju BEZ STRUJE zbog radova na mreži

RUSKI KRSTUR / SAVINO SELO - Povodom najavljenih radova na elektro-mreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Ruskom Krsturu i Savinom selu za subotu, 20. maj 2017. godine.

Odigrano vanredno kolo PFL SOMBOR – Bez promena na vrhu tabele

BAČKI BRESTOVAC / RUSKI KRSTUR / SOMBOR / KULA / KRUŠČIĆ / LIPAR / SIVAC / BAČKI GRAČAC - Juče je odigrano vanredno kolo Područne fudbalske lige Sombor. Nakon ovog kola, na vrhu tabele i dalje neizvesno, iako je broj kola do kraja prvenstva sve manje.

PFL SOMBOR – 4 kola pre kraja prvenstva GUŽVA na sredini tabele

BAČKI BRESTOVAC / RUSKI KRSTUR / SOMBOR / KULA / KRUŠČIĆ / LIPAR / SIVAC / BAČKI GRAČAC - Za vikend su odigrane utakmice 26. kola Područne fudbalske lige Sombor. Ovo kolo nije dovelo do većih izmena pri vrhu, ali je zato veoma neizvesno na sredini tabele.

Krsturski paprikari se protive novom planu reorganizacije „ABC FUD“

RUSKI KRSTUR - Posle saznanja da je za 16. jun ove godine u Privrednom sudu u Somboru zakazano ročište o predlogu i glasanju za novi plan reorganizacije fabrike „ABC FUD“ u Ruskom Krsturu, po kojem je predloženo da se dug paprikarima, koji je u prvom, još uvek važećem planu reorganizacije već smanjen za 40 odsto, sada smanji za još 60 odsto, Udruženje paprikara Ruskog Krstura je protekla dva dana sakupljalo potpise protiv prihvatanja novog plana reorganizacije.

Anamarija Njaradi iz Ruskog Krstura osvojila PRVO MESTO na Evropskom prvenstvu u karateu

RUSKI KRSTUR - Na Evropskom prvenstvu Šotokan Karate saveza Anamarija Njaradi iz Karate-kluba „Rusin“ iz Ruskog Krstura osvojila je prvo mesto u borbama u pojedinačnoj konkurenciji u kategoriji kadetkinja.

Krsturski atletičari ostvarili uspeh na Okružnom školskom prvenstvu

RUSKI KRSTUR - Na Okružnom školskom prvenstvu iz atletike, koje je 10. maja održano u Somboru, ateltičari Osnovne i Srednje škole „Petro Kuzmjak“ iz Ruskog Krstura osvojili su dva prva i tri treća mesta, a prvoplasirani i plasman na Međuokružno takmičenje.

ABC food OBUSTAVLJA ISPLATU PLATA, udruženje paprikara PRIKUPLJA POTPISE

RUSKI KRSTUR - Prema pisanju Dušice Oros, izašao je novi plan reorganizacije firme ABC food, u kome stoji da će sva dugovanja za papriku i plate biti obustavljena.

Na čelu PFL SOMBOR timovi BSK i Mladost (BP) i dalje dele prvu poziciju

BAČKI BRESTOVAC / RUSKI KRSTUR / SOMBOR / KULA / KRUŠČIĆ / LIPAR / SIVAC / BAČKI GRAČAC - Za vikend je odigrano 25. kolo Područne fudbalske lige Sombor. Obeležilo ga je veliki broj golova. Poredak na vrhu tabele i dalje ostaje nepromenjen.

Dom kulture Ruski Krstur i „Bajka“ gostovali u SLOVAČKOJ

RUSKI KRSTUR – Muzičko-folklorni ansambl Doma kulture i članice Udruženja žena „Bajka“ iz Ruskog Krstura od 29. aprila do 2. maja gostovali su u Slovačkoj na Festivalu „Tokaj u Evropi“, odnosno „Dedovina“ u Slovačkom Novom Mestu, a ansambl Doma kulture nastupio je u još tri mesta u Košičkom samoupravnom kraju – Zemplinskoj Teplici, Slanskom Novom Mestu i Čergovu.