Nase Mesto

Ruski Krstur

fudbal

SVI NA STADION: Danas i sutra prve utakmice PFL Sombor

PFL SOMBOR – Nakon letnje pauze i letnjih priprema, najzad počinje nova sezona Područne fudbalske lige Sombor. Očekuju nas mnoge uzbudljive utakmice, a neke od njih počinju već danas.

Počinje DRUGI UPISNI KRUG za smeštaj u Dom učenika u Ruskom Krsturu

RUSKI KRSTUR - Posle prvog upisnog roka, u Domu učenika "Petro Kuzmjak" ostalo je slobodnih mesta, stoga ova ustanova raspisuje drugi upisni rok, kako bi oni koji nisu primljeni prvi put popunili preostala mesta.

Fešta na ulicama Krstura – uskoro počinju DANI KRSTURSKE PAPRIKE

RUSKI KRSTUR - U subotu i nedelju, 19. i 20. avgusta 2017. godine, u Ruskom Krsturu će se održati sada već tradicionalna manifestacija Dani krsturske paprike.

Da li će IKEA ugasiti proizvodnju nameštaja u RUSKOM KRSTURU?

RUSKI KRSTUR - Da je Srbija stabilna država otvorena za strane investicije, dokazala je IKEA koja je danas otvorila prodavnicu pored Beograda. Ipak, potražili smo odgovor na pitanje: da li će najveći maloprodajni lanac nameštaja da utiče na proizvođače u Srbiji?

DOBRE VESTI: U Opštoj bolnici Vrbas rođeno 34 devojčice i 34 dečaka – Čestitamo!

VRBAS / KULA / RUSKI KRSTUR / SIVAC / KUCURA / RAVNO SELO / SAVINO SELO / KRUŠČIĆ - U periodu od 29.06.2017. do 09.08.2017. u Porodilištu OBV rođeno su 34 devojčice i 34 dečaka. Čestitamo porodicama na prinovi!

Ove firme u Kuli, Krsturu i Somboru su dobile SUBVENCIJE za zapošljavanje novih radnika

KULA / SOMBOR - Na osnovu Javnog poziva Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, poslodavcima su dodeljena sredstva za zapošljavanje nezaposlenih lica prijavljenih na evidenciju Nacionalne službe za zapošljavanje na teritoriji AP Vojvodine.
davanje krvi

Raspored davanja krvi u avgustu za Vrbas, Kruščić, Bačko Dobro Polje i Ruski Krstur

VRBAS / KRUŠČIĆ / RUSKI KRSTUR / BAČKO DOBRO POLJE - U organizaciji Crvenog krsta Vrbas i Odeljenja za snabdevanje krvlju i krvnim derivatima – Transfuzije Opšte bolnice Vrbas, održaće se akcija dobrovoljnog davanja krvi.

Za sutra najavljeno ISKLJUČENJE STRUJE u Ruskom Krsturu i Somboru

RUSKI KRSTUR / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Ruskom Krsturu i Somboru za petak, 4. jul 2017. godine.

(FOTO) U Ruskom Krsturu održana treća po redu letnja žurka „Pact ON“

RUSKI KRSTUR - U subotu, 29. jula 2017. godine, na bazenu u Ruskom Krsturu je održana treća po redu "Pact On" žurka.

Za ponedeljak najavljena IKSLJUČENJA STRUJE u Vrbasu i Ruskom Krsturu

VRBAS / RUSKI KRSTUR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu i Ruskom Krsturu za ponedeljak, 24. jul 2017. godine.

Poslovni adresar