Nase Mesto

Srpski Miletić

Liga Ante Bačić: Prvi poraz veterana Borca, Miletićani na vrhu tabele

LIGA ANTE BAČIĆ - Susreti 8. kola u Ligi fudbalskih veterana “Ante Bačić” odigrani su u petak, 6. oktobra 2017. godine.

Razigrana subota u Srpskom Miletiću! KUD „Đerdan“ organizuje veče folklora

SRPSKI MILETIĆ - Miletićani će ovog vikenda moći da uživaju u predivnim narodnim igrama koje će izvoditi KUD "Đerdan" i gosti iz okolnih mesta.

PU „Poletarac“ organizuje BESPLATNE IGRAONICE za decu opštine Odžaci

OPŠTINA ODŽACI - Predškolska ustanova "Poletarac" iz Odžaka organizuje besplatne igraonice za decu od 3 do 5,5 godina u svim svojim objektima poludnevnog boravka opštine Odžaci.

BSK ubedljiv protiv Tekstilca, podela bodova u Srpskom Miletiću

ODŽACI / BAČKI BRESTOVAC / SRPSKI MILETIĆ / KARAVUKOVO / SOMBOR - U 8. kolu Vojvođanske fudbalske lige “Sever” ekipe iz opštine Odžaci igrale su međusobno.

(FOTO) U Srpskom Miletiću održana Trka za srećnije detinjstvo

SRPSKI MILETIĆ - Na stadionu FK "Zadrugar" u Srpskom Miletiću, u četvrtak, 5. oktobra, održana je “Trka za srećnije detinjstvo”.

U Srpskom Miletiću za sutra najavljena akcija TRKA ZA SREĆNIJE DETINJSTVO

SRPSKI MILETIĆ - U četvrtak 5. oktobra, sa početkom u 11:00 časova, na stadionu FK „Zadrugar“ u Srpskom Miletiću, Crveni krst Odžaci u saradnji sa OŠ „Kosta Stamenković“ realizovaće, već tradicionalnu akciju "Trka za srećnije detinjstvo“.

Sutra bez struje Odžaci, Vrbas, Kula i CEO SRPSKI MILETIĆ

ODŽACI / SRPSKI MILETIĆ / KULA / VRBAS - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru za utorak u Odžacima, Srpskom Miletiću, Kuli i Vrbasu.

Crteži Miletićana Miodraga Ivanovića na 11. Novosadskom strip vikendu

SRPSKI MILETIĆ - Poznati strip crtač i slikar Miodrag Ivanović Mikica iz Srpskog Miletića izložiće svoje radove na ovogodišnjem, 11. po redu Novosadskom strip vikendu.

FK Zadrugar iz Srpskog Miletića osvojio prve bodove protiv Brestovčana

SRPSKI MILETIĆ / BAČKI BRESTOVAC - U 3. kolu Vojvođanske fudbalske lige “Sever” na programu je bio duel opštinskih rivala, Zadrugara iz Srpskog Miletića i BSK-a iz Bačkog Brestovca.

(FOTO) Za svoj trud, nagrađeni Jovan Jovkić iz Odžaka i Vanja Popović iz S....

ODŽACI / SRPSKI MILETIĆ - Jovan Jovkić iz Odžaka i Vanja Popović iz Srpskog Miletića nagrađeni su od strane Fonda za mlade talente Republike Srbije za ostvarene rezultate i uspehe na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu u toku kalendarske 2016. godine.