Nase Mesto

Sivac

Sivac

Bez većih izmena nakon 23. kola lige PFL SOMBOR

BAČKI BRESTOVAC / RUSKI KRSTUR / SOMBOR / KULA / KRUŠČIĆ / LIPAR / SIVAC / BAČKI GRAČAC - Za vikend je odigrano 23. kolo Područne fudbalske lige Sombor, u okviru koga nije došlo do većih iznenađenja.

PFL SOMBOR: Brestovčani preuzeli prvu poziciju na tabeli

BAČKI BRESTOVAC / RUSKI KRSTUR / SOMBOR / KULA / KRUŠČIĆ / LIPAR / SIVAC / BAČKI GRAČAC - U sredu je odigrano vanredno 22. kolo Područne fudbalske lige Sombor u okviru koga je došlo do promene na vrhu tabele.

PFL SOMBOR – Novi porazi LIDERA na tabeli

BAČKI BRESTOVAC / RUSKI KRSTUR / SOMBOR / KULA / KRUŠČIĆ / LIPAR / SIVAC / BAČKI GRAČAC - Za vikend su odigrane utakmice 21. kola Područne fudbalske lige Sombor. Ovo kolo obeležili su novi porazi dva vodeća tima na tabeli.

(FOTO) (VIDEO) Pozorišna predstava „Pažljivko“ stigla i do Sivca

SIVAC - U utorak, 11. aprila 2017. godine u Domu kulture organizovana je pozorišna predstava „Pažljivko“ za učenike I i II razreda osnovnih škola.

Uskoro izgradnja ODMARALIŠTA ZA DECU u naselju Mali Stapar

KULA / SIVAC - U četvrtak, 13. aprila 2017. godine, održana je sednica Opštinskog veća u Kuli, na kojoj je donešeno nekoliko odluka koje se odnose na infrastrukturne projekte u opštini Kula.

DETALJAN IZVEŠTAJ sa 49. Zonske smotre dramskog stvaralaštva u Crvenki

KULA / CRVENKA / SIVAC / KRUŠČIĆ - Nakon sedam odgledanih predstava u zvaničnom program 49. Zonske smotre dramskog stvaralaštva , od 3. do 9. aprila na sceni Amaterskog pozorišta “Stevan Sremac” u Crvenki, selektor Milivoje Mlađenović je doneo sledeću odluku.

Raspored bogosluženja o Vaskrsu u crkvi u Sivcu

SIVAC - Obaveštavamo građane Sivca da je objavljen raspored bogosluženja o Vaskrsu 2017. godine.

ŠOK kolo u PFL SOMBOR – Skoro svi LIDERI PORAŽENI

BAČKI BRESTOVAC / RUSKI KRSTUR / SOMBOR / KULA / KRUŠČIĆ / LIPAR / SIVAC / BAČKI GRAČAC - Da je prethodno kolo odigrano na početku sezone, ne bi bilo previše iznenađenja. Ali s obzirom da je u pitanju 20. kolo, veliko je iznenađenje što su sva četiri lidera na tabeli poražena.

(FOTO) Učenici predložili BOBANU DAMJANOVIĆU kako žele da obeleže Dan planete Zemlje

SIVAC - Učenici II-4 razreda OŠ "20. oktobar", zajedno sa direktorom škole Ferenc Lendakom i učiteljicama Biljanom Bajčetić i Marijom Mandić, bili su u najavljenoj poseti sekretaru Mesne zajednice Sivac s predlogom da se i lokalna samouprava uključi u projekat „Dan planete zemlje-terenska nastava“.

Završava se izmuljavanje na kanalu Hidrosistema DTD

KULA / VRBAS / CRVENKA / MALI STAPAR - Ovih dana se završavaju radovi na izmuljenju deonice kanala u Kuli, u dužini od 1,3 kilometra od elektropokretnog do pontonskog mosta.