Nase Mesto

Plivanje

Plivanje

Škola plivanja PVK Plavi delfin i ovog leta na odžačkom bazenu

ODŽACI - U okviru škole plivanja biće organizovana obuka neplivača, obuka poluplivača i obuka stilova plivanja.

(FOTO) Plivači PK „Bjelica“ iz Vrbasa osvojili PETNAEST MEDALJA u Zrenjaninu

VRBAS - Plivački klub "Bjelica" iz Vrbasa je u nedelju učestvovao na međunarodnom plivačkom mitingu "Mladost" 2017, koji se održavao u Zrenjaninu. Na ovom takmičenju učestvovalo je preko 350 plivača iz 20 klubova.

(FOTO) Plivači PK „Bjelica“ se vratili iz Osijeka sa 14 MEDALJA!

VRBAS - Plivački klub "Bjelica" iz Vrbasa u subotu, 29. aprila 2017. godine, učestvovao je na XVI međunarodnom plivačkom mitingu McDonalds Lima kup u Osijeku.

Plivački klub „Bjelica“ Vrbas osvojio OSAM MEDALJA u Novom Sadu

VRBAS - Plivački klub "Bjelica" Vrbas je 8. aprila 2017. učestvovao na 19. međunarodnom uskršnjem plivačkom mitingu koji je organizovao Plivački klub "Vojvodina" iz Novog Sada.

(FOTO) Odličan nastup PK „Bjelica“ u Subotici i poziv selektora na kamp PSS

VRBAS - Plivački klub "Bjelica" Vrbas je prethodnog vikenda učestvovao na plivačkom mitingu "200 i više" koji je bio u organizaciji PK "Spartak" iz Subotice.

ISTORIJSKI USPEH Plivačkog kluba „Bjelica“ iz Vrbasa

VRBAS - U Bečeju od 25. do 26. marta 2017. održano je prvenstvo Srbije za pionire na kome je učestvovalo 67 klubova i preko 300 najboljih plivača iz Srbije. PK "Bjelica" Vrbas je učestvovao sa dve svoje plivačice i ostvario do sada najveći uspeh.

Veliki uspeh za PLIVAČKI KLUB VRBAS: Nikola Ratkov će plivati za SRBIJU!

VRBAS - Od 17. do 19. marta u Beogradu na bazenu SC “Novi Beograd“ održano je Otvoreno prvenstvo Srbije na kojem je učestvovalo oko 500 plivača iz 54 kluba. Plivački klub Vrbas predstavljali su Ratkov Nikola (1999) i Vukašin Radojičić (2002).

Plivački klub „Delfin“ Vrbas doneo DEVET MEDALJA iz Sombora

VRBAS - U nedelju, 26. februara 2017. godine, Plivački klub "Delfin" iz Vrbasa učestvovao je na Otvorenom prvenstvu Vojvodine u Somboru sa svojih devet plivača.

(FOTO) PK „Bjelica“ na 10 godina postojanja ostvario svoj NAJVEĆI USPEH!

VRBAS - U Somboru 25. i 26. februara 2017. održano je Prvenstvo Vojvodine u plivanju gde je učestvovalo preko 400 najboljih plivača iz 29 klubova.

Mlada plivačka nada iz Vrbasa osvojila DVE MEDALJE u Somboru

VRBAS - PK "Bjelica" Vrbas je u subotu 11. februara 2017. godine učestvovao na Međunarodnom plivačkom mitingu "Zimske čarolije" u Somboru.