Nase Mesto

Fudbal

Završen odžački Novogodišnji turnir u malom fudbalu, Leteći Holanđani najbolji seniori

ODŽACI - U nedelju 14. januara, u Sportsko-poslovnom centru Odžaci završen je Novogodišnji turnir koji je protekle nedelje okupio ekipe iz ove opštine.

U nedelju finale Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu koji se igra u Odžacima

ODŽACI - U Sportskom centru Odžaci završeno je takmičenje po grupama u okviru Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu.

ZVANIČNO: KFK Kula u drugi deo sezone ulazi sa NOVIM TRENEROM

KULA - KFK "Kula" je na sednici održanoj 7. decembra dobio novog trenera, koji je dobro poznat u Kuli, a njegovo ime je Slavoljub Slavko Miletić.

KMF Hajduk Kula vs KMF Apa futsal @ Sportska hala OŠ „Petefi brigada“ Kula

KULA - U nedelju, 17. decembra, s početkom u 19:00 časova, u hali Osnovne škole "Petefi brigada" u Kuli biće održana utakmica Futsal kupa Vojvodine između KMF "Hajduk" iz Kule i KMF "Apa futsal" iz Apatina. Ulaz je slobodan.

Odigrana utakmica između KMF „Hajduk“ i KMF „Pčinja“, KARAVUKOVČANI BOLJI

KARAVUKOVO / KULA - Za vikend je održana poslednja utakmica prvog dela prvenstva u Futsal ligi Vojvodine, kada su se u Kuli sastali KMF "Hajduk" i KMF "Pčinja" iz Karavukova.

KMF „Hajduk“ vs KMF „Pčinja“ @ Sportska hala OŠ „Petefi brigada“

KULA - U subotu, 9. decembra, u sportskoh hali Osnovne škole "Petefi brigada" u Kuli održaće se prvenstvena utakmica Futsal lige Vojvodine između KMF "Hajduk" iz Kule i KMF "Pčinja" iz Karavukova. Utakmica počinje u 19:00 časova, a ulaz je slobodan.

KMF „Pčinja“ odličan protiv Bečejaca, gosti ipak bolji

KARAVUKOVO - U nedelju, 3. decembra u hali u Odžacima odigrana je utakmica između KMF "Pčinja" iz Karavukova i KMF "Bečej 2003".

Prijavite svoju ekipu na TURNIR U MALOM FUDBALU koji će se održati u Odžacima

ODŽACI - U utorak, 26. decembra 2017. godine, u Odžacima će početi 11. po redu turnir u malom fudbalu, koji će okupiti sve ljubitelje ovog sporta.

Ko je doneo PRVU FUDBALSKU LOPTU u Savino Selo

SAVINO SELO - Fudbalska lopta doneta je u tadašnju Toržu, a današnje Savino Selo 1919. godine. Za taj događaj vezano je ime izvesnog Johana Vajsa, koji je boravio u Beču i kao igrač jednog tamnošnjeg kluba, došavši ovamo sa sobom poneo i opremu i naravno loptu.

„Autoklinika“ – Kula

TSV diskonti