Nase Mesto

Srpski Miletić

Četiri fudbalska tima iz odžačke opštine igraće u Vojvođanskoj ligi „Sever“

ODŽACI / SRPSKI MILETIĆ / KARAVUKOVO / BAČKI BRESTOVAC - Održana je konferencija klubova Vojvođanske fudbalske lige “Sever”, a prvenstvo startuje 19. septembra.

Za sve ljubitelje brzine: U S. Miletiću krajem avgusta još jedna AUTO CROSS TRKA

SRPSKI MILETIĆ - U nedelju, 27. avgusta 2017. godine, u Srpskom Miletiću biće održana trka Auto Cross arena, u kojoj će moći da uživaju svi ljubitelji četvorotočkaša.

(FOTO) Kako su DOBILA IMENA mesta u opštinama Kula, Vrbas, Odžaci, Sombor

Iako se ne može sa sigurnošću utvrditi kako su neka od mesta u opštinama Kula, Vrbas i Odžaci dobila imena, postoje razne legende koje se prenose s kolena na koleno. Mnoga mesta su nazvana po karakteristikama koje su ih u to vreme krasile, dok za druga jednostavno ne postoje valjani podaci.

Počeo turnir u malom fudbalu u Srpskom Miletiću, obezbeđene NOVČANE NAGRADE

SRPSKI MILETIĆ / ODŽACI - U Srpskom Miletiću večeras počinje turnir u malom fudbalu koji organizuje FK “Zadrugar”.

POKAŽI HUMANOST: Raspored dobrovoljnog davanja krvi na teritoriji opštine Odžaci

ODŽACI - Crveni krst Odžaci i Odeljenje za transfuziologiju Opšte bolnice “Dr Radivoj Simonović” iz Sombora tokom jula organizovaće četiri akcije dobrovoljnog davanja krvi na teritoriji opštine Odžaci.

Rođeni Miletićanin Ivan Mladenović STIGAO BICIKLOM DO MOSKVE

SRPSKI MILETIĆ - Ivan Mladenović (46), rođeni Miletićanin, koji je 4. juna krenuo biciklom put Moskve iz Šida u kome živi sa porodicom, stigao je na odredište 24. juna.

Ilija Antanasković iz Karavukova DRUGI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU u sportskom ribolovu

ODŽACI / KARAVUKOVO / SRPSKI MILETIĆ - Na završnici pojedinačnog državnog prvenstva u sportskom ribolovu, u disciplini plovak za kadete i juniore koja je održana na Gružanskom jezeru od 23. do 25. juna, opština Odžaci imala je tri predstavnika.

Sinoć otvorena manifestacija „DANI SRPSKOG MILETIĆA“

SRPSKI MILETIĆ - U petak, 23. juna 2017. godine, počela je manifestacija “Dani Srpskog Miletića”, a tokom tri dana koliko će trajati biće organizovani različiti kulturni, zabavni i sportski sadržaji.

U školama opštine Odžaci IZABRANI UČENICI GENERACIJE, a evo i ko su

ODŽACI - Pred kraj ove školske godine nastavnička veća u školama opštine Odžaci imala su zadatak da izaberu učenika generacije među maturantima.

KUD „Đerdan Srpski Miletić“ organizuje VEČE TRADICIONALNE IGRE I PESME

SRPSKI MILETIĆ - U subotu, 17. juna 2017. godine, Kulturno-umetničko društvo "Đerdan Srpski Miletić" iz Srpskog Miletića organizuje veče tradicionalne igre i pesme povodom pet godina postojanja.

Poslovni adresar