Nase Mesto

Srpski Miletić

Srpski Miletić

Kako izgleda STRANAČKA STRUKTURA u odborima na glasačkim mestima u opštini Odžaci

ODŽACI / RATKOVO / BOGOJEVO / DERONJE / KARAVUKOVO / SRPSKI MILETIIĆ / BAČKI BRESTOVAC / LALIĆ / BAČKI GRAČAC – Prema odluci o numeričkoj strukturi i uslovima za imenovanje članova biračkih odbora u stalnom i pročirenom sastavu za sprovođenje izbora za izbor odbornika Skupštine opštine Odžaci raspisanih za 23. april 2017. godina, struktura biračkih odbora izgleda ovako:

(VIDEO) PRAVI FUDBAL: Vojvođanska liga „Sever“ kao italijansko nedeljno popodne

KARAVUKOVO / VRBAS / SRPSKI MILETIĆ / SOMBOR / ODŽACI - Za ljubitelje pravog fudbala, koji ne vole upeglane terene Lige šampiona, igrače od milion evra i biznis-utakmice koje obuhvataju sve, samo ne fudbal, predlažemo da sa nama ispratite Vojvođansku ligu "Sever" i onu istinsku igru koju svi volimo.

Crveni krst Odžaci edukovao osnovce u Miletiću o prevenciji TRGOVINE LJUDIMA

SRPSKI MILETIĆ - Crveni krst Odžaci je danas 21. aprila 2017. godine realizovao predavanje na temu „Prevencija trgovine ljudima“ u OŠ „Kosta Stamenković“ u Srpskom Miletiću.

ADRENALIN ZA PUBLIKU: Auto Cross trka u Srpskom Miletiću

SRPSKI MILETIĆ - Trka u Srpskom Miletiću će se održati 7. maja 2017. godine sa početkom u 10:00. Merenje vremena će početi u 11:00. Po završetku merenja vremena počinju trke.

Odigrano uzbudljivo 20. kolo u VOJVOĐANSKOJ LIGI „Sever“

KARAVUKOVO / VRBAS / SRPSKI MILETIĆ / SOMBOR / ODŽACI - Iza nas je još jedan uzbudljiv vikend u Vojvođanskoj ligi "Sever", gde je odigrano 20. kolo. Publika je bila u prilici da uživa u 8 odličnih utakmica, na kojima je postignuto preko 20 golova.

(FOTO) U Srpskom Miletiću završeno takmičenje u pecanju

SRPSKI MILETIĆ - U Srpskom Miletiću je za sve ljubitelje ribolova održano takmičenje u pecanju, a najboljima su dodeljeni pehari.

Objavljeni rezultati konkursa „KRV ŽIVOT ZNAČI“

ODŽACI / SRPSKI MILETIĆ / BOGOJEVO / DERONJE / BAČKI GRAČAC - Konkurs „Krv život znači“ je zaključen 31. marta 2017. godine, a Komisija Crvenog krsta Odžaci je u sredu 5. aprila 2017. godine razmatrala prispele radove.

U Srpskom Miletiću održana opštinska smotra folklora

ODŽACI / SRPSKI MILETIĆ / BAČKI GRAČAC / BAČKI BRESTOVAC / KULA / RATKOVO - Turistička organizacija opštine Odžaci i KUD “Đerdan” iz Srpskog Miletića bili su organizatori opštinske smotre folklornog stvaralaštva dece i odraslih koja je održana u subotu, 8. aprila u Domu kulture u Srpskom Miletiću.
folklor

Opštinska SMOTRA FOLKLORA u subotu u Srpskom Miletiću

SRPSKI MILETIĆ - Turistička organizacija opštine Odžaci i KUD “Đerdan” organizatori su opštinske smotre folklornog stvaralaštva dece i odraslih koja će se održati u subotu, 8. aprila u Domu kulture u Srpskom Miletiću sa početkom u 16 sati.

Vojvođanska liga „Sever“: Više golova NEGO PUBLIKE – Odigrano 19. kolo

KARAVUKOVO / SOMBOR / ODŽACI / VRBAS / SRPSKI MILETIĆ - Situacija u Vojvođanskoj ligi "Sever" se polako zakuvava. Za vikend je odigrano 19. kolo i možemo reći da je na pojedinim utakmicama bilo više golova nego navijača.