Nase Mesto

Srpski Miletić

opština odžaci

Objavljena RANG LISTA STUDENATA opštine Odžaci koji su DOBILI STIPENDIJU

OPŠTINA ODŽACI - Opštinsko veće opštine Odžaci je donelo odluku o dodeli 15 stipendija studentima deficitarnih struka za školsku 2017/2018. godinu.

Završava se prvi deo fudbalske sezone, poslednje utakmice DANAS I SUTRA

ODŽACI - Ovog vikenda, 25. i 26. novembra, završava se prvi deo takmičarske sezone 2017/2018 u Srpskoj i Vojvođanskoj fudbalskoj ligi.

Prijavite se na takmičenje u KUVANJU RIBLJEG PAPRIKAŠA koje se održava u Srpskom Miletiću

SRPSKI MILETIĆ/ ODŽACI - Povodom seoske slave u Srpskom Miletiću, Udruženje sportskih ribolovaca "Ribolovac" iz ovog mesta organizuje takmičenje u kuvanju ribljeg paprikaša.

(FOTO) „Poletarci“ u Beogradu! Mališanima podeljene nagrade na likovnim konkursima

OPŠTINA ODŽACI - Mališani Predškolske ustanove "Poletarac" iz opštine Odžaci nagrađeni su nedavno za svoje likovne radove na konkursima kompanije Forma Ideale i Međunarodnoj dečjoj izložbi lepih umetnosti Lidice 2017.

U 14. kolu Vojvođanske fudbalske lige Sever slavili BSK, Zadrugar i Polet

ODŽACI / SRPSKI MILETIĆ / BAČKI BRESTOVAC / KARAVUKOVO - Tri pobede i poraz bilans je ekipa iz opštine Odžaci u 14. kolu Vojvođanske fudbalske lige “Sever”.

NEUNIŠTIVI! Stonoteniseri Miletića SAVLADALI Zmajevo i Gusar

SRPSKI MILETIĆ - Stonoteniseri "Miletića" do sada su odigrali četiri kola u Drugoj ligi Srbije “Sever” i zauzimaju peto mesto na tabeli sa skorom od dve pobede i dva poraza.

KONAČNO! Počela rekonstrukcija staze od mosta u Srpskom Miletiću do eko česme

SRPSKI MILETIĆ - Počela je dugo čekana rekonstrukcija pešačke staze od mosta preko kanala DTD u Srpskom Miletiću do eko česme, u dužini od oko 150 metara.

VFL Sever: Tekstilac savladao Polet iz Karavukova, Zadrugar gostovao u Adorjanu

ODŽACI / BAČKI BRESTOVAC / KARAVUKOVO / SRPSKI MILETIĆ - U 13. kolu Vojvođanske fudbalske lige “Sever”, u Odžacima je odigran duel opštinskih rivala.

Fudbal: OFK kod Mladosti, opštinski derbi u Odžacima, Radnički ZA TITULU

MFL SOMBOR - U subotu i nedelju, 11. i 12. novembra, nastavlja se fudbalsko prvenstvo. U MFL Sombor prvi razred igra se poslednje kolo prvog dela prvenstva, u kome će se ratkovački fudbaleri boriti za titulu jesenjeg prvaka.

Miletićki, odžački i brestovački stonoteniseri krenuli porazima u novo prvenstvo

SRPSKI MILETIĆ / ODŽACI / BAČKI BRESTOVAC - Proteklog vikenda počelo je prvenstvo 2017/2018 u ligama na teritoriji Stonoteniskog saveza Vojvodine.

EDB Odžaci zbog radova ISKLJUČUJE STRUJU u više naseljenih mesta

RATKOVO / BAČKI GRAČAC / DERONJE / SRPSKI MILETIĆ / KARAVUKOVO / ODŽACI - Elektrodistribucija Odžaci najavila je izvođenje radova na mreži visokog napona za utoorak i sredu, 7. i 8. novembar.

(FOTO) Svečanom priredbom obeležen Dan OŠ „Kosta Stamenković“ iz Srpskog Miletića

SRPSKI MILETIĆ - U sali Doma kulture u Srpskom Miletiću, u petak 27. oktobra održana je svečana priredba kojom je obeležen Dan Osnovne škole “Kosta Stamenković”.

Počinje prvenstvo za stonotenisere, iz opštine Odžaci ČETIRI EKIPE

SRPSKI MILETIĆ / BAČKI BRESTOVAC / ODŽACI - Na Skupštini Stonoteniskog saveza Vojvodine, koja je održana 25. oktobra, usvojen je kalendar takmičenja za sezonu 2017/2018 i utvrđen je konačan sastav liga u ingerenciji STSV, u kojima će se takmičiti i četiri ekipe iz opštine Odžaci.

USR „Ribolovac“ iz Srpskog Miletića održao RIBOLOVAČKI MARATON, najbolji Bolesnikov Vanja i Ilić Goran!

SRPSKI MILETIĆ - U nedelju, 29. oktobra 2017 godine, Udruženje sportskih ribolovaca "Ribolovac" iz Srpskog Miletića organizovao je pojedinačni Ribolovački maraton.

Nastavnici Ljiljani Spasić PRIPALA TREĆA NAGRADA na Beogradskom sajmu knjiga

ODŽACI / SRPSKI MILETIĆ - U okviru Međunarodnog sajma knjiga u Beogradu, u četvrtak su dodeljene pohvalnice najuspešnijim učesnicima konkursa namenjenog nastavnicima, “Čas za ugled”.
fudbal

U Odžake dolazi LIDER SRPSKOLIGAŠKOG SEVERA, opštinski derbi u Srpskom Miletiću

OPŠTINA ODŽACI - Fudbaleri OFK "Odžaci" u subotu od 15 sati na Gradskom stadionu dočekuju lidera prvenstva, ekipu OFK "Bečej 1918" u 10. kolu Srpske lige “Vojvodina”.

Liga Ante Bačić: Prvi poraz veterana Borca, Miletićani na vrhu tabele

LIGA ANTE BAČIĆ - Susreti 8. kola u Ligi fudbalskih veterana “Ante Bačić” odigrani su u petak, 6. oktobra 2017. godine.

Razigrana subota u Srpskom Miletiću! KUD „Đerdan“ organizuje veče folklora

SRPSKI MILETIĆ - Miletićani će ovog vikenda moći da uživaju u predivnim narodnim igrama koje će izvoditi KUD "Đerdan" i gosti iz okolnih mesta.

PU „Poletarac“ organizuje BESPLATNE IGRAONICE za decu opštine Odžaci

OPŠTINA ODŽACI - Predškolska ustanova "Poletarac" iz Odžaka organizuje besplatne igraonice za decu od 3 do 5,5 godina u svim svojim objektima poludnevnog boravka opštine Odžaci.

BSK ubedljiv protiv Tekstilca, podela bodova u Srpskom Miletiću

ODŽACI / BAČKI BRESTOVAC / SRPSKI MILETIĆ / KARAVUKOVO / SOMBOR - U 8. kolu Vojvođanske fudbalske lige “Sever” ekipe iz opštine Odžaci igrale su međusobno.

(FOTO) U Srpskom Miletiću održana Trka za srećnije detinjstvo

SRPSKI MILETIĆ - Na stadionu FK "Zadrugar" u Srpskom Miletiću, u četvrtak, 5. oktobra, održana je “Trka za srećnije detinjstvo”.

U Srpskom Miletiću za sutra najavljena akcija TRKA ZA SREĆNIJE DETINJSTVO

SRPSKI MILETIĆ - U četvrtak 5. oktobra, sa početkom u 11:00 časova, na stadionu FK „Zadrugar“ u Srpskom Miletiću, Crveni krst Odžaci u saradnji sa OŠ „Kosta Stamenković“ realizovaće, već tradicionalnu akciju "Trka za srećnije detinjstvo“.

Sutra bez struje Odžaci, Vrbas, Kula i CEO SRPSKI MILETIĆ

ODŽACI / SRPSKI MILETIĆ / KULA / VRBAS - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru za utorak u Odžacima, Srpskom Miletiću, Kuli i Vrbasu.

Crteži Miletićana Miodraga Ivanovića na 11. Novosadskom strip vikendu

SRPSKI MILETIĆ - Poznati strip crtač i slikar Miodrag Ivanović Mikica iz Srpskog Miletića izložiće svoje radove na ovogodišnjem, 11. po redu Novosadskom strip vikendu.

FK Zadrugar iz Srpskog Miletića osvojio prve bodove protiv Brestovčana

SRPSKI MILETIĆ / BAČKI BRESTOVAC - U 3. kolu Vojvođanske fudbalske lige “Sever” na programu je bio duel opštinskih rivala, Zadrugara iz Srpskog Miletića i BSK-a iz Bačkog Brestovca.

SC Kovač DOO – Ruski Krstur

TSV diskonti