Nase Mesto

Borilačke veštine

Borilačke veštine

Nikola Joksović iz Constrictor Fight Teama postao MMA PRVAK SRBIJE

KULA - U subotu, 20. maja 2017. godine, u Beogradu u sportskoj hali "Šumice" održano je četvrto po redu MMA Prvenstvo Srbije u organizaciji MMA Saveza Srbije, a na kojem su učestvovali takmičari Constrictor Fight Tima Nikola Joksović i Nikola Lovrić.

KK „Hajduk“ iz Kule sjajan na Kupu Srbije, stigao poziv i od SELEKTORA REPREZENTACIJE

KULA - U subotu, 13. maja 2017. u Beočinu je održan Kup Srbije za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore na kome je Karate klub "Hajduk" ostvario sjajne rezultate i sa dve zlatne medalje potvrdio izuzetno uspešnu sezonu.

(FOTO) IZVANREDAN USPEH „Mladosti“ iz Odžaka na Međunarodnom karate turniru

ODŽACI - Na 26. Međunarodnom karate turniru "Dragan Tot - Totka", koje je održano u Bačkoj Palanci, u sportskoj sali "Tikvara", za Sportski borilački klub "Mladost" iz Odžaka nastupilo je 23 takmičara.

NOVE MEDALJE za karatiste Crvenke na međunarodnom turniru „Dunav kup – Novi Sad...

CRVENKA - U nedelju 14. maja 2017. godine u Beočinu u organizaciji Karate federacije Srbije i Karate saveza Vojvodine za mlađe kategorije do nada je održan „Dunav kup – Novi Sad Open“ tradicionalni međunarodni i selektivni turnir za članove Reprezentacije.

(FOTO) Članovi KK „Vukovi“ predstavljaju Srbiju na PRVENSTVU BALKANA u Istanbulu!

KULA - Prethodna radna nedelja je bila i više nego uspešna za članove KK „Vukovi“. U jeku priprema kavalifikovanih takmičara za zvanični Kup Srbije za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore, stigla je potvrda da se klub "Vukovi" nalazi na, i više nego dobrom putu.

Anamarija Njaradi iz Ruskog Krstura osvojila PRVO MESTO na Evropskom prvenstvu u karateu

RUSKI KRSTUR - Na Evropskom prvenstvu Šotokan Karate saveza Anamarija Njaradi iz Karate-kluba „Rusin“ iz Ruskog Krstura osvojila je prvo mesto u borbama u pojedinačnoj konkurenciji u kategoriji kadetkinja.

SBK „Mladost“ iz Odžaka se vratio iz Subotice sa PET MEDALJA

ODŽACI - U petak, 5. maja 2017. godine, pa sve do nedelje, 7. maja, u Subotici se održavalo Evropsko prvenstvo u karateu, na kome je učestvovala i ekipa "Mladosti" iz Odžaka.

Borci Constrictor Fight Teama ostvarili ISTORIJSKI USPEH u Novom Sadu

KULA - Na Evropskom prvenstvu u Grapplingu, koje je održano u Novom Sadu u velikoj hali SPENS-a 30. aprila i 01. maja, borci Constrictor Fight Team ostvarili su istorijski uspeh.

Karatisti „Hajduka“ iz Kule osvojili ČETIRI medalje na Prvenstvu Srbije u Mladenovcu

KULA - U nedelju, 30. aprila 2017. godine, u Mladenovcu je održano Prvenstvo Srbije za poletarce, pionire i nade u borbama i Karate klub "Hajduk"je ostvario sjajne razultate i od ukupno 9 takmičara osvojene su čak 4 medalje od kojih 2 srebrne i 2 bronzane.

„Mladost“ iz Odžaka ostvario IZVANREDNE REZULTATE u Jagodini

ODŽACI - U Jagodini je održano Prvenstvo Srbije u karateu, za sve uzraste u katama i borbama, pojedinačno i ekipno. Organizator događaja bio je Šotokan karate savez Srbije i KK ,,Haiken“ i KK “Jagodina” iz Jagodine, a učestvovalo je 920 takmičara iz 62 kluba.