Nase Mesto

Plivanje

(FOTO) PK „Bjelica“ PREDSTAVLJAO SRBIJU na međunarodnom plivačkom maratonu u Temišvaru

VRBAS / KULA - Plivački klub "Bjelica" iz Vrbasa je u subotu 25. novembra učestvovao na međunarodnom plivačkom mitingu “Peter Lovas” u Temišvaru.

Nikola Ratkov iz Plivačkog kluba „Vrbas“ osvojio 4 ZLATNE, srebrnu i bronzanu medalju

VRBAS - Plivački klub "Vrbas" učestvovao je na "Otvorenom zimskom prvenstvu Srbije u malim bazenima" koje se održalo u Novom Sadu od 24. do 26. novembra.

Luka Eraković ostvario ISTORIJSKI USPEH u plivačkom školskom sportu

VRBAS - Školsko državno prvenstvo u plivanju održano je 15. novembra u Kragujevcu, a Gimnaziju "Žarko Zrenjanin" iz Vrbasa na ovom takmičenju predstavljao je Luka Eraković, učenik trećeg razreda.

Uroš Mitić i Tijana Đurđić iz Bačkog Dobrog Polja OSVOJILI MEDALJE na takmičenju u...

BAČKO DOBRO POLJE - Nedavno je održano okružno takmičenje u plivanju za učenike osnovnih škola, a na takmičenju je učestvovala i Osnovna škola "Vuk Karadžić" iz Bačkog Dobrog Polja.

PK „Bjelica“ NASTAVLJA SA USPESIMA! Sara Pavljuk i Jelena Kosović plivale u Zrenjaninu

VRBAS / KULA - Nakon 4 dana takmičenja završen je izuzetno kvalitetan 25 plivački miting Grand prix – Kup Zrenjanina koji se održavao od 2. do 6. novembra 2017. godine.

(FOTO) Izuzetan uspeh učenika OŠ „Isa Bajić“ na OKRUŽNOM PRVENSTVU U PLIVANJU

KULA - Izuzetan i veliki uspeh učenici Osnovne škole "Isa Bajić" iz Kule postigli su na školskom okružnom prvenstvu u plivanju, koje je održano u Somboru u ponedeljak, 6. novembra 2017.

(FOTO) Učenici OŠ „Vuk Karadžić“ iz Crvenke postigli SJAJNE REZULTATE na okružnom takmičenju u...

CRVENKA - Na okružnom takmičenju u plivanju, koje je održano u ponedeljak, 6. novembra 2017. godine, učenici Osnovne škole "Vuk Karadžić" iz Crvenke postigli su sjajne rezultate.

Sara Pavljuk iz Plivačkog kluba „Bjelica“ dobila poziv od SELEKCIJE VOJVODINE

VRBAS - Plivački klub "Bjelica" iz Vrbasa je učestvovao na Međunarodnom plivačkom mitingu "Poletarac" u Novom Sadu.

Plivači PK Vrbas DONELI 12 MEDALJA sa takmičenja u Novom Sadu

VRBAS - Plivački klub Vrbas učestvovao je u subotu, 28. oktobra 2017. godine na međunarodnom takmičenju "Poletarac 2017" u Novom Sadu.

Plivači „Bjelice“ UZELI 16 MEDALJA na plivačkom maratonu u Bečeju!

VRBAS - U Bečeju je u subotu, 21. oktobra održan međunarodni plivački miting "Sprint", na kome je učestvovalo 200 plivača iz 16 klubova.

Vrbašani, odlične vesti! Počeo je sa radom ZIMSKI BAZEN CFK

VRBAS - Stigli su nam hladniji dani, a i jesen samo što nije. To je pravo vreme za početak rada zimskog bazena Centra za fizičku kulturu "Drago Jovović" u Vrbasu.

PK Vrbas počinje sa treninzima i VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA

VRBAS - Završeno je još jedno leto i kreću nove obaveze. Jesen je pravo vreme da se započne neka nova aktivnost, kao što je, recimo sport.

PK Delfin obaveštava stare članove o terminima i POZIVA ZAINTERESOVANE da se priključe timu

VRBAS - Plivački klub "Delfin" iz Vrbasa obaveštava sve plivače ovog kluba kao i svu zainteresovanu decu koja žele da se upišu na plivanje da treninzi na zimskom bazenu počinju u ponedeljak, 18. septembra 2017. godine.

Luka Eraković iz PK „Delfin“ Vrbas osvojio dve bronze i OBORIO ŠEST LIČNIH REKORDA

VRBAS - Plivački klub "Delfin" učestvovao je na Otvorenom prvenstvu Srbije koje je održano u Beogradu od 4. do 6. avgusta 2017. godine.

Nikola Ratkov iz Vrbasa postao juniorski ŠAMPION SRBIJE na 800m kraul

VRBAS - U Beogradu na bazenu SC "Novi Beograd" od 4. do 6. avgusta održano je Letnje prvenstvo Srbije na kome je učestvovalo 350 plivača iz 45 klubova. Član Plivačkog kluba "Vrbas", Nikola Ratkov osvojio je 5 medalja.

PK „Bjelica“ iz Vrbasa nastavlja da ređa uspehe, iz Sente doneli PET MEDALJA

VRBAS - Plivači Plivačkog kluba "Bjelica" iz Vrbasa još jednom su se okitili medaljama na nedavno održanom plivačkom mitingu koji je održan u Senti.

(FOTO) PK „Vrbas“ osvojio ukupno 5 medalja, od toga 4 ZLATNE

VRBAS - Plivački klub "Vrbas" učestvovao je na prvenstvu Vojvodine koje se održalo u Subotici u ponedeljak 17. jula 2017. godine, a članovi kluba su postigli fantastične rezultate.

(FOTO) Sara Pavljuk i Jelena Kosović osvojile ukupno SEDAM MEDALJA!

VRBAS - Plivački klub "Bjelica" je prethodnog vikenda učestvovao na prvenstvu Vojvodine za pionire i kadete. Na ovom takmičenju koje se održalo u Subotici učestvovalo je oko 300 naših najboljih plivača iz 26 klubova.

Prva grupa polaznika odžačke škole plivanja „Plavi delfin“ završava obuku

ODŽACI - Na odžačkom bazenu i ovog leta organizovana je škola plivanja “Plavi delfin”, a prva grupa polaznika u kojoj je oko devedesetoro dece iz Karavukova, Bogojeva i Odžaka ovih dana završava obuku. Njima će biti dodeljene i diplome za uspešno završenu obuku.

Upišite dete na OBUKU ZA NEPLIVAČE koju organizuje PK „Vrbas“

VRBAS - Plivački klub Vrbas iz istoimenog grada organizuje obuku za neplivače, koja će se izvoditi svakog radnog dana od 19:00 časova.

Plivači iz PK „Bjelica“ OSTVARILI SJAJNE REZULTATE na dva plivačka mitinga

VRBAS - Plivački klub "Bjelica" iz Vrbasa je prethodna dva vikenda učestvovao na dva međunarodna plivačka mitinga u Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici.

(FOTO) Sara Pavljuk i Milena Mandić DONELE SEDAM MEDALJA iz Banjaluke

VRBAS - PK "Bjelica" Vrbas je od 27. do 28. maja imao dva predstavnika u reprezentaciji Vojvodine na 10 međunarodnom plivačkom mitingu Banja Luka Open 2017.

Sara Pavljuk i Milena Mandić iz PK „Bjelica“ plivaće za selekciju PLIVAČKOG SAVEZA VOJVODINE

VRBAS - Selekcija Plivačkog saveza Vojvodine će 27. i 28. maja 2017. godine učestvovati na međunarodnom plivačkom mitingu Banjaluka open 2017.

(FOTO) PK „Bjelica“ osvojio ŠEST MEDALJA na međunarodnom takmičenju u Hrvatskoj

VRBAS - Prethodnog vikenda održan je III memorijalni međunarodni plivački miting Sova kup u Vinkovcima, na kojem je učestvovalo oko 250 takmičara iz Hrvatske, BiH, Mađarske i Srbije.

(FOTO) PK „Vrbas“ osvojio 8 medalja u Subotici, Jovana Popović NAJBOLJA PLIVAČICA

VRBAS - U subotu, 20. maja 2017. godine, u Subotici je održan je međunarodni plivački miting "Prozivka 2017" na kojem su učestvovali i plivači iz Vrbasa.