Nase Mesto

Vesti

Vesti

Deo Kule sutra pre podne OSTAJE BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE

KULA - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli za sredu, 28. jun 2017. godine.

(FOTO) U Deronjama održano takmičenje u kuvanju ovčijeg paprikaša, UČESTVOVALO 60 EKIPA

DERONJE - Takmičenje “Zlatni kotlić Deronja 2017″ održano je u nedelju u organizaciji Ženskog rukometnog kluba “Deronje” uz učešće blizu 60 ekipa iz cele Vojvodine koje su spremale ovčiji paprikaš.

U Kuli ZARADE IZNAD PROSEKA u okrugu, u Odžacima MANJE nego u aprilu

ODŽACI - Prosečna zarada bez poreza i doprinosa koja je isplaćena u maju 2017. godine u opštini Odžaci iznosila je 35.812 dinara.

(FOTO) (VIDEO) Nastavlja se SANACIJA KOLOVOZA širom opštine Vrbas

VRBAS - Ekipe putara Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac Vrbas“ privele su kraju radove na sanaciji udarnih rupa na kolovozima širom vrbaske opštine.

(FOTO) Ostvarena saradnja Crvenog krsta Vrbas i Opštinskog udruženja penzionera

VRBAS - Na inicijativu Opštinskog udruženja penzionera, organizovan je sastanak sa Crvenim krstom Vrbas, gde se razgovaralo o budućoj saradnji ove dve organizacije.

Održana druga redovna Skupština Društva invalida Vrbas

VRBAS - U subotu, 24. juna 2017. godine, u prostorijama kancelarije za mlade, održana je druga redovna Skupština Društva invalida Vrbas.

Danas i sutra BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE u Kuli i Ruskom Krsturu

KULA / RUSKI KRSTUR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli i Ruskom Krsturu za ponedeljak 26. i utorak 27. jun.

Somborski edukativni centar organizuje BESPLATNE RADIONICE ZA DECU

SOMBOR - Somborski edukativni centar poziva decu uzrasta od 7 do 12 godina na besplatne kreativne radionice, koje će se organizovati svakog petka u prostorijama centra, na adresi Staparski put broj 16.

RASPISANI IZBORI za članove Saveta Mesne zajednice Lipar

LIPAR - Na osnovu člana 31. Odluke o Mesnim zajednicama (Sl.list Opštine Kula br.29/15 i 32/16), člana 18. stav 2. i člana 15. stav 3. Statuta mesne zajednice Lipar, Savet MZ Lipar, na sednici održanoj 22. juna 2017. doneo je odluku o raspisivanju izbora za članove Saveta Mesne zajednice Lipar.

Crvenka: Pokret za decu „Tri plus“ prikuplja potpise za formiranje održivog demografskog fonda

CRVENKA - Pokret za decu "Tri plus" posle Čačka, uspešno je nastavio svoju akciju prikupljanja potpisa u Novom Sadu, Somboru, Crvenki i Šapcu.