Nase Mesto

Srpski Miletić

Srpski Miletić

Sinoć otvorena manifestacija „DANI SRPSKOG MILETIĆA“

SRPSKI MILETIĆ - U petak, 23. juna 2017. godine, počela je manifestacija “Dani Srpskog Miletića”, a tokom tri dana koliko će trajati biće organizovani različiti kulturni, zabavni i sportski sadržaji.

U školama opštine Odžaci IZABRANI UČENICI GENERACIJE, a evo i ko su

ODŽACI - Pred kraj ove školske godine nastavnička veća u školama opštine Odžaci imala su zadatak da izaberu učenika generacije među maturantima.

KUD „Đerdan Srpski Miletić“ organizuje VEČE TRADICIONALNE IGRE I PESME

SRPSKI MILETIĆ - U subotu, 17. juna 2017. godine, Kulturno-umetničko društvo "Đerdan Srpski Miletić" iz Srpskog Miletića organizuje veče tradicionalne igre i pesme povodom pet godina postojanja.

Stonoteniseri „Miletića“ dospeli do DRUGE LIGE SRBIJE

SRPSKI MILETIĆ - Stonoteniseri “Miletića” naredne sezone takmičiće se u Drugoj ligi Srbije, što je do sada najveći uspeh u istoriji kluba.

Ana i Ema iz Srpskog Miletića SJAJNE na „Kenguru bez granica“

SRPSKI MILETIĆ - Osnovna škola "Kosta Stamenković" iz Srpskog Miletića imala je dva predstavnika na ovogodišnjem Međunarodnom takmičenju "Kengur bez granica".

(FOTO) Učenici iz Srpskog Miletića učestvovali na Maloj olimpijadi u Odžacima

SRPSKI MILETIĆ - U sali Sportsko-poslovnog centra Odžaci, u četvrtak 18. maja 2017. godine je održana opštinska Mala Olimpijada na kojoj se takmičilo 13 ekipa i ukupno 170 osnovaca od prvog do trećeg razred.

KUD „Đerdan“ iz Srpskog Miletića OSVOJIO DRUGO MESTO na Saboru u Valjevu

SRPSKI MILETIĆ - U petak, 12. maja 2017. godine, u Valjevu je počo Sabor izgračkih ansambala Srbije "Zlatni opanak", na kojem se, u kategoriji dečjih ansambala, predstavio i KUD "Đerdan" iz Srpskog Miletića.

Autocross Arena @ Srpski Miletić

SRPSKI MILETIĆ - Svi ljubitelji vrelih guma će u nedelju, 21. maja 2017. godine, u Srpskom Miletiću moći da uživaju u trci Autocross Arena.

(FOTO) U Srpskom Miletiću se takmičili MALI RIBOLOVCI

SRPSKI MILETIĆ - U nedelju, 30. aprila 2017. godine, u Srpskom Miletiću je održano takmičenje za decu u pecanju na plovak, koje je organizovao USR "Ribolovac".

Akcija dobrovoljnog davanja krvi održaće se u četvrtak u Srpskom Miletiću

SRPSKI MILETIĆ - U četvrtak, 27. aprila 2017. godine, stanovnici mesta Srpski Miletić biće u mogućnosti da daju krv i na taj način pokažu svoju humanost.