Nase Mesto

Plivanje

Luka Eraković iz PK „Delfin“ Vrbas osvojio dve bronze i OBORIO ŠEST LIČNIH REKORDA

VRBAS - Plivački klub "Delfin" učestvovao je na Otvorenom prvenstvu Srbije koje je održano u Beogradu od 4. do 6. avgusta 2017. godine.

Nikola Ratkov iz Vrbasa postao juniorski ŠAMPION SRBIJE na 800m kraul

VRBAS - U Beogradu na bazenu SC "Novi Beograd" od 4. do 6. avgusta održano je Letnje prvenstvo Srbije na kome je učestvovalo 350 plivača iz 45 klubova. Član Plivačkog kluba "Vrbas", Nikola Ratkov osvojio je 5 medalja.

PK „Bjelica“ iz Vrbasa nastavlja da ređa uspehe, iz Sente doneli PET MEDALJA

VRBAS - Plivači Plivačkog kluba "Bjelica" iz Vrbasa još jednom su se okitili medaljama na nedavno održanom plivačkom mitingu koji je održan u Senti.

(FOTO) PK „Vrbas“ osvojio ukupno 5 medalja, od toga 4 ZLATNE

VRBAS - Plivački klub "Vrbas" učestvovao je na prvenstvu Vojvodine koje se održalo u Subotici u ponedeljak 17. jula 2017. godine, a članovi kluba su postigli fantastične rezultate.

(FOTO) Sara Pavljuk i Jelena Kosović osvojile ukupno SEDAM MEDALJA!

VRBAS - Plivački klub "Bjelica" je prethodnog vikenda učestvovao na prvenstvu Vojvodine za pionire i kadete. Na ovom takmičenju koje se održalo u Subotici učestvovalo je oko 300 naših najboljih plivača iz 26 klubova.

Prva grupa polaznika odžačke škole plivanja „Plavi delfin“ završava obuku

ODŽACI - Na odžačkom bazenu i ovog leta organizovana je škola plivanja “Plavi delfin”, a prva grupa polaznika u kojoj je oko devedesetoro dece iz Karavukova, Bogojeva i Odžaka ovih dana završava obuku. Njima će biti dodeljene i diplome za uspešno završenu obuku.

Upišite dete na OBUKU ZA NEPLIVAČE koju organizuje PK „Vrbas“

VRBAS - Plivački klub Vrbas iz istoimenog grada organizuje obuku za neplivače, koja će se izvoditi svakog radnog dana od 19:00 časova.

Plivači iz PK „Bjelica“ OSTVARILI SJAJNE REZULTATE na dva plivačka mitinga

VRBAS - Plivački klub "Bjelica" iz Vrbasa je prethodna dva vikenda učestvovao na dva međunarodna plivačka mitinga u Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici.

(FOTO) Sara Pavljuk i Milena Mandić DONELE SEDAM MEDALJA iz Banjaluke

VRBAS - PK "Bjelica" Vrbas je od 27. do 28. maja imao dva predstavnika u reprezentaciji Vojvodine na 10 međunarodnom plivačkom mitingu Banja Luka Open 2017.

Sara Pavljuk i Milena Mandić iz PK „Bjelica“ plivaće za selekciju PLIVAČKOG SAVEZA VOJVODINE

VRBAS - Selekcija Plivačkog saveza Vojvodine će 27. i 28. maja 2017. godine učestvovati na međunarodnom plivačkom mitingu Banjaluka open 2017.

Poslovni adresar