Nase Mesto

Rukomet

ŽRK Vrbas IZDOMINIRAO u Adi, Jovana Vasiljković IGRAČ UTAKMICE

VRBAS - U subotu 14. oktobra 2017. godine, u 15:00, u Adi je odigran meč trećeg kola ženske rukometne Super B lige Srbije.

RK Sivac 69 izgubio – Derbi pripao Lavovima, BAČENA SENKA na sjajan rukomet!

SIVAC - U subotu, 14. oktobra, održana je rukometna utakmica između Rukometnog kluba "Lavovi" iz Bačke Palanke i Rukometnog kluba "Sivac 69".

(FOTO) Članovi Rukometnog saveza Vojvodine posetili opštinu Kula, obišli i SPORTSKU HALU U SIVCU

KULA - Generalni sekretar Rukometnog saveza Vojvodine Slobodan Višekruna i član upravnog odbora Branislav Zeljković, posetili su Kulu u četvrtak, 12. oktobra.

Deronjčanke poražene od Petrovaradina, Nikolina Zorić NAJBOLJI STRELAC UTAKMICE

DERONJE - Rukometašice Deronja su u nedelju, 9. oktobra u hali u Odžacima dočekale ekipu Petrovaradina u 3. kolu Prve lige “Sever”.

Odigrana utakmica između RK „Sivac 69“ i RK „Dolovo“, Panteri DOBILI BOD

SIVAC - U subotu, 7. oktobra održana je utakmica trećeg kola Prve rukometne lige Srbije između Rukometnog kluba "Sivac 69" i RK "Dolovo".

Ubedljiva pobeda u Vrbasu! ŽRK „Vrbas“ PROŠAO KAO TORNADO kroz ekipu iz Pirota

VRBAS - Na rukometnoj utakmici, koja je u subotu odigrana u Vrbasu između ŽRK "Vrbas" i ŽRK "Pirot", gledaoci su mogli da gledaju neverovatan rukomet.

Danas SVI U CRVENKU! RK „Sivac 69“ dočekuje RK „Dolovo“

SIVAC / CRVENKA - U subotu, 7. oktobra 2017. godine, Rukometni klub "Sivac 69" u Crvenki dočekuje ekipu Rukometnog kluba "Dolovo".

Utakmica ŽRK Vrbas vs ŽRK Pirot @ CFK Drago Jovović Vrbas

VRBAS - U subotu, 7. oktobra 2017. godine, Ženski rukometni klub dočekuje ekipu iz Pirota. Utakmica počinje u 20:00 časova u Centru za fizičku kulturu "Drago Jovović", a ulaz je besplatan.

RK Sivac 69 nastavlja sa odličnim rezultatima – Panteri ODUVALI RK Srem

SIVAC - Odlična igra Rukometnog kluba "Sivac 69" u prvom kolu dala je motiv više da se put Sremske Mitrovice krene po dva boda. 

Rukometni klub Sivac 69 SAVLADAO TEMERINCE, iduće kolo igraju u Sremskoj Mitrovici

SIVAC - Igrači Rukometnog kluba "Sivac 69" odigrali su u nedelju, 24. septembra 2017. godine utakmicu protiv "Mladosti TSK" iz Temerina.