Nase Mesto

Sombor

Rvački klub „Soko“ iz Sombora STARTOVAO POBEDAMA u Drugoj ligi

SOMBOR - U godini kada obeležavaju deceniju postojanja i rada, Rvački klub „Soko“ ima velike ambicije da konačno postane član Prve rvačke lige Srbije.

Sutra PONOVO ISKLJUČENJA STRUJE u Somboru, Ratkovu i Vrbasu

SOMBOR / RATKOVO / VRBAS - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru, Ratkovu i Vrbasu za sredu, 18. oktobar.

(FOTO) U Somboru održana radionica “Život bez nasilja za svako dete”

SOMBOR - U okviru projekta “Život bez nasilja – za svako dete, Udruženi u zaštiti dece od nasilja” koji podržavaju Evropska unija, UNICEF Srbija i Ministarstva zdravlja, rada i prosvete u subotu je, u prostorijama Somborskog edukativnog centra, održana radionica za mlade na temu zaštite dece od zlostavljanja i zanemarivanja.

FK Stanišić i dalje sa MAKSIMALNIM UČINKOM u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - U subotu i nedelju odigrane su utakmice 10. kola Područne fudbalske lige Sombor. Ovo kolo ostaće upamćeno po tome što su gotovo svi domaći timovi bili uspešni.

Danas i sutra se obeležavaju Svetski dan hrane i Međunarodni dan borbe protiv siromaštva

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Crveni krst u okviru meseca solidarnosti obeležava i 16. oktobar – Svetski dan hrane, kao i 17. oktobar – Međunarodni dan borbe protiv siromaštva.

Studenti i srednjoškolci, PAŽNJA! Prijavite se u EVROPSKU ŠKOLU DEBATE

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Projekat Evropske unije "EUTEKA - EU u vašoj biblioteci" raspisuje konkurs za četvrtu generaciju polaznika „Evropske škole debate“. Na konkurs se mogu prijaviti isključivo srednjoškolci i studenti.

Bolnica u Somboru u nedelju nastavlja sa BESPLATNIM PREGLEDIMA

SOMBOR - Akcija besplatnih preventivnih pregleda koju je pokrenulo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije se nastavlja u nedelju, 15. oktobra 2017. godine.

Željko Jovišić iz Sombora TREĆI NA SVETU na takmičenju u rvanju za veterane

SOMBOR - Na takmičenju u rvanju za veterane, koje je počelo 10. oktobra u Bugarskom gradu Plovdivu, takmičar iz Sombora završio je takmičenje kao treći na svetu.

Učestvujte u programu “Za čistije i zelenije škole u Vojvodini”, najuspešnijim ustanovama SLEDI NAGADA

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice raspisao je poziv za učešće u programu “Za čistije i zelenije škole u Vojvodini” u školskoj 2017/2018. godini.

Sutra bez struje Zmajevo, Vrbas, Sombor i CELO DERONJE

ZMAJEVO / VRBAS / SOMBOR / DERONJE - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Zmajevu, Vrbasu, Somboru i Deronjama za petak, 13. oktobar.

Obućarska radnja Kula – Kula

RPD FTO doo – Vrbas