Nase Mesto

Ruski Krstur

FK Stanišić i dalje sa MAKSIMALNIM UČINKOM u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - U subotu i nedelju odigrane su utakmice 10. kola Područne fudbalske lige Sombor. Ovo kolo ostaće upamćeno po tome što su gotovo svi domaći timovi bili uspešni.

Manifestacija „Domaći špajz“ @ Centar Ruskog Krstura

RUSKI KRSTUR - U subotu, 14. oktobra 2017. godine, u centru Ruskog Krstura biće održana manifestacija "Domaći špajz". Manifestacija počinje u 08:00 časova i podržana je od strane opštine Kula.

Kviz „Zabavna matematika“ okupio osnovce iz Krstura i Kucure

RUSKI KRSTUR / KUCURA - U utorak, 3. oktobra 2017. godine, u Osnovnoj školi „Petro Kuzmjak“ u Ruskom Krsturu, održan je kviz "Zabavna matematika". Kviz je organizovan povodom proslave Dečije nedelje.

Mali broj golova i dalja dominacija Stanišića u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - Za vikend su odigrane utakmice 9. kola Područne fudbalske lige Sombor. Ovo kolo ostaće zapamćeno po tome što je pao mali broj golova u odnosu na prethodno odigrana kola.

DOBRE VESTI! Za mesec dana u Opštoj bolnici Vrbas rođeno 20 devojčica i 17...

U periodu od 08.09.2017. do 06.10.2017. u Porodilištu Opšte bolnice Vrbas rođeno je 20 devojčica i 17 dečaka. Čestitamo porodicama na prinovi!

Novi konkurs Razvojnog fonda AP Vojvodine – Nabavka nove poljoprivredne mehanizacije

OPŠTINA KULA - Razvojni fond AP Vojvodine raspisao je novi konkurs za kreditiranje registrovanih poljoprivrednih gazdinstva za nabavku nove poljoprivredne mehanizacije.

Najavljeni radovi na gasovodu u Ruskom Krsturu, moguć prekid u isporuci gasa

RUSKI KRSTUR - Objavljeno je obaveštenje za sve žitelje Ruskog Krstura koji koriste gas, a tiče se radova na gasovodu i snabdevanja gasa.

Igor Mirović primio delegaciju predstavnika rusinskih institucija

RUSKI KRSTUR - Predsednik Pokrajinske vlade AP Vojvodine Igor Mirović, susreo se u utorak, 3. oktobra sa predstavnicima rusinskih institucija.

FK STANIŠIĆ i dalje NEPOGREŠIV u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - Nakon odigranog 8. kola Područne fudbalske lige Sombor došlo je do manjih promena na tabeli. Na samom vrhu tabele i dalje nema nikakvih promena. FK "Stanišić" je i dalje dominantan u odnosu na ostatak lige.

DAJTE KRV! Raspored akcije dobrovoljnog davanja krvi u Ruskom Krsturu, Liparu i Sivcu

RUSKI KRSTUR / LIPAR / SIVAC - U ponedeljak, 9. i četvrtak 12. oktobra 2017. gofine, u Ruskom Krsturu, Liparu i Sivcu će se održati akcija dobrovoljnog davanja krvi.