Nase Mesto

Odbojka

Odbojka

Wolfland – Gox-in Phibrows 2:3 u poslednjem kolu plej-ofa

ODŽACI - Seniorke OK Gox-in Phibrows su u nastavku takmičenja u Prvoj vojvođanskoj ligi “Zapad” na domaćem terenu savladale ekipu Soko iz Nove Gajdobre sa 3:1.

Slavile sve tri ekipe OK Gox-in Phibrows iz Bačkog Gračaca

BAČKI GRAČAC - Sve tri selekcije Odbojkaškog kluba Gox-in Phibrows iz Bačkog Gračaca uspešno su započele novu godinu. Pobede na domaćem terenu u nastavku svojih prvenstava ostvarile su seniorke, juniorke i pionirke.

Na okružnom u odbojci, Ekonomsko-trgovinska škola zauzela PRVO i DRUGO MESTO

KULA - Okružno takmičenje u odbojci za srednje škole održano je u Odžacima, 08. 02. 2017. Na okružnom turniru učestvovale su tri ženske i tri muške ekipe, predstavnici opština Odžaci, Sombor i Kula, dok predstavnici opštine Apatin nisu učestvovali.

Crvenčani dobili klub sedeće odbojke koji se takmiči u PRVOJ LIGI SRBIJE

CRVENKA - U Crvenki je osnovan klub sedeće odbojke i ovim putem se pozivaju svi zainteresovani građani stariji od 15 godina da dođu da treniraju ovaj sport.

Učenici ETŠ Kula plasirali se na Okružno takmičenje u odbojci

KULA - Opštinsko takmičenje u odbojci za srednje škole u muškoj i ženskoj konkurenciji, održano je u sredu 14.12.2016. u Kuli, u sportskoj hali OŠ „Petefi brigada“.

Gox-in osvojio bod u Temerinu, Wolfland zadržao maksimalni učinak

ODŽACI - Odbojkaške ekipe iz opštine Odžaci proteklog vikenda nastupale su u svojim prvenstvima. Seniorke OK Gox-in Phibrows iz Odžaka osvojile su bod u Temerinu. Maksimalan učinak u prvenstvu zadržala je seniorska ekipa OK Wolfland iz Karavukova.

Okupljanje Vučica pred početak nove sezone

KARAVUKOVO - Odbojkaški klub Wolfland iz Karavukova za sada sa neznatno izmenjenim timom ulazi u novu takmičarsku sezonu u kojoj će ponovo nastojati da odigra važnu ulogu u prvenstvu i napadne šampionski tron u Drugoj vojvođanskoj ligi “Južna Bačka”.

Seniorke OK Goksin savladale Hajduk u Kuli u prvom kolu novog prvenstva

ODŽACI - Odbojkašice Goksina iz Odžaka pobedom su startovale u prvenstvu u Prvoj vojvođanskoj ligi “Zapad” za seniorke. U prvom kolu one su gostovale u Kuli gde su savladale domaći Hajduk sa 3:2.

Održan drugi pripremni turnir za odbojkašice u Odžacima

ODŽACI - U organizaciji OK Goksin, u subotu 8. oktobra u hali SPC Odžaci održan je drugi pripremni turnir pred novu takmičarsku sezonu 2016/2017, uz učešće preko stotinu odbojkašica iz šest klubova.

OK Goksin organizovao prvi pripremni turnir za sezonu 2016/2017

ODŽACI - U subotu, 24. septembra, u Sportsko poslovnom centru Odžaci u okviru priprema za novu takmičarsku sezonu 2016/2017 održan je turnir u velikoj odbojci (6 na 6) uz učešće oko 80 igračica iz četiri kluba.