Nase Mesto

Rukomet

U Sivcu se u subotu održava Memorijalni turnir u rukometu „Vlade i Novak“

SIVAC - U subotu 26. avgusta 2017. godine, na rukometnom terenu u dvorištu Osnovne škole "20 Oktobar" u Starom Sivcu održaće se XII Memorijalni turnir u rukometu "Vlade i Novak".

U Crvenki večeras DOČEK RUKOMETAŠA ILIJE ABUTOVIĆA

CRVENKA - U petak, 9. juna 2017. godine, u 18:00 časova, ispred Doma kulture u Crvenki, biće organizovan doček rukometaša Ilije Abutovića koji je rodom iz Crvenke.

Pet igračica ŽRK „Deronje“ pozvano u reprezentaciju lige

DERONJE - U nedelju, 11. juna, biće odigrana revijalna utakmica reprezentacije Druge lige Srbije “Sever” za žene i prvaka lige za sezonu 2016/2017, ekipe ŽRK “Mokrin”.

RK „Borac“ iz Bačkog Gračaca poražen u Ruskom Krsturu

BAČKI GRAČAC / RUSKI KRSTUR - U zaostaloj utakmici 16. kola Treće lige “Bačka”, koja je odigrana u sredu 24. maja, rukometaši Borca iz Bačkog Gračaca poraženi su u Ruskom Krsturu od domaćeg Rusina rezultatom 26:25 (16:10).

Sivački „Panteri“ se ubedljivom pobedom nad ekipom iz Srema oprostili od Prve lige

SIVAC - Rukometni klub "Sivac 69" savladao je ekipu Rukometnog kluba "Srem" rezultatom 40:27 (18:14), ali im to, nažalost, nije omogućilo upstanak u Prvoj ligi Srbije grupa Sever.

Rukometašice Deronja ostvarile ISTORIJSKI USPEH

DERONJE - Ekipa Ženskog rukometnog kluba Deronje ostvarila je najveći uspeh u istoriji kluba plasmanom u Prvu ligu.

ŽRK Deronje na korak od plasmana u Prvu ligu „Sever“

DERONJE - Rukometašice Deronja su u pretposlednjem kolu prvenstva 2016/2017 u Drugoj ligi Srbije “Sever” gostovale u Kačarevu gde su bile bolje od domaćeg Jedinstva rezultatom 12:25 (4:13). Deronjčanke su ovom pobedom došle na korak od plasmana u Prvu ligu “Sever”.

ŽRK „Vrbas“ protiv ŽRK „Župa“ @ CFK „Drago Jovović“, Vrbas

VRBAS - U subotu, 13. maja 2017. godine, u Vrbasu će se održati rukometna utakmica između ŽRK "Vrbas" i ŽRK Župa iz Aleksandrovca.

Rukometaši OŠ „Vuk Karadžić“ osvojili ČETVRTO mesto u Kladovu

CRVENKA - Rukometna ekipa Osnovne škole "Vuk Karadžić" iz Crvenke učestvovala je na Državnom takmičenju u rukometu koje je održano u Kladovu.

Dimić i Kolar predvodile ekipu Deronja do pobede u Apatinu

DERONJE - Rukometašice Deronja pobedile su u Apatinu domaću istoimenu ekipu rezultatom 29:27 u susretu 11. kola Druge lige Srbije “Sever”.

Poslovni adresar