Nase Mesto

Sombor

Sombor
praznik rada

U susret prazniku rada – EVO ZAŠTO slavimo Prvi maj

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Međunarodni praznik rada, 1. maj, obeležava se u spomen na velike radničke demonstracije održane u Čikagu (SAD) 1886. godine.

NOVA ŠANSA za nezaposlene – 183.000 dinara za svakog radnika

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam u skladu sa Pokrajinskim akcionim planom zapošljavanja u AP Vojovdini za 2017. godini raspisao je sledeće javne pozive.

Predlaganje kandidata za članove Parlamenta privrednika RPK Sombor

KULA / VRBAS / ODŽACI / SOMBOR - Na osnovu odluke Upravnog odbora Privredne komore Srbije o raspisivanju izbora za parlamente privrednika regionalnih privrednih komora i privredne komore glavnog grada, raspisan je poziv za dostavljanje predloga kandidata za izbor članova Parlamenta privrednika Regionalne privredne komore Zapadnobačkog upravnog okruga Sombor.

Završena omladinska mirovna razmena u Bremenu – Mladi poslali muzičku poruku mira u svet

SOMBOR - U periodu od 14. do 24. aprila, u Bremenu (Nemačka) je održana interkulturalna omladinska razmena u okviru Erasmus+ programa, pod nazivom „Make Music, Not War“ čiji je nosilac organizacija NaturKultur iz Nemačke u saradnji sa još nekoliko organizacija iz Evrope, među kojima i Somborski edukativni centar.

U četvrtak i petak privremena NESTAŠICA STRUJE u Vrbasu i Somboru

VRBAS / SOMBOR – Povodom najavljenih radova na elektro-mreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu i Somboru za četvrtak 27. april i petak 28. april.

Plate svuda manje u odnosu na februar, osim u OVOJ OPŠTINI

KULA / SOMBOR / ODŽACI - Prosečna zarada bez poreza i doprinosa koja je isplaćena u martu 2017. godine u opštini Odžaci iznosila je 40.515 dinara i nominalno je za 8,5 odsto veća u odnosu na prosečnu zaradu iz februara ove godine, navedeno je u saopštenju Republičkog zavoda za statistiku (RZS) o prosečnim zaradama u Republici Srbiji.

PKS RPK Sombor poziva svoje članice da posete Sajam privrede u Budimpešti

SOMBOR / KULA / ODŽACI - U saradnji sa kompanijom CECZ, Centralno-evropske trgovine i Logistike, koja radi na promovisanju kineskih kompanija u Mađarskoj i susednim zemljama i organizatora godišnje izložbe China Smart Expo 2017, Privredna komora Srbije organizuje odlazak u Budimpeštu.

PU SOMBOR: Dve osobe zadobile TEŠKE telesne povrede

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 18 saobraćajnih nezgoda.

Bez većih izmena nakon 23. kola lige PFL SOMBOR

BAČKI BRESTOVAC / RUSKI KRSTUR / SOMBOR / KULA / KRUŠČIĆ / LIPAR / SIVAC / BAČKI GRAČAC - Za vikend je odigrano 23. kolo Područne fudbalske lige Sombor, u okviru koga nije došlo do većih iznenađenja.

(VIDEO) PRAVI FUDBAL: Vojvođanska liga „Sever“ kao italijansko nedeljno popodne

KARAVUKOVO / VRBAS / SRPSKI MILETIĆ / SOMBOR / ODŽACI - Za ljubitelje pravog fudbala, koji ne vole upeglane terene Lige šampiona, igrače od milion evra i biznis-utakmice koje obuhvataju sve, samo ne fudbal, predlažemo da sa nama ispratite Vojvođansku ligu "Sever" i onu istinsku igru koju svi volimo.