Nase Mesto

Sombor

Kula, Sombor i Lipar u utorak i sredu ostaju BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE

SOMBOR / KULA / LIPAR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru, Kuli i Liparu za utorak, 22. i sredu 23. avgust.

MUP zabeležio pet saobraćajnih nesreća i zadržao šest PIJANIH VOZAČA

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda.

Šta čeka đake od 1. septembra? Predloženi NOVI PREDMETI, UNIFORME i e-DNEVNICI

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Ostalo je manje od dve nedelje do početka nove školske godine, a iz Ministarstva prosvete su najavili nekoliko izmena koje đake i nastavnike očekuju od 1. septembra.

U ponedeljak i utorak najavljena ISKLJUČENJA STRUJE u Somboru

SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru, za ponedeljak 21. i utorak 22. avgust 2017. godine.

Olena Papuga: Hitno zakazati sednicu Skupštine i izmeniti Zakon o zemljištu!

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Liga socijaldemokrata Vojvodine traži što hitnije zakazivanje sednice Narodne Skupštine Republike Srbije na kojoj će biti izmenjen Zakon o poljoprivrednom zemljištu.
saobraćaj

VOZAČI, USPORITE! Nabavljeni novi radari, policija najavila POJAČANU KONTROLU

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Ministarstvo unutrašnjih poslova je nabavilo 51 uređaj za merenje brzine kretanja vozila sa računarskom opremom pomoću koje će se sakupljati i analizirati podaci o saobraćajnim nezgodama kako bi se smanjio broj povređenih i poginulih na putevima u Republici Srbiji.

Pesnici, pošaljite svoje radove na drugi Međunarodni konkurs „Pesmodari mira“

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - U znak sećanja na šahistkinju Slađanu Jovanović iz Mačvanskog Prnjavora koja je poginula u saobraćajnoj nesreći 1996. godine, raspisuje se Drugi Međunarodni književni konkurs pod nazivom "Pesmodari mira".

FOTOGRAFI, PAŽNJA! Izašao je novi foto konkurs povodom proslave Dana evropske saradnje

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Zajednički sekretarijat programa Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija organizuje Foto konkurs „Lepi prizori pograničnog regiona Mađarske i Srbije", od 8. avgusta do 10. septembra 2017. godine, u okviru ovogodišnje proslave Dana evropske saradnje.

(FOTO) (VIDEO) Muzikom na točkovima i večernjim koncertom u Somboru proslavljen Međunarodni dan mladih

SOMBOR - U subotu, 12. avgusta 2017. godine, u Somboru je održana dugonajavljivana manifestacija "Somborsko leto za mlade", "Muzika na točkovima" i večernji koncert.

CENE OPET NIŽE! Evo šta je sve pojeftinilo u odnosu na prethodni mesec

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Indeksi potrošačkih cena definišu se kao mera prosečne promene maloprodajnih cena robe i usluga koje se koriste za ličnu potrošnju.

Poslovni adresar