Nase Mesto

Odbojka

„Vučice“ iz Karavukova UZELE BRONZU na strit volej turniru u Apatinu

KARAVUKOVO - Na međunarodnom strit volej turniru “Apatin 2017″ koji je održan 27. maja, OK “Wolfland” iz Karavukova uzeo je učešće u kategoriji 2003. godišta.

(FOTO) Gračačka škola uspešno realizovala manifestaciju „Igrom do odrastanja“

BAČKI GRAČAC - Osnovna škola “Marko Orešković” iz Bačkog Gračaca u ponedeljak, 22. maja 2017. godine, uspešno je realizovala manifestaciju pod nazivom “Igrom do odrastanja – mali maturanti 2017″, u sklopu istoimenog projekta podržanog od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice sa 60.000 dinara.

OK „Gox-in Phibrows“ iz Odžaka učestvovao na turniru u Novoj Gajdobri

ODŽACI - Kao i prethodnih sezona na turnirima u uličnoj odbojci, i u 2017. igračice OK Gox-in Phibrows nastavljaju sa dobrim igrama i osvajanjem medalja.

U sklopu sportske nedelje, OŠ „Isa Bajić“ održala PROLEĆNI KROS

KULA - U periodu od 15. do 19. maja 2017. godine, Osnovna škola "Isa Bajić" iz Kule organizovala je sportsku nedelju, gde su se učenici takmičili u grupnim sportovima.

(FOTO) U Odžacima održan prvi u nizu Street volleyball

ODŽACI - U Odžacima je u nedelju, 14. maja, održan prvi u nizu turnira u uličnoj odbojci u 2017. godini, koji se tradicionalno igraju od maja pa sve do oktobra širom Vojvodine. Organizator je bio OK Gox-in Phibrows.

Wolfland – Gox-in Phibrows 2:3 u poslednjem kolu plej-ofa

ODŽACI - Seniorke OK Gox-in Phibrows su u nastavku takmičenja u Prvoj vojvođanskoj ligi “Zapad” na domaćem terenu savladale ekipu Soko iz Nove Gajdobre sa 3:1.

Slavile sve tri ekipe OK Gox-in Phibrows iz Bačkog Gračaca

BAČKI GRAČAC - Sve tri selekcije Odbojkaškog kluba Gox-in Phibrows iz Bačkog Gračaca uspešno su započele novu godinu. Pobede na domaćem terenu u nastavku svojih prvenstava ostvarile su seniorke, juniorke i pionirke.

Na okružnom u odbojci, Ekonomsko-trgovinska škola zauzela PRVO i DRUGO MESTO

KULA - Okružno takmičenje u odbojci za srednje škole održano je u Odžacima, 08. 02. 2017. Na okružnom turniru učestvovale su tri ženske i tri muške ekipe, predstavnici opština Odžaci, Sombor i Kula, dok predstavnici opštine Apatin nisu učestvovali.

Crvenčani dobili klub sedeće odbojke koji se takmiči u PRVOJ LIGI SRBIJE

CRVENKA - U Crvenki je osnovan klub sedeće odbojke i ovim putem se pozivaju svi zainteresovani građani stariji od 15 godina da dođu da treniraju ovaj sport.

Učenici ETŠ Kula plasirali se na Okružno takmičenje u odbojci

KULA - Opštinsko takmičenje u odbojci za srednje škole u muškoj i ženskoj konkurenciji, održano je u sredu 14.12.2016. u Kuli, u sportskoj hali OŠ „Petefi brigada“.

Poslovni adresar