Nase Mesto

Sport

Sport

Bez većih izmena nakon 23. kola lige PFL SOMBOR

BAČKI BRESTOVAC / RUSKI KRSTUR / SOMBOR / KULA / KRUŠČIĆ / LIPAR / SIVAC / BAČKI GRAČAC - Za vikend je odigrano 23. kolo Područne fudbalske lige Sombor, u okviru koga nije došlo do većih iznenađenja.

Nikolina Sarapa iz Crvenke osvojila BRONZANU MEDALJU na kupu Vojvodine

CRVENKA - U nedelju, 23. aprila 2017. godine, Nikolina Sarapa, takmičarka Karate kluba "Crvenka", osvojila je bronzanu medalju na kupu Vojvodine za kadetkinje u Novom Bečeju.

„Constrictor Jiu Jitsu Team“ počeo pripreme za EVROPSKO PRVENSTVO

KULA - Članovi "Constrictor Jiu Jitsu Team-a" su juče započeli pripremni kamp u Beogradu, za predstojeće Evropsko prvenstvo u Grappling-u koje će biti održano u Novom Sadu.

(VIDEO) PRAVI FUDBAL: Vojvođanska liga „Sever“ kao italijansko nedeljno popodne

KARAVUKOVO / VRBAS / SRPSKI MILETIĆ / SOMBOR / ODŽACI - Za ljubitelje pravog fudbala, koji ne vole upeglane terene Lige šampiona, igrače od milion evra i biznis-utakmice koje obuhvataju sve, samo ne fudbal, predlažemo da sa nama ispratite Vojvođansku ligu "Sever" i onu istinsku igru koju svi volimo.

Večeras SPEKTAKL u Odžacima – borba za šampionski pojas

ODŽACI - U skupštinskoj sali Sportsko-poslovnog centra Odžaci juče je održano zvanično merenje i konferencija za novinare uoči velikog MMA spektakla Serbian Battle Championship 13 koji će večeras biti održan u Odžacima u organizaciji Family Fight Team-a.

Rukometne ekipe STŠ „Mihajlo Pupin“ i OŠ „Vuk Karadžić“ osvojile PRVA MESTA

KULA / CRVENKA - Rukometaši Srednje tehničke škole "Mihajlo Pupin" iz Kule i Osnovne škole Vuk Karadžić iz Crvenke osvojili su prvo mesto na okružnom takmičenju.

Plivački klub „Bjelica“ Vrbas osvojio OSAM MEDALJA u Novom Sadu

VRBAS - Plivački klub "Bjelica" Vrbas je 8. aprila 2017. učestvovao na 19. međunarodnom uskršnjem plivačkom mitingu koji je organizovao Plivački klub "Vojvodina" iz Novog Sada.

VASKRS UČINIO SVOJE: Domaćini u 16. kolu MFL Sombor 1 pokupili pobede

KULA / DERONJE / CRVENKA / RATKOVO - Nakon praznika, kuvanih jaja i šunke, vreme je da saberemo utiske iz 16. kola Međuopštinske fudbalske lige Sombor 1. razred. U subotu i nedelju, 15. i 16. aprila, odigrano je 16. kolo u kome su dominirali domaćini.

(FOTO) Karatisti KK „Hajduk“ Kula DONELI MEDALJE iz Čačka

KULA - U subotu, 15. aprila 2017. u Čačku je održano Prvenstvo Srbije za seniorke i seniore i istovremeno prestižni međunarodni turnir 46. "Zlatni Pojas Čačka", ali ovoga vikenda za mlađe uzrasne kategorije.

Takmičari KK „Mladost“ postigli ODLIČNE REZULTATE na turniru u Baču

ODŽACI - Dan pred Uskrs, 15. april 2017. godine u Baču, u sportskoj hali "Bačka tvrđava" održan je Uskršnji karate kup Bač 2017. na kome su učešće uzeli i članovi Karate kluba "Mladost" iz Odžaka.