Nase Mesto

Borilačke veštine

U Somboru počeo turnir u boksu za žene, jedan od tri najznačajnija u svetu

SOMBOR - U Somboru je počeo 7. Kup nacija u boksu za žene, koji je zvanično najjači turnir A klase u Evropi i nalazi se među tri najznačajnija boks turnira u svetu.

Karatisti „Vukova“ doneli u Kulu 138 medalja za SAMO GODINU DANA

KULA - Kraj godine je obično vreme kada sabiramo sve rezultate koje smo postigli u godini koja je na izmaku i uveliko pravimo planove za narednu kalendarsku godinu. Karate klub "Vukovi" iz Kule je tim povodom izdao saopštenje koje vam u nastavku prenosimo u celosti.

„VUKOVI“ sjajni na prestižnom karate turniru, Miljanu Mijanoviću PEHAR ZA NAJUSPEŠNIJEG TAKMIČARA

KULA - U subotu 16. decembra, u organizaciji Beogradskog karate saveza i KK „Nippon“ održan je prestižni međunarodni karate turnir „Nippon top ten“ na kojem su nastupali takmičari Karate kluba „Vukovi“ iz Kule.

Karatisti „Hajduka“ ostvarili SJAJNE REZULTATE na takmičenju u Beogradu, sledi ZASLUŽENI ODMOR

KULA - U subotu, 16. decembra 2017. godine, takmičari Karate kluba "Hajduk" nastupili su na prestižnom međunarodnom turniru "Nippon Top Ten" u Beogradu, gde su ostvarili sjajne rezultate za kraj ove polusezone.

(FOTO) Karate klub „Hajduk“ iz Kule vikend proveo na međunarodnoj sceni

KULA - Takmičari Karate kluba "Hajudk" iz Kule imali su veoma dinamičan vikend, nastupajući na međunarodnoj sceni i to u dve različite države.

(VIDEO) U Kuli održan 2. Grappling kup Srbije, na borilišta izašlo preko 250 takmičara

KULA - Najmasovnije takmičenje u Srbiji u istoriji grapplinga održano je za vikend u Kuli, u renoviranoj sali OŠ "Petefi brigada". Na 2. Grappling kupu Srbije učestvovale su sve uzrasne kategorije, kao i seniori A i B klase.

(FOTO) Karatisti SBK „Mladost“ iz Odžaka doneli BRDO MEDALJA iz Beograda

ODŽACI - U subotu, 2. decembra, Sportski borilački klub "Mladost" iz Odžaka učestvovao je na još jednom takmičenju u karateu, koje je održano u Beogradu.