Nase Mesto

Sivac

fudbal

SVI NA STADION: Danas i sutra prve utakmice PFL Sombor

PFL SOMBOR – Nakon letnje pauze i letnjih priprema, najzad počinje nova sezona Područne fudbalske lige Sombor. Očekuju nas mnoge uzbudljive utakmice, a neke od njih počinju već danas.

(VIDEO) Boban Damjanović: Sivac je jedno veliko gradilište!

SIVAC - Posetili smo Mesnu zajednicu Sivac gde nas je sekretar Boban Damjanović ugostio i bolje upoznao sa tekućim radovima u Sivcu. Možemo slobodno reći da je Sivac danas jedno veliko gradilište, a tim povodom smo i došli u posetu.

Odigrana utakmica između FK „Polet“ i KFK „Kula“, rezultat I VIŠE NEGO UBEDLJIV

KULA / SIVAC - U nedelju, 13. avgusta 2017. godine u Sivcu je odigrana utakmica između Fudbalskog kluba "Polet" iz Sivca i KFK "Kula".

(FOTO) Naprednjaci u akciji! Aktivisti SNS-a očistili izletište Mali Stapar

KULA / SIVAC / SOMBOR - U subotu, 12. avgusta sprovedena je radna akcija na Malom Staparu u organizaciji Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Kula, na koju se odazvao veliki broj aktivista.

Odigrana prijateljska utakmica između Poleta i Crvenke i EVO KO JE BIO BOLJI

CRVENKA / SIVAC - U sredu, 9. avgusta 2017. godine, odigrana je fudbalska utakmica između Fudbalskog kluba "Polet" iz Sivca i Fudbalskog kluba "Crvenka" iz Crvenke.

(FOTO) U Sivcu održan XIX Memorijalni turnir u pecanju Branko Ačanski Rus

SIVAC - U nedelju, 6. avgusta, na novoj pisti između Velikog mosta i crpne stanice, održan je XIX Memorijalni turnir Branko Ačanski Rus.

(FOTO) Sivac uskoro dobija sportsku salu, evo kako teku radovi

SIVAC - U Sivcu se punom parom odvijaju radovi na izgradnji nove sportske hale, a radovi bi trebalo da budu gotovi do kraja oktobra.

DOBRE VESTI: U Opštoj bolnici Vrbas rođeno 34 devojčice i 34 dečaka – Čestitamo!

VRBAS / KULA / RUSKI KRSTUR / SIVAC / KUCURA / RAVNO SELO / SAVINO SELO / KRUŠČIĆ - U periodu od 29.06.2017. do 09.08.2017. u Porodilištu OBV rođeno su 34 devojčice i 34 dečaka. Čestitamo porodicama na prinovi!

Za radove na izmuljenju kanala Dunav-Tisa-Dunav izdvojeno 220 MILIONA DINARA

BOGOJEVO / VRBAS / SIVAC / CRVENKA - U okviru redovnog održavanja, od marta meseca ove godine, sprovode se aktivnosti na izmuljenju kanala Hs DTD plovnim bagerima JVP „Vode Vojvodine“.

FK „Polet“ iz Sivca započeo pripreme, a ovo su NOVI ČLANOVI KLUBA

SIVAC - Fudbaleri Fudbalskog kluba "Polet" iz Sivca počeli su u utorak, 1. avgusta sa pripremama za sezonu 2017/2018 koja startuje 26. avgusta.

Poslovni adresar