Nase Mesto

Košarka

Pokret za žensku košarku Marina Maljković nastavlja sa BESPLATNIM TRENINZIMA u Odžacima

ODŽACI - U želji da pokrene razvoj ženske košarke u Srbiji, naša trofejna selektorka reprezentacije Marina Maljković odlučila je da otvori besplatne škole košarke za devojčice.

GLASAJTE ZA VRBAS I SAVINO SELO! U toku nagradna igra „Basketica u kraju“!

VRBAS - Održava se četvrta po redu nagradna igra "Basketica u kraju", u saradnji sa 3x3 Serbia, koja je obezbedila poklone za pobednike.

ŽKK „Vrbas Medela“ vs ŽKK „Partizan“ Beograd @ CFK „Drago Jovović“ Vrbas

VRBAS - U subotu 7. oktobra 2017. godine, sa početkom u 18:00 časova u velikoj dvorani CFK "Drago Jovović" u Vrbasu biće odigrana košarkaška utakmica Prve savezne lige Srbije za žene između ŽKK "Vrbas-Medela" - ŽKK "Partizan" Beograd. Ulaz je slobodan.

KK Sivac ovog vikenda igra dve prijateljske utakmice, u nedelju se sastaju sa Crvenčanima

SIVAC - Seniore Košarkaškog kluba "Sivac" ovog vikenda očekuju dve prijateljske utakmice kao pripremne za predstojeću sezonu.

Košarkašice ŽKK Vrbas Medela biće učesnice JEDINSTVENE LIGE SRBIJE

VRBAS - Kadetkinje ŽKK "Vrbas Medela" biće učesnice Jedinstvene lige Srbije. Ono što je trebalo da potvrde na kvalifikacionom turniru u Srbobranu, planiranom za predstojeći vikend, košarkašice su ostvarile dva dana ranije.

Bivši reprezentativac Darko Miličić posetio trening Košarkaškog kluba Crvenka!

CRVENKA - U četvrtak, 14. septembra 2017. godine, trening mlađih kategorija Košarkaškog kluba "Crvenka" posetio je bivši reprezentativac i NBA igrač Darko Miličić.

Košarkašice Vrbas Medele odigrale i drugu pripremnu utakmicu

VRBAS - U jeku priprema za predstojeću sezonu, igračice Ženskog košarkaškog kluba "Vrbas Medela" odigrale su i drugu pripremu utakmicu.

ŽKK Sivac učestvovao na Memorijalnom turniru „Nikola i Branka“, palo PRVO MESTO

SIVAC - Seniorke Ženskog košarkaškog kluba "Sivac" su u nedelju, 10. septembra 2017. godine, u Banatskom Karađorđevu učestvovale na 10. Memorijalnom turniru "Nikola i Branka" i osvojile prvo mesto.

Upišite dete na sport – Košarkaški klub Crvenka vrši UPIS NOVIH ČLANOVA

CRVENKA - Septembar je pravo vreme da upišete vaše dete na neki sport, jer je to jako bitno za pravilan razvoj, kako fizički, tako i psihički.

ŽKK Vrbas Medela počeo sa pripremnim utakmicama, a STIGLO I POJAČANJE

VRBAS - Ženski košarkaški klub "Vrbas Medela" nastavlja sa aktivnostima pred nailazeću sezonu, a jedno i njih je pojačanje tima.