Nase Mesto

Ostali sportovi

Ostali sportovi

Poziv za ribolovce: Organizuje se 6. TERPAN KUP u Karavukovu

KARAVUKOVO - Klub sportskih ribolovaca “Dunav-Karavukovo” organizuje 6. “Terpan kup”, noćno takmičenje u lovu na terpana, koje će se održati 29. aprila.

ADRENALIN ZA PUBLIKU: Auto Cross trka u Srpskom Miletiću

SRPSKI MILETIĆ - Trka u Srpskom Miletiću će se održati 7. maja 2017. godine sa početkom u 10:00. Merenje vremena će početi u 11:00. Po završetku merenja vremena počinju trke.

ARK Odžaci na trkama u Jagodini, Gradišci i pod Ostrogom

ODŽACI - U nedelju 9. marta članovi Atletsko rekreativnog kluba Odžaci su učestvovali na čak tri sportske atletske manifestacije u tri različite države.

(FOTO) U Srpskom Miletiću završeno takmičenje u pecanju

SRPSKI MILETIĆ - U Srpskom Miletiću je za sve ljubitelje ribolova održano takmičenje u pecanju, a najboljima su dodeljeni pehari.
kuglanje

Dvoje takmičara iz opštine Kula na PRVENSTVU SRBIJE u kuglanju

KULA - Kuglaš Velimir Joković i kuglašica Nevenka Joković plasirali su se među 16 najboljih i tako obezbedili plasman na završni turnir koji je počeo juče, a završava se danas.

(FOTO) ARK Odžaci na polumaratonima u Berlinu, Novom Sadu i Osijeku

ODŽACI - Proteklog vikenda članovi Atletsko-rekreativnog kluba "Odžaci" su bili aktivni i učestvovali su na čak 3 polumaratona u 3 različite zemlje.

Karate klub Tao: Četvrta titula PRVAKA SRBIJE zaredom

KULA - Na 35. Prvenstvu Srbije u karate, koje je održano 1. aprila 2017. godine u organizaciji Srpske karate federacije, Karate klub Tao Kula je uspeo da osvoji titulu šampiona Srbije u seniorskoj konkurenciji borbe ekipno, po četvrti put zaredom.

Sanja Spasić treća na 5 km, Gizela Šerić četvrta na 2. Kruševačkom polumaratonu

ODŽACI - Proteklog vikenda u organizaciji ARK "Martonac" iz Kruševca održan je 2. Kruševački polumaraton. Članovi Atletsko rekreativnog kluba "Odžaci" imali su zapažene rezultate.

Održana godišnja izborna skupština ŠK „Omladinac“ u Kucuri

KUCURA – U nedelju, 19. marta, Šahovski klub (ŠK) „Omladinac“ u svojim prostorijama održao je Godišnju, istovremeno i Izbornu skupštinu, a posle sednice održan je i turnir u šahu.

EVO I REZULTATA: Završeno Otvoreno prvenstvo u stonom tenisu Odžaci 2017

ODŽACI - U subotu, 04. marta 2017. godine održano je Otvoreno prvenstvo u stonom tenisu Odžaci 2017. Povodom toga, objavljeni su rezultati sa takmičenja.