Nase Mesto

Odbojka

(FOTO) Bačko Polje bilo domaćin opštinskog takmičenja u odbojci, Vrbašani i Savinoselci IDU U...

BAČKO DOBRO POLJE / SAVINO SELO / VRBAS - U petak, 13. oktobra 2017. godine, u Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Bačkom Dobrom Polju, održano je opštinsko takmičenje u odbojci.

(FOTO) U Odžacima održan turnir povodom 10 GODINA OK Goxin Phibrows

ODŽACI - U nedelju 1. oktobra 2017. godine organizovan je turnir u odbojci 6-6 povodom 10 godina OK Gox-in Phibrows.

Upišite sina u ŠKOLU ODBOJKE, neka sutra i ON BUDE ŠAMPION

KULA - Odbojka je sport u kome naša zemlja godinama pokazuje zavidne rezultate, a baš juče su se odbojkašice Srbije popele na najviše postolje i učinile naciju ponosnom dok su im dodeljivane zlatne medalje.

10 GODINA ODBOJKE U ODŽACIMA – U nedelju Međunarodni turnir povodom jubileja

ODŽACI / BAČKI GRAČAC - U nedelju, 1. oktobra 2017. godine, u Odžacima će se održati Međunarodni turnir povodom 10 godina odbojke u ovom mestu.

Predsednica opštine Odžaci priredila prijem za bronzanog odbojkaša Gorana Škundrića

ODŽACI / BAČKI GRAČAC- Predsednica opštine Odžaci Latinka Vasiljković priredila je svečani prijem za odbojkaša Gorana Škundrića koji je osvojio bronzanu medalju sa reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

„Vučice“ iz Karavukova UZELE BRONZU na strit volej turniru u Apatinu

KARAVUKOVO - Na međunarodnom strit volej turniru “Apatin 2017″ koji je održan 27. maja, OK “Wolfland” iz Karavukova uzeo je učešće u kategoriji 2003. godišta.

(FOTO) Gračačka škola uspešno realizovala manifestaciju „Igrom do odrastanja“

BAČKI GRAČAC - Osnovna škola “Marko Orešković” iz Bačkog Gračaca u ponedeljak, 22. maja 2017. godine, uspešno je realizovala manifestaciju pod nazivom “Igrom do odrastanja – mali maturanti 2017″, u sklopu istoimenog projekta podržanog od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice sa 60.000 dinara.

OK „Gox-in Phibrows“ iz Odžaka učestvovao na turniru u Novoj Gajdobri

ODŽACI - Kao i prethodnih sezona na turnirima u uličnoj odbojci, i u 2017. igračice OK Gox-in Phibrows nastavljaju sa dobrim igrama i osvajanjem medalja.

U sklopu sportske nedelje, OŠ „Isa Bajić“ održala PROLEĆNI KROS

KULA - U periodu od 15. do 19. maja 2017. godine, Osnovna škola "Isa Bajić" iz Kule organizovala je sportsku nedelju, gde su se učenici takmičili u grupnim sportovima.

(FOTO) U Odžacima održan prvi u nizu Street volleyball

ODŽACI - U Odžacima je u nedelju, 14. maja, održan prvi u nizu turnira u uličnoj odbojci u 2017. godini, koji se tradicionalno igraju od maja pa sve do oktobra širom Vojvodine. Organizator je bio OK Gox-in Phibrows.