Nase Mesto

Borilačke veštine

Borilačke veštine

Karatisti KK „Rusin“ iz Ruskog Krstura POLOŽILI ZA CRNI POJAS

RUSKI KRSTUR – U subotu, 29. juna, mladi članovi Karate kluba „Rusin“ iz Ruskog Krstura polagali su za pojaseve, što je organizovano dva puta u jednoj sezoni, kao vrsta napredovanja u ovom sportu.

SREBRO I BRONZA za borce SBK „Mladost“ iz Odžaka na Kupu „Orhideja 2017“

ODŽACI - Na Karate kupu "Orhideja 2017", koji je nedavno održan u Novom Travniku, u Bosni i Hercegovini, borci Sportskog borilačkog kluba "Mladost" iz Odžaka ostvarili su značajne rezultate.

Dejan Kovač iz Constrictor Fight Tima postao KADETSKI PRVAK VOJVODINE

KULA - U nedelju, 11. juna 2017. godine, u Žablju je održano Prvenstvo Vojvodine u Kik boksu, disciplina Low Kick na kome su učestvovali i borci Constrictor Fight Tima.

Nekadašnji bokserski as Tadija Kačar održao čas u školi u Zmajevu

ZMAJEVO - Poznati bokser Tadija Kačar, gostovao je u Osnovnoj školi "Jovan Jovanović Zmaj" u Zmajevu, gde je održao javni čas i pričao učenicima o boksu.

KK „VUKOVI“ u prepoznatljivom stilu završili takmičarsku sezonu

VRBAS - U subotu, 03. juna 2017. godine, u Novom Sadu, održan je XIV „Sremskokarlovački Karate Kup“, na kojem je nastupila i takmičarska ekipa KK „Vukovi“.

Nikola Joksović iz Constrictor Fight Teama postao MMA PRVAK SRBIJE

KULA - U subotu, 20. maja 2017. godine, u Beogradu u sportskoj hali "Šumice" održano je četvrto po redu MMA Prvenstvo Srbije u organizaciji MMA Saveza Srbije, a na kojem su učestvovali takmičari Constrictor Fight Tima Nikola Joksović i Nikola Lovrić.

KK „Hajduk“ iz Kule sjajan na Kupu Srbije, stigao poziv i od SELEKTORA REPREZENTACIJE

KULA - U subotu, 13. maja 2017. u Beočinu je održan Kup Srbije za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore na kome je Karate klub "Hajduk" ostvario sjajne rezultate i sa dve zlatne medalje potvrdio izuzetno uspešnu sezonu.

(FOTO) IZVANREDAN USPEH „Mladosti“ iz Odžaka na Međunarodnom karate turniru

ODŽACI - Na 26. Međunarodnom karate turniru "Dragan Tot - Totka", koje je održano u Bačkoj Palanci, u sportskoj sali "Tikvara", za Sportski borilački klub "Mladost" iz Odžaka nastupilo je 23 takmičara.

NOVE MEDALJE za karatiste Crvenke na međunarodnom turniru „Dunav kup – Novi Sad...

CRVENKA - U nedelju 14. maja 2017. godine u Beočinu u organizaciji Karate federacije Srbije i Karate saveza Vojvodine za mlađe kategorije do nada je održan „Dunav kup – Novi Sad Open“ tradicionalni međunarodni i selektivni turnir za članove Reprezentacije.

(FOTO) Članovi KK „Vukovi“ predstavljaju Srbiju na PRVENSTVU BALKANA u Istanbulu!

KULA - Prethodna radna nedelja je bila i više nego uspešna za članove KK „Vukovi“. U jeku priprema kavalifikovanih takmičara za zvanični Kup Srbije za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore, stigla je potvrda da se klub "Vukovi" nalazi na, i više nego dobrom putu.