Nase Mesto

Fudbal

Fudbal

KFK „Kula“ dobio NOVO RUKOVODSTVO, danas počinju pripreme

KULA - U subotu, 21. jula 2017. godine u 20:00 časova, u Mesnoj zajednici "Donji Grad" Kula održana je izborna sednica KFK Kula.

U Vrbasu najavljen noćni turnir u malom fudbalu, nagradni fond 400.000 DINARA

VRBAS - U petak, 4. avgusta 2017. godine, u Vrbasu počinje Noćni turnir u malom fudbalu, koji će se održati u Centru za fizičku kulturu (CFK).

FK „Kula“ i FK „Budućnost“ (P) prelaze u VIŠI RANG TAKMIČENJA

KULA / SOMBOR - Prema poslednjim informacijama, dolazi do preokreta u Područnoj fudbalskoj ligi Sombor. Dva kluba napuštaju takmičenje, a na njihova mesto dolaze klubovi iz MFL Sombor 1 i Opštinske lige Bačka Palanka 1.

Fudbalske ekipe opštine Odžaci bruse formu za početak prvenstva

ODŽACI - Fudbalske ekipe iz opštine Odžaci pripremaju se za novu takmičarsku sezonu. Tokom prošle nedelje odigrano je više pripremnih utakmica.

Prijavite se na noćni turnir 3 na 3 u Vrbasu, najboljima NOVČANE NAGRADE

VRBAS - Sportsko društvo "Jasike 2003" iz Vrbasa organizuje tradicionalni noćni turnir na male golove 3 na 3 - mini futsal 2017.

Prijavite se: U Gračacu najavljen MEMORIJALNI TURNIR u malom fudbalu, obezbeđene NOVČANE NAGRADE

BAČKI GRAČAC - Sedmi po redu Memorijalni turnir u malom fudbalu “Miroslav Opsenica – Opso” u Bačkom Gračacu trebalo bi da počne 28. jula, a ekipe se mogu prijavljivati do 26. jula.

Lalićani će krajem jula ugostiti sportske prijatelje iz Mošovaca iz Slovačke

LALIĆ - Veterani FK “Panonija” iz Lalića od 28. do 30. jula biće domaćini svojim starim sportskim prijateljima iz Slovačke, veteranima FK “Drienok” iz mesta Mošovce.

FK BSK bolji iz Bačkog Brestovca od čonopljanske Sloge u prijateljskoj utakmici

BAČKI BRESTOVAC - U okviru “Petrovdanskih svečanosti 2017″, u Bačkom Brestovcu je prekjuče odigrana prijateljska fudbalska utakmica u kojoj su se sastali domaći BSK i Sloga iz Čonoplje.

U Zmajevu najavljen Noćni turnir u malom fudbalu, obezbeđene VREDNE NOVČANE NAGRADE

ZMAJEVO - U petak, 21. jula, u Zmajevu će početi Noćni turnir u malom fudbalu, a za najbolje ekipe i igrače biće obezbeđene novčane nagrade.

Stadionu u Ruskom Krsturu konačno uključena struja, ZAHVALJUJUĆI SPONZORIMA

RUSKI KRSTUR – Posle dve nedelje, na stadionu Fudbalskog kluba (FK) „Rusin“ na Jarašu u Ruskom Krsturu ponovo ima struje, koja je bila isključena zbog neizmirenih dugova.