Nase Mesto

Plivanje

Plivanje

Plivači iz PK „Bjelica“ OSTVARILI SJAJNE REZULTATE na dva plivačka mitinga

VRBAS - Plivački klub "Bjelica" iz Vrbasa je prethodna dva vikenda učestvovao na dva međunarodna plivačka mitinga u Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici.

(FOTO) Sara Pavljuk i Milena Mandić DONELE SEDAM MEDALJA iz Banjaluke

VRBAS - PK "Bjelica" Vrbas je od 27. do 28. maja imao dva predstavnika u reprezentaciji Vojvodine na 10 međunarodnom plivačkom mitingu Banja Luka Open 2017.

Sara Pavljuk i Milena Mandić iz PK „Bjelica“ plivaće za selekciju PLIVAČKOG SAVEZA VOJVODINE

VRBAS - Selekcija Plivačkog saveza Vojvodine će 27. i 28. maja 2017. godine učestvovati na međunarodnom plivačkom mitingu Banjaluka open 2017.

(FOTO) PK „Bjelica“ osvojio ŠEST MEDALJA na međunarodnom takmičenju u Hrvatskoj

VRBAS - Prethodnog vikenda održan je III memorijalni međunarodni plivački miting Sova kup u Vinkovcima, na kojem je učestvovalo oko 250 takmičara iz Hrvatske, BiH, Mađarske i Srbije.

(FOTO) PK „Vrbas“ osvojio 8 medalja u Subotici, Jovana Popović NAJBOLJA PLIVAČICA

VRBAS - U subotu, 20. maja 2017. godine, u Subotici je održan je međunarodni plivački miting "Prozivka 2017" na kojem su učestvovali i plivači iz Vrbasa.

Škola plivanja PVK Plavi delfin i ovog leta na odžačkom bazenu

ODŽACI - U okviru škole plivanja biće organizovana obuka neplivača, obuka poluplivača i obuka stilova plivanja.

(FOTO) Plivači PK „Bjelica“ iz Vrbasa osvojili PETNAEST MEDALJA u Zrenjaninu

VRBAS - Plivački klub "Bjelica" iz Vrbasa je u nedelju učestvovao na međunarodnom plivačkom mitingu "Mladost" 2017, koji se održavao u Zrenjaninu. Na ovom takmičenju učestvovalo je preko 350 plivača iz 20 klubova.

(FOTO) Plivači PK „Bjelica“ se vratili iz Osijeka sa 14 MEDALJA!

VRBAS - Plivački klub "Bjelica" iz Vrbasa u subotu, 29. aprila 2017. godine, učestvovao je na XVI međunarodnom plivačkom mitingu McDonalds Lima kup u Osijeku.

Plivački klub „Bjelica“ Vrbas osvojio OSAM MEDALJA u Novom Sadu

VRBAS - Plivački klub "Bjelica" Vrbas je 8. aprila 2017. učestvovao na 19. međunarodnom uskršnjem plivačkom mitingu koji je organizovao Plivački klub "Vojvodina" iz Novog Sada.

(FOTO) Odličan nastup PK „Bjelica“ u Subotici i poziv selektora na kamp PSS

VRBAS - Plivački klub "Bjelica" Vrbas je prethodnog vikenda učestvovao na plivačkom mitingu "200 i više" koji je bio u organizaciji PK "Spartak" iz Subotice.