Nase Mesto

Vesti

Vesti

(FOTO) Posetili smo TERMING PLASTENIKE u Kuli i kvalitet povrća nas je RASPAMETIO

KULA - Možda se sećate da smo u januaru pisali o sadnji paradajza u minus (-) temperaturama u "Terming" plastenicima? Kakav će paradajz tu izrasti dok okolo providne folije sve puca od zime, valjda su samo oni znali. Mi smo bili u neverici.

Minimalna nadnica u paprici 1400 dinara za 8 sati

RUSKI KRSTUR – Na vanrednoj sednici Udruženja paprikara „Kapsikum anum“ iz Ruskog Krstura, u četvrtak, 27. aprila, na kojoj je prisustvovala većina članova, oformljena je jedinstvena cena za nadničare pre početka sezone presađivanja paprike, a po uzoru na druga mesta kao što je Despotovo, Gospođinci, Vajska i druga mesta.

(VIDEO) Radikali i naprednjaci u Vrbasu postigli KOALICIONI DOGOVOR

VRBAS - Nakon lokalnih izbora u opštini Vrbas, usledili su dogovori o formiranju vlasti u toj opštini. Među prvim strankama, oglasila se Srpska radikalna stranka, koja je postigla koalicioni dogovor sa Srpskom naprednom strankom.

SPS: Izvinjavamo se građanima Vrbasa jer smo na kraju bili JEDINI RAZLOG TERORA

VRBAS - Socijalistička partija Srbije Opštinski odbor Vrbas zahvalila se građanima što su izdržali teror i glasali po savesti na izborima koji su održani 23. aprila u ovoj opštini.
praznik rada

U susret prazniku rada – EVO ZAŠTO slavimo Prvi maj

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Međunarodni praznik rada, 1. maj, obeležava se u spomen na velike radničke demonstracije održane u Čikagu (SAD) 1886. godine.

(VIDEO) RAZGOVOR sa Ljiljanom Barna Nikitović, direktoricom ŠOMO Kula

KULA - U petak, 28. aprila posetili smo Školu za osnovno muzičko obrazovanje Kula, gde smo razgovarali sa Ljiljanom Barna Nikitović, koja nas je malo bolje upoznala sa aktivnostima i radom same škole.

UPIS JE U TOKU: Upišite decu u muzičku školu u Vrbasu

VRBAS - U Osnovnoj muzičkoj školi u Vrbasu održaće se prijemni ispit za pripremni i prvi razred. Provera muzičkih sposobnosti za upis u pripremni i prvi razred Osnovne muzičke škole obaviće se u zgradi škole, Ulica maršala Tita 118 u Vrbasu.

SREĐENA IZLETIŠTA u opštini Kula – pročitajte izveštaj sa terena

KULA / SIVAC / CRVENKA / KRUŠČIĆ - JKP "Komunalac" Kula je objavio spisak aktivnosti, a takođe je i Mesna zajednica Sivac izdala saopštenje povodom proslave Prvog maja.

DJB Vrbas: Glasački listići za SNS i PS u Vrbasu OBELEŽENI ŠIFRAMA

VRBAS - Kako tvrdi Opštinski odbor pokreta "Dosta je bilo" Vrbas, veliki broj glasačkih listića sa prethodno održanih lokalnih izbora je na neki način obeležen. U celosti prenosimo saopštenje pokreta povodom ove situacije.

U slučaju nepredviđenih okolnosti i havarije pozovite OVAJ BROJ

KULA - Javno komunalno preduzeće "Komunalac" iz Kule objavio je raspored dežuranja službi za vreme prvomajskih praznika.