Nase Mesto

Borilačke veštine

Borilačke veštine

Nikolina Sarapa iz Crvenke osvojila BRONZANU MEDALJU na kupu Vojvodine

CRVENKA - U nedelju, 23. aprila 2017. godine, Nikolina Sarapa, takmičarka Karate kluba "Crvenka", osvojila je bronzanu medalju na kupu Vojvodine za kadetkinje u Novom Bečeju.

„Constrictor Jiu Jitsu Team“ počeo pripreme za EVROPSKO PRVENSTVO

KULA - Članovi "Constrictor Jiu Jitsu Team-a" su juče započeli pripremni kamp u Beogradu, za predstojeće Evropsko prvenstvo u Grappling-u koje će biti održano u Novom Sadu.

Večeras SPEKTAKL u Odžacima – borba za šampionski pojas

ODŽACI - U skupštinskoj sali Sportsko-poslovnog centra Odžaci juče je održano zvanično merenje i konferencija za novinare uoči velikog MMA spektakla Serbian Battle Championship 13 koji će večeras biti održan u Odžacima u organizaciji Family Fight Team-a.

(FOTO) Karatisti KK „Hajduk“ Kula DONELI MEDALJE iz Čačka

KULA - U subotu, 15. aprila 2017. u Čačku je održano Prvenstvo Srbije za seniorke i seniore i istovremeno prestižni međunarodni turnir 46. "Zlatni Pojas Čačka", ali ovoga vikenda za mlađe uzrasne kategorije.

Takmičari KK „Mladost“ postigli ODLIČNE REZULTATE na turniru u Baču

ODŽACI - Dan pred Uskrs, 15. april 2017. godine u Baču, u sportskoj hali "Bačka tvrđava" održan je Uskršnji karate kup Bač 2017. na kome su učešće uzeli i članovi Karate kluba "Mladost" iz Odžaka.

(VIDEO) Posetili smo borilački klub „CONSTRICTOR FIGHT TEAM“ Kula

KULA / BAČKI BRESTOVAC / CRVENKA / BAČKI GRAČAC - "Constrictor Fight Team" je borilački klub koji se bazira na obrazovanju svojih članova u cilju razvoja modernih borilačkih sportova. Posetili smo jedan trening i tom prilikom razgovarali sa trenerima i ostalim članovima kluba.

(FOTO) „Vukovi“ iz Kule ostvarili zapažene rezultate u Čačku

KULA - U subotu, 15. aprila 2017. godine, u Čačku, u organizaciji Karate Federacije Srbije i KK „Borac“, održan je 46. „Zlatni pojas Čačka“, za mlađe uzrasne kategorije.

(VIDEO) HRABRA DO KRAJA: Jovana Rakočević se izborila za peto mesto

KRUŠČIĆ - "Zlatni pojas" se nalazi u zvaničnom kalendaru Evropske karate Federacije i predstavlja veoma značajan turnir u rangu karate turnira kao što su u Lincu, Geteburgu i Istambulu.

Zlatna medalja za Miljana Ćaćića na MEĐUNARODNOM TURNIRU „Zlatni pojas Čačka“

KULA - U subotu (08.04.2017.) u Čačku je održan 46. po redu tradicionalni, međunarodni turnir "Zlatni Pojas Čačka" na kome je učešće uzelo 98 klubova i 14 reprezentacija iz čak 17 zemalja sa preko 800 takmičara.

(FOTO) Takmičarke KK „Mladost“ Odžaci postigle ODLIČNE REZULTATE u Šapcu

ODŽACI - Proteklog vikenda održano je karate takmičenje pod nazivom "XVI Šabački pobednik 2017", na kome su učestvovali takmičari Karate kluba "Mladost" iz Odžaka.