Nase Mesto

Ostali sportovi

Ostali sportovi

Igor Praća iz Deronja osvojio TENISKI TURNIR u Novom Sadu

DERONJE / ODŽACI - Igor Praća iz Deronja, član Teniskog kluba “Tenis tim Hipol” iz Odžaka, osvojio je prvo mesto na “Grundfos openu” u Novom Sadu u konkurenciji igrača preko 35 godina u kojoj su učestvovala 32 tenisera.

Aleksandar Negovanović iz Sivca osvojio PRVO MESTO na takmičenju iz atletike

SIVAC - Aleksandar Negovanović, učenik 6-1 razreda Osnovne škole "20. oktobar" iz Sivca, pobednik je Međuokružnog takmičenja iz atletike, u trci na 300 metara, u konkurenciji dečaka rođenih 2004. i 2005. godine.

U sklopu sportske nedelje, OŠ „Isa Bajić“ održala PROLEĆNI KROS

KULA - U periodu od 15. do 19. maja 2017. godine, Osnovna škola "Isa Bajić" iz Kule organizovala je sportsku nedelju, gde su se učenici takmičili u grupnim sportovima.

Svetska šahovska federacija potvrdila: Miloš Roganović PRVI VRBASKI VELEMAJSTOR

VRBAS - Na međunarodnom turniru u šahu „PEP 2017“ održanom u Beogradu početkom marta ove godine, dvadesetpetogodišnji internacionalni majstor Miloš Roganović iz Vrbasa je ubedljivom igrom ostvario i treću normu za titulu velemajstora.

(FOTO) Njegoš Nestorović iz Lipara osvojio PRVO MESTO na takmičenju iz atletike

LIPAR - U utorak, 16. maja 2017. godine, u Novom Sadu je održano Međuopštinsko takmičenje iz atletike, na kojem je učestvovao i Njegoš Nestorović, učenik Osnovne škole "Nikola Tesla" iz Lipara.

Milena Mandić iz Kule osvojila PRVO MESTO na Međuokružnom takmičenju u atletici

KULA - U utorak, 16. maja 2017. godine, nan stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu, održano je Međuokružno prvenstvo u atletici za učenike osnovnih i srednjih škola.

Crvenački strelci se vratili sa ŠEST MEDALJA sa Filed kupa u Bečeju

CRVENKA - Na nedavno održanom Field kupu u Bečeju članovi streličarskog kluba Target iz Crvenke osvojili su čak šest medalja, tri zlata, dva srebra i jednu bronzu.

ARK Odžaci na trećem Banjalučkom polumaratonu

ODŽACI - Protekle nedelje održan je 3. Banjalučki polumaraton. Preko 8000 trkača iz preko 30 zemalja u više trka trčalo je ulicama Banja Luke.

Učenici OŠ „Vuk Karadžić“ se plasirali na DRŽAVNO TAKMIČENJE u atletici

CRVENKA - Na međuokružnom takmičenju u atletici, koje je održano 16. maja 2017. godine u Novom Sadu, tim Osnovne škole "Vuk Karadžić" je, kao i svake godine, ostvario zapažen uspeh.

Članovi PK „Gora“ učestvovali na predavanju u SIRIGU

VRBAS - Članovi Planinarskog kluba "Gora" iz Vrbasa učestvovali su ovog vikenda, od 12. do 14. maja 2017. godine na opštoj planinarskoj obuci.