Nase Mesto

Ostali sportovi

Ostali sportovi

Streljački Klub „Univerzal-M“ Vrbas OSTVARIO VELIKI USPEH na Prvenstvu Vojvodine u Novom Sadu

VRBAS - Na prvenstvu Vojvodine u streljaštvu, koje je održano u nedelju, 18. juna 2017. godine, Streljački klub "Univerzal-M" iz Vrbasa ostvario je odlične rezultate.

(FOTO) Joga centar „Harmony“ iz Kule obeležio Međunarodni dan joge

KULA - U subotu, 17. juna, Joga centar "Harmony" je na Kulskom jezeru, sa svojim članovima i ljubiteljima joge, obeležio Svetski dan joge i tako se pridružio svim gradovima u Srbiji koji obeležavaju ovaj praznik.

Svetski dan joge: Pridružite se Joga centru „Harmony“ na Kulskom jezeru

KULA - Joga centar "Harmony" Kula se priključuje akciji obeležavanja i proslavi Međunarodnog dana joge. Prenosimo vam poziv instruktora joge, Vesne Vujić, da prisustvujete obeležavanju na Kulskom jezeru.

Njegoš Nestorović iz Lipara PRVI NA TRCI PRIJATELJSTVA na stazi od 800 metara

LIPAR / KULA - Maturant Osnovne škole “Nikola Tesla“ iz Lipara, Njegoš Nestorović i ovog puta je pokazao veliku spremnost i talenat time što je osvojio I mesto na Trci prijateljstva u Kuli, održanoj 10. juna 2017. godine.

(FOTO) KK „Vukovi“ iz Kule učestvovali na Trci prijateljstva

KULA - Na tradicionalnoj, 9. Trci prijateljstva, koja je u subotu održana u Kuli, učestvovali su i članovi Karate kluba "Vukovi". Ovom prilikom u potpunosti prenosimo saopštenje trenera Branislava Perišića.

(VIDEO) REZULTATI 9. Trke prijateljstva održane u subotu u Kuli

KULA - Protekle subote u Kuli, održana je tradicionalna 9. Trka prijateljstva na kojoj je učešće uzelo preko 800 takmičara. Veliki broj građana je ispratio trku, a prvo mesto na stazi od 10km osvojio je maratonac iz Kenije, Samuel Kiplino.

PK „Gora“ iz Vrbasa organizuje JOŠ JEDNU PLANINARSKU AKCIJU

VRBAS - Planinarski klub "Gora" iz Vrbasa organizuje još jednu planinarsku akciju na Fruškoj gori, koja nosi naziv "Šetnja dolinom kestenova".

Šahisti iz Sivca OSTVARILI UBEDLJIVU POBEDU nad ŠK „Rusin“

SIVAC / RUSKI KRSTUR - Završio se prolećni deo lige MOL Sombor, a šahisti Sivca u poslednjem kolu gostovali su u Ruskom Krsturu protiv Šahovskog kluba "Rusin" i pobedili sa 5:1.

Stonoteniseri „Miletića“ dospeli do DRUGE LIGE SRBIJE

SRPSKI MILETIĆ - Stonoteniseri “Miletića” naredne sezone takmičiće se u Drugoj ligi Srbije, što je do sada najveći uspeh u istoriji kluba.

Uskoro TRKA PRIJATELJSTVA u Kuli, prijavite se na vreme

KULA - Predstojeća 9. „Trka prijateljstva“ u Kuli biće održana u subotu 10. juna, a pored trke na 5000 m (1 krug) i 10.000 m (2 kruga), u okviru Atletskog saveza Srbije, biće organizovana i dečija trka na 800m s početkom od 17 časova.