Nase Mesto

Borilačke veštine

Interesuju vas egzotični sportovi? Constrictor Fight Team vrši UPIS NOVIH ČLANOVA

KULA - Vreme odmora je prošlo i Constrictor Fight Team iz Kule nastavlja još jačim tempom ka novim izazovima.

Priznanje od Vlade Srbije za Miljana Ćaćića i Karate klub Hajduk iz Kule!

KULA - U četvrtak, 31. avgusta, Karate klub "Hajduk" i naš reprezentativac Ćaćić Miljan dobili su izuzetno priznanje koje je jedno od najznačajnihjih u istoriji kluba dugoj 40 godina.

RODITELJI, PAŽNJA! Karate klub „Hajduk“ iz Kule vrši upis NOVIH ČLANOVA

KULA - Karate klub "Hajduk" iz Kule počeo je sa upisom novih članova, koje će trenirati i pripremati za takmičenja vrhunski treneri sa nacionalnim licencama.

Reprezentativci KK Hajduk aktivni na pripremama za nacionalnu selekciju

KULA - Takmičari Karate Kluba HAJDUK su bili vrlo aktivni i u periodu letnje pauze, a posebno naši reprezentativni kandidati.

BAVITE SE SPORTOM! Karate klub Master T&M iz Kule vrši UPIS NOVIH ČLANOVA

KULA - Došao je kraj godišnjih odmora i počinje sezona pripremanja za sportska takmičenja, a Karate klub Master T&M iz Kule tim povodom vrši upis novih članova.

(FOTO) U Vrbasu završen bokserski Kup nacija

VRBAS - U Vrbasu je završen bokserski Kup nacija za juniore u muškoj i ženskoj konkurenciji na kojem je učestvovalo stotinjak takmičara iz 13 nacionalnih reprezentacija.

(FOTO) U Vrbasu počeo PRVI KUP NACIJA u boksu za juniore

VRBAS - U Vrbasu je u četvrtak, 24. avgusta 2017. godine, u sali Osnovne škole "Svetozar Miletić" počeo prvi Kup nacija u boksu za juniore.

(FOTO) Danas počinje Juniorski kup nacija u boksu, prijavilo se 150 TAKMIČARA

VRBAS - Kao već potvrđeno dobar organizator bokserskih turnira, Vrbas će ove nedelje biti domaćin Juniorskog kupa nacija u boksu čiji organizatori su Bokserski savezi Srbije i Vojvodine, opština Vrbas i Boks klub "Čarnok".

Nikola Joksović iz Sivca POBEDIO NOKAUTOM na Brčko Fight Night 5

KULA / SIVAC - U subotu, 19. avgusta 2017. godine, u Brčkom (Bosna i Hercegovina) održan je peti po redu Brčko Fight Night, na kome je učestvovao i Constrictor Fight Team iz Kule.

Constrictor fight team učestvovao na Kampu perspektivnih sportista u Kanjiži

KULA - U periodu od 11. do 14. avgusta 2017. godine u Kanjiži je održan kamp perspektivnih sportista u organzaciji Kik boks saveza Vojvodine na kome su učestvovali takmičari Constrictor fight tima.

Poslovni adresar