Nase Mesto

Vesti

Kula, Sombor i Lipar u utorak i sredu ostaju BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE

SOMBOR / KULA / LIPAR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru, Kuli i Liparu za utorak, 22. i sredu 23. avgust.

(VIDEO) U Ruskom Krsturu za vikend održani tradicionalni „Dani krsturske paprike“

RUSKI KRSTUR - Na tradicionalnoj manifestaciji "Dani krsturske paprike" u Ruskom Krsturu, koja je održana ovog vikenda po šesti put, posetioci su mogli da uživaju u bogatom programu.

(FOTO) Sivački vinogradari održali godišnju Skupštinu udruženja

SIVAC - U vinogradu člana Udruženja vinogradara Milorada Kalića održana je godišnja Skupština Udruženja vinogradara "Sivac" iz Sivca.

Šta čeka đake od 1. septembra? Predloženi NOVI PREDMETI, UNIFORME i e-DNEVNICI

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Ostalo je manje od dve nedelje do početka nove školske godine, a iz Ministarstva prosvete su najavili nekoliko izmena koje đake i nastavnike očekuju od 1. septembra.

U ponedeljak i utorak najavljena ISKLJUČENJA STRUJE u Somboru

SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru, za ponedeljak 21. i utorak 22. avgust 2017. godine.

(VIDEO) Boban Damjanović: Sivac je jedno veliko gradilište!

SIVAC - Posetili smo Mesnu zajednicu Sivac gde nas je sekretar Boban Damjanović ugostio i bolje upoznao sa tekućim radovima u Sivcu. Možemo slobodno reći da je Sivac danas jedno veliko gradilište, a tim povodom smo i došli u posetu.

Završena obuka za upravnike zgrada, iz Odžaka bila SAMO JEDNA OSOBA

ODŽACI - Lokalna samouprava u Odžacima pripremljena za primenu novog Zakona o stanovanju i održavanju zgrada. Samo jedna osoba iz Odžaka završila obuku organizovanu u Regionaloj privrednoj komori u Somboru.

(FOTO) U Kuli izbio veliki požar, vatra zahvatila DVE ULICE

KULA - U sredu, 16. avgusta 2017. godine, u Kuli je izbio veliki požar koji je zahvatio tri kuće, od kojih se dve nalaze u Mostarskoj, a jedna u Sarajevskoj ulici.

Šorgić: Lokalna samouprava je reagovala blagovremeno, zatraženo rešavanje problema sa notarima

ODŽACI - Pravo da overavaju dokumenta svih vrsta na pisarnici opštine, koje je građanima opštine Odžaci uskraćeno od 1. marta tekuće godine i dalje zaokuplja pažnju javnosti.

Delovi Kule i Vrbasa u subotu ostaju BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE

KULA / VRBAS - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli i Vrbasu za subotu, 19. avgust 2017. godine.

Poslovni adresar