Nase Mesto

Srpski Miletić

Srpski Miletić

KUD „Đerdan“ iz Srpskog Miletića OSVOJIO DRUGO MESTO na Saboru u Valjevu

SRPSKI MILETIĆ - U petak, 12. maja 2017. godine, u Valjevu je počo Sabor izgračkih ansambala Srbije "Zlatni opanak", na kojem se, u kategoriji dečjih ansambala, predstavio i KUD "Đerdan" iz Srpskog Miletića.

Autocross Arena @ Srpski Miletić

SRPSKI MILETIĆ - Svi ljubitelji vrelih guma će u nedelju, 21. maja 2017. godine, u Srpskom Miletiću moći da uživaju u trci Autocross Arena.

(FOTO) U Srpskom Miletiću se takmičili MALI RIBOLOVCI

SRPSKI MILETIĆ - U nedelju, 30. aprila 2017. godine, u Srpskom Miletiću je održano takmičenje za decu u pecanju na plovak, koje je organizovao USR "Ribolovac".

Akcija dobrovoljnog davanja krvi održaće se u četvrtak u Srpskom Miletiću

SRPSKI MILETIĆ - U četvrtak, 27. aprila 2017. godine, stanovnici mesta Srpski Miletić biće u mogućnosti da daju krv i na taj način pokažu svoju humanost.

Kako izgleda STRANAČKA STRUKTURA u odborima na glasačkim mestima u opštini Odžaci

ODŽACI / RATKOVO / BOGOJEVO / DERONJE / KARAVUKOVO / SRPSKI MILETIIĆ / BAČKI BRESTOVAC / LALIĆ / BAČKI GRAČAC – Prema odluci o numeričkoj strukturi i uslovima za imenovanje članova biračkih odbora u stalnom i pročirenom sastavu za sprovođenje izbora za izbor odbornika Skupštine opštine Odžaci raspisanih za 23. april 2017. godina, struktura biračkih odbora izgleda ovako:

(VIDEO) PRAVI FUDBAL: Vojvođanska liga „Sever“ kao italijansko nedeljno popodne

KARAVUKOVO / VRBAS / SRPSKI MILETIĆ / SOMBOR / ODŽACI - Za ljubitelje pravog fudbala, koji ne vole upeglane terene Lige šampiona, igrače od milion evra i biznis-utakmice koje obuhvataju sve, samo ne fudbal, predlažemo da sa nama ispratite Vojvođansku ligu "Sever" i onu istinsku igru koju svi volimo.

Crveni krst Odžaci edukovao osnovce u Miletiću o prevenciji TRGOVINE LJUDIMA

SRPSKI MILETIĆ - Crveni krst Odžaci je danas 21. aprila 2017. godine realizovao predavanje na temu „Prevencija trgovine ljudima“ u OŠ „Kosta Stamenković“ u Srpskom Miletiću.

ADRENALIN ZA PUBLIKU: Auto Cross trka u Srpskom Miletiću

SRPSKI MILETIĆ - Trka u Srpskom Miletiću će se održati 7. maja 2017. godine sa početkom u 10:00. Merenje vremena će početi u 11:00. Po završetku merenja vremena počinju trke.

Odigrano uzbudljivo 20. kolo u VOJVOĐANSKOJ LIGI „Sever“

KARAVUKOVO / VRBAS / SRPSKI MILETIĆ / SOMBOR / ODŽACI - Iza nas je još jedan uzbudljiv vikend u Vojvođanskoj ligi "Sever", gde je odigrano 20. kolo. Publika je bila u prilici da uživa u 8 odličnih utakmica, na kojima je postignuto preko 20 golova.

(FOTO) U Srpskom Miletiću završeno takmičenje u pecanju

SRPSKI MILETIĆ - U Srpskom Miletiću je za sve ljubitelje ribolova održano takmičenje u pecanju, a najboljima su dodeljeni pehari.