Nase Mesto

Sivac

Sivac

Tara Rajić iz Sivca odlazi u ISTRAŽIVAČKI CENTAR PETNICA

SIVAC - Na skoro završenom konkursu za učešće na Letnjoj naučnoj školi 2017, Istraživačkog centra Petnica, učenica VII2 odeljenja Tara Rajić, ušla je na spisak onih učenika koji će dobiti priliku da se ovog leta okušaju kao mladi istraživači.

U Sivcu počeo četvrti Gajdaški etno kamp, polaznici iz više mesta u Srbiji

SIVAC - U Sivcu je u ponedeljak, 19. juna, počeo 4. po redu Gajdaški etno kamp, kog, uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, organizuje Udruženje građana „Vojvođanski gajdaši“ iz Sivca.

(FOTO) Nastavlja se uređenje kanala Vrbas – Bezdan na potezu Crvenka – Sivac

CRVENKA / SIVAC - Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“, na osnovu Godišnjeg programa poslovanja za 2017. godinu, nastavlja uređenje kanala Vrbas - Bezdan i to na potezu Crvenka – Sivac, na deonici od 19. do 30. kilometra.

(FOTO) Učenici iz Sivca se oprostili od svoje učiteljice

SIVAC - Nije bilo tako davno, beše to 2013. godina, kada su prvi put ušli u školsku zgradu, uplašenog, ali ipak ozarenog lica i nesigurnog koraka.

(FOTO) Budući prvaci posetili Osnovnu školu „20. oktobar“ u Sivcu

SIVAC - U sredu, 7. juna 2017. godine, predškolska grupa „Leptirići“ vaspitačice Marije Balog, bila je u poseti Osnovnoj školi "20. oktobar" iz Sivca.

(ANKETA) Gde ćete se uglavnom kupati OVOG LETA?

KULA / VRBAS / ODŽACI - Na većini popularnih mesta za rashlađivanje, zvanično je počela sezona kupanja! Kuljani nemaju mnogo izbora, međutim okolna mesta mogu da biraju između bazena, kanala ili čak Dunava. Recite nam, za šta ste se vi odlučili?

Šahisti iz Sivca OSTVARILI UBEDLJIVU POBEDU nad ŠK „Rusin“

SIVAC / RUSKI KRSTUR - Završio se prolećni deo lige MOL Sombor, a šahisti Sivca u poslednjem kolu gostovali su u Ruskom Krsturu protiv Šahovskog kluba "Rusin" i pobedili sa 5:1.

(VIDEO) U Sivcu završen festival „Ivanjsko cveće“

SIVAC - 18. po redu „Ivanjsko cveće“ održano je u Sivcu 2. i 3. juna 2017. godine, počevši, izložbom slika Dragana Vukašinovića.

PFL SOMBOR: Mladost (BP) ide u viši rang, Polet (S) ispada iz lige

BAČKI BRESTOVAC / RUSKI KRSTUR / SOMBOR / KULA / KRUŠČIĆ / LIPAR / SIVAC / BAČKI GRAČAC – Za vikend je odigrano poslednje kolo Područne fudbalske lige Sombor. Šampion ovogodišnjeg takmičenja je ekipa Mladosti iz Bačkog Petrovca.

Prijavite svog psa za CAC SIVAC 2017 koji se održava 10. juna

SIVAC - Kinološko društvo "Sivac" iz Sivca odrganizuje 10. juna 2017. godine Nacionalnu izložbu pasa svih rasa. Izložba će se održati na stadionu FK "Polet", a krajnji rok za prijave je 8. jun.