Nase Mesto

Sivac

RK Sivac 69 izgubio – Derbi pripao Lavovima, BAČENA SENKA na sjajan rukomet!

SIVAC - U subotu, 14. oktobra, održana je rukometna utakmica između Rukometnog kluba "Lavovi" iz Bačke Palanke i Rukometnog kluba "Sivac 69".

(FOTO) Članovi Rukometnog saveza Vojvodine posetili opštinu Kula, obišli i SPORTSKU HALU U SIVCU

KULA - Generalni sekretar Rukometnog saveza Vojvodine Slobodan Višekruna i član upravnog odbora Branislav Zeljković, posetili su Kulu u četvrtak, 12. oktobra.

Odigrana utakmica između RK „Sivac 69“ i RK „Dolovo“, Panteri DOBILI BOD

SIVAC - U subotu, 7. oktobra održana je utakmica trećeg kola Prve rukometne lige Srbije između Rukometnog kluba "Sivac 69" i RK "Dolovo".

(FOTO) Sivački prvačići posetili mlađe drugare u vrtiću, dan proveden U IGRI I SMEHU

SIVAC - Tokom Dečije nedelje, najmlađi učenici Osnovne škole "20. oktobar" Sivac su sa učiteljicama Natašom Šarančić i Isidorom Viola posetili vrtić.

Mališani posetili Mesnu zajednicu, zanima ih KAD ĆE SIVAC DOBITI BAZEN?!

SIVAC - U okviru Dečije nedelje, mališani iz predškolske ustanove u Sivcu su u četvrtak 5. oktobra 2017. posetili prostorije Mesne zajednice Sivac.

Danas SVI U CRVENKU! RK „Sivac 69“ dočekuje RK „Dolovo“

SIVAC / CRVENKA - U subotu, 7. oktobra 2017. godine, Rukometni klub "Sivac 69" u Crvenki dočekuje ekipu Rukometnog kluba "Dolovo".

DOBRE VESTI! Za mesec dana u Opštoj bolnici Vrbas rođeno 20 devojčica i 17...

U periodu od 08.09.2017. do 06.10.2017. u Porodilištu Opšte bolnice Vrbas rođeno je 20 devojčica i 17 dečaka. Čestitamo porodicama na prinovi!

Novi konkurs Razvojnog fonda AP Vojvodine – Nabavka nove poljoprivredne mehanizacije

OPŠTINA KULA - Razvojni fond AP Vojvodine raspisao je novi konkurs za kreditiranje registrovanih poljoprivrednih gazdinstva za nabavku nove poljoprivredne mehanizacije.

(FOTO) Učenicima OŠ „20. oktobar“ iz Sivca u posetu došle BAKE I DEKE

SIVAC - Učenike II4, III4 i IV4 razreda Osnovne škole "20. oktobar" u Sivcu su u četvrtak, 5. oktobra posetile bake i deke, a povod ovog divnog druženja je dvojak.

(FOTO) Vredne mame iz Sivca organizovale RADNU AKCIJU i ulepšale učionicu odeljenja I-2

SIVAC - U petak, 29. septembra, grupa mama iz odeljenja I-2, Osnovne škole "20. oktobar" iz Sivca je, zajedno sa učiteljicom Natašom Šarančić, izvela radnu akciju za ulepšanje učionice prvog razreda.