Nase Mesto

Sport

FK „Odžaci“ dočekuje „Radnički“ iz Šida na stadionu „Milan Sredanović“ u Kuli

KULA / ODŽACI - U ponedeljak, 21. avgusta 2017. godine, na stadionu "Milan Sredanović" u Kuli odigraće se utakmica između FK "Odžaci" i FK "Radnički" iz Šida.

Omladinska reprezentacija Srbije dočekuje Ukrajinu na STADIONU U KULI

KULA - U subotu, 2. septembra 2017. godine, na stadionu "Milan Sredanović" u Kuli odigraće se utakmica omladinskih reprezentacija (do 19 godina) Srbija - Ukrajina.
fudbal

SVI NA STADION: Danas i sutra prve utakmice PFL Sombor

PFL SOMBOR – Nakon letnje pauze i letnjih priprema, najzad počinje nova sezona Područne fudbalske lige Sombor. Očekuju nas mnoge uzbudljive utakmice, a neke od njih počinju već danas.

(FOTO) OFK „Odžaci“ igrali utakmicu sa ekipom iz UJEDINJENIH ARAPSKIH EMIRATA

ODŽACI - Tim OFK Odžaka je poslednju pripremnu utakmicu pred start takmičarske sezone u Srpskoj ligi “Vojvodina” odigrao u ponedeljak, 14. avgusta u Nacionalnoj kući fudbala u Staroj Pazovi.

Četiri fudbalska tima iz odžačke opštine igraće u Vojvođanskoj ligi „Sever“

ODŽACI / SRPSKI MILETIĆ / KARAVUKOVO / BAČKI BRESTOVAC - Održana je konferencija klubova Vojvođanske fudbalske lige “Sever”, a prvenstvo startuje 19. septembra.

U Laliću za vikend prvi fudbalski “Memorijalni turnir braće Erdeljan”

LALIĆ - U Laliću će predstojećeg vikenda, 19. i 20. avgusta tekuće godine biti održan prvi fudbalski “Memorijalni turnir braće Erdeljan”.

Constrictor fight team učestvovao na Kampu perspektivnih sportista u Kanjiži

KULA - U periodu od 11. do 14. avgusta 2017. godine u Kanjiži je održan kamp perspektivnih sportista u organzaciji Kik boks saveza Vojvodine na kome su učestvovali takmičari Constrictor fight tima.

Odigrana utakmica između FK „Polet“ i KFK „Kula“, rezultat I VIŠE NEGO UBEDLJIV

KULA / SIVAC - U nedelju, 13. avgusta 2017. godine u Sivcu je odigrana utakmica između Fudbalskog kluba "Polet" iz Sivca i KFK "Kula".

Ko je doneo PRVU FUDBALSKU LOPTU u Savino Selo

SAVINO SELO - Fudbalska lopta doneta je u tadašnju Toržu, a današnje Savino Selo 1919. godine. Za taj događaj vezano je ime izvesnog Johana Vajsa, koji je boravio u Beču i kao igrač jednog tamnošnjeg kluba, došavši ovamo sa sobom poneo i opremu i naravno loptu.

Završen memorijalni fudbalski turnir u Laliću i evo koji klub je BIO NAJBOLJI

LALIĆ - Proteklog vikenda održan je tradicionalni, jedanaesti po redu Memorijalni turnir “Milorad Obradović Mikica” na kome su učestvovali veterani FK “Slavija” iz Pivnica, FK “Omladinac” iz Deronja i domaćin FK “Panonija”.

Poslovni adresar