Nase Mesto

Ruski Krstur

Počinju BESPLATNI ČASOVI JOGE u Kuli i Ruskom Krsturu

KULA / RUSKI KRSTUR - Joga centar "Harmony" odlučio je da u susret Novoj godini pokloni svima šansu da se besplatno upoznaju sa jogom.

(FOTO) Lepe vesti iz Porodilišta OBV: U proteklom periodu ROĐENO 30 BEBA

OPŠTINA VRBAS / RUSKI KRSTUR / KULA / CRVENKA - U periodu od 06. novembra do 01. decembra 2017. godine, u Porodilištu Opšte bolnice Vrbas rođeno je 13 devojčica i 17 dečaka.

Održana 51. sednica Opštinskog veća opštine Kula

KULA / RUSKI KRSTUR - Na današnjoj 51. sednici Opštinskog veća doneto je Rešenje o davanju saglasnosti na izmene i dopune Programa poslovanja za 2017. godinu.

FK Stanišić, Crvenka i Hajduk Junior NAJBOLJE PLASIRANI na kraju polusezone u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - Proteklog vikenda odigrane su utakmice poslednjeg kola jesenjeg dela prvenstva u Područnoj fudbalskoj ligi Sombor. Šampion polusezone je FK "Stanišić", i to veoma ubedljivo sa skoro maksimalnim učinkom.

POKS Kula obeležio Dan primirja u Prvom svetskom ratu i poziva na SVEČANU AKADEMIJU...

KULA / RUSKI KRSTUR / CRVENKA / SIVAC - Članovi i aktivisti Pokreta obnove Kraljevine Srbije Kula obeležili su Dan primirja u Prvom svetskom ratu u druženju i razgovoru sa građanima, podsetivši da je pre 99 godina Kraljevina Srbija, zajedno sa saveznicima, izvojevala slavnu i herojsku pobedu.
fudbal-geder

Kuljani uspešni u 14. kolu PFL SOMBOR, u subotu derbi između FK „Hajduk Junior“...

PFL SOMBOR - U subotu i nedelju odigrano je 14. kolo Područne fudbalske lige Sombor. Fudbalske ekipe iz Kule zabeležile su nove pobede.

Sutra počinje rusinska Kulturna manifestacija „Kosteljnikova jesen“

RUSKI KRSTUR - Ovogodišnja 24. Kulturna manifestacija „Kosteljnikova jesen” biće održana od 10. po 18. novembra u više mesta u kojima žive Rusini.

U Ruskom Krsturu sahranjen novinar „Ruskog slova“ Mihajlo Zazuljak

RUSKI KRSTUR - Na ruskokrsturskom groblju je u nedelju, 5. novembra 2017. godine sahranjen novinar Mihajlo Zazuljak.

„Hajduk Junior“ hvata priključak pri vrhu tabele PFL Sombor

PFL SOMBOR - U okviru odigranog 13. kola Područne fudbalske lige Sombor, odigrane su dve derbi utakmice. Drugoplasirana FK "Crvenka" izgubila je od "Krila Krajine", dok je "Hajduk Junior" bio uspešniji od "Slavije".

U ponedeljak bez struje Ruski Krstur, Sombor i CELA KUCURA

KUCURA / RUSKI KRSTUR / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kucuri, Ruskom Krsturu i Somboru za ponedeljak, 6. novembar.

Pokrajinski sekretar Vuk Radojević i DANSKI FARMERI se sastali juče u RUSKOM KRSTURU

RUSKI KRSTUR - Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo mr Vuk Radojević, sastao se juče u Ruskom Krsturu, na farmi kompanije „Nukleus Agrar-F1“, sa predstavnicima Udruženja danskih farmera i učestvovao u panel-diskusiji o svinjarstvu.

KOŠAVA u gradu i KOŠAVA na fudbalskim terenima u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - Za vikend su odigrane utakmice 12. kola Područne fudbalske lige Sombor. Ovo kolo ostaće upamćeno kako po nevremenu koje je protutnjalo celim okrugom, tako i po neočekivanim rezultatima koji su se desili u subotu i nedelju.

Hajduk Junior hvata priključak za drugu poziciju u PFL Sombor

PFL SOMBOR - Odigrane su utakmice 11. kola Područne fudbalske lige Sombor. U ovom kolu su uspešniji bili uglavnom gostujući timovi.

BUDIMO HUMANI! Evo gde ćete moći da date krv u novembru

VRBAS / BAČKO DOBRO POLJE / KRUŠČIĆ / RUSKI KRSTUR - Odeljenje za snadbevanje krvlju i krvnim derivatima Opšte bolnice Vrbas objavilo je raspored dobrovoljnog davanja krvi za mesec novembar.

FK Stanišić i dalje sa MAKSIMALNIM UČINKOM u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - U subotu i nedelju odigrane su utakmice 10. kola Područne fudbalske lige Sombor. Ovo kolo ostaće upamćeno po tome što su gotovo svi domaći timovi bili uspešni.

Manifestacija „Domaći špajz“ @ Centar Ruskog Krstura

RUSKI KRSTUR - U subotu, 14. oktobra 2017. godine, u centru Ruskog Krstura biće održana manifestacija "Domaći špajz". Manifestacija počinje u 08:00 časova i podržana je od strane opštine Kula.

Kviz „Zabavna matematika“ okupio osnovce iz Krstura i Kucure

RUSKI KRSTUR / KUCURA - U utorak, 3. oktobra 2017. godine, u Osnovnoj školi „Petro Kuzmjak“ u Ruskom Krsturu, održan je kviz "Zabavna matematika". Kviz je organizovan povodom proslave Dečije nedelje.

Mali broj golova i dalja dominacija Stanišića u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - Za vikend su odigrane utakmice 9. kola Područne fudbalske lige Sombor. Ovo kolo ostaće zapamćeno po tome što je pao mali broj golova u odnosu na prethodno odigrana kola.

DOBRE VESTI! Za mesec dana u Opštoj bolnici Vrbas rođeno 20 devojčica i 17...

U periodu od 08.09.2017. do 06.10.2017. u Porodilištu Opšte bolnice Vrbas rođeno je 20 devojčica i 17 dečaka. Čestitamo porodicama na prinovi!

Novi konkurs Razvojnog fonda AP Vojvodine – Nabavka nove poljoprivredne mehanizacije

OPŠTINA KULA - Razvojni fond AP Vojvodine raspisao je novi konkurs za kreditiranje registrovanih poljoprivrednih gazdinstva za nabavku nove poljoprivredne mehanizacije.

Najavljeni radovi na gasovodu u Ruskom Krsturu, moguć prekid u isporuci gasa

RUSKI KRSTUR - Objavljeno je obaveštenje za sve žitelje Ruskog Krstura koji koriste gas, a tiče se radova na gasovodu i snabdevanja gasa.

Igor Mirović primio delegaciju predstavnika rusinskih institucija

RUSKI KRSTUR - Predsednik Pokrajinske vlade AP Vojvodine Igor Mirović, susreo se u utorak, 3. oktobra sa predstavnicima rusinskih institucija.

FK STANIŠIĆ i dalje NEPOGREŠIV u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - Nakon odigranog 8. kola Područne fudbalske lige Sombor došlo je do manjih promena na tabeli. Na samom vrhu tabele i dalje nema nikakvih promena. FK "Stanišić" je i dalje dominantan u odnosu na ostatak lige.

DAJTE KRV! Raspored akcije dobrovoljnog davanja krvi u Ruskom Krsturu, Liparu i Sivcu

RUSKI KRSTUR / LIPAR / SIVAC - U ponedeljak, 9. i četvrtak 12. oktobra 2017. gofine, u Ruskom Krsturu, Liparu i Sivcu će se održati akcija dobrovoljnog davanja krvi.

U derbiju kola PFL SOMBOR Hajduk Junior i Krila Krajine podelili bodove

PFL SOMBOR - Juče su odigrane sve utakmice u okviru vanrednog kola Područne fudbalske lige Sombor. U derbiju kola koji je odigran u Bačkoj Palanci, ekipe "Hajduk Juniora" i "Krila Krajine" podelile su bodove.