Nase Mesto

Sombor

Sombor

U Kuli ZARADE IZNAD PROSEKA u okrugu, u Odžacima MANJE nego u aprilu

ODŽACI - Prosečna zarada bez poreza i doprinosa koja je isplaćena u maju 2017. godine u opštini Odžaci iznosila je 35.812 dinara.

PU Sombor: POVREĐENO ŠEST OSOBA, četiri vozača zadržana zbog alkohola

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda.

Somborski edukativni centar organizuje BESPLATNE RADIONICE ZA DECU

SOMBOR - Somborski edukativni centar poziva decu uzrasta od 7 do 12 godina na besplatne kreativne radionice, koje će se organizovati svakog petka u prostorijama centra, na adresi Staparski put broj 16.

BESPLATNI PREGLEDI očnog dna i merenje očnog pritiska

SOMBOR - Treću godinu za redom, očni tim "Perfect Vision", "Kuće zdravlja" iz Subotice vrši edukativna predavanja uz besplatne preglede očnog dna i merenje očnog pritiska.

Prijavite se na obuku za PROFESIONALNOG UPRAVNIKA ZGRADA

KULA / SOMBOR / ODŽACI - Obuka za profesionalne upravnike zgrada održaće se u Regionalnoj privrednoj komori Zapadnobačkog upravnog okruga u Somboru. Obuka se održava 4, 5, 6, 11, 12, 18. i 19. jula, obaveštavaju iz Komore.

Apel JP „Vojvodinašume“: Ne zaboravite da su posledice požara često NENADOKNADIVE

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Javno preduzeće Vojvodinašume, apeluje na građane da primene pojačane mere zaštite od požara jer zbog visokih temperatura i rasporeda padavina ulazimo u drugi period izražene opasnosti od požara u toku kalendarske godine.

U Kuli i Somboru najavljena ISKLJUČENJA STRUJE u četvrtak i petak

KULA / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli i Somboru za četvrtak 22. i petak 23. jun.

Otvorene su prijave za NAJBOLJE EDUKATORE U SRBIJI za 2017. godinu

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Najavljen je četvrti po redu konkurs za Najbolje edukatore u Srbiji, na kome će biti izabrano između 10 i 20 učitelja i nastavnika osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Sombor i Karavukovo OSTAJU BEZ STRUJE u utorak i sredu

SOMBOR / KARAVUKOVO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru i Karavukovu za utorak 20. i sredu 21. jun 2017. godine.

Na teritoriji PU Sombor u saobraćaju POVREĐENO 12 OSOBA

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je devet saobraćajnih nezgoda.