Nase Mesto

Vesti

Sutra RADOVI NA MREŽI, bez struje u Somboru, Sivcu i Bogojevu

SOMBOR / SIVAC / BOGOJEVO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru, Sivcu i Bogojevu za utorak, 12. decembar.

(VIDEO) Nastavljaju se radovi, Kuljani dobijaju kanalizaciju DO PROLEĆA

KULA - U opštini Kula u toku je izgradnja kanalizacione mreže i potisnog voda sa crpnim stanicama između Kule i Crvenke.

U subotu LICITACIJA ZA PIJAČNE TEZGE I KOCKE u Odžacima

ODŽACI - U Odžacima će se u subotu, 16. decembra održati licitacija za zakup pijačnih tezgi i kocki na gradskoj pijaci.

Od danas NOVI RED VOŽNJE u železničkom saobraćaju

U noći između 09. i 10. decembra 2017. godine u 0.01 sati na području „Infrastrukture železnice Srbije“ ad, kao i na rasporedima svih železnica Evrope, stupa na snagu novi red vožnje za 2017/2018. godinu, koji ce važiti od 10.12.2017. godine do 08.12.2018. godine.

Vikend počeo snegom, a od ponedeljka NAGLI PREOKRET

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Vikend je počeo kišom, koja se oko 08:00 časova pretvorila u sneg, a kakvo vreme nas očekuje naredne nedelje, pročitajte u nastavku.

SRAMOTA! U centru Kule PONOVO ZAPALJENI KONTEJNERI

KULA - Umesto da čuvamo svoj grad i njegovu imovinu i trudimo se da živimo u što lepšem okruženju, to izgleda nije moguće.
opstina-kula-zima

Objavljena KONAČNA LISTA korisnika za dodelu pomoći za poboljšanje uslova stanovanja

KULA - Komisija za izbor korisnika za dodelu pomoći za poboljšanje uslova stanovanja izbeglica dodelom sredstava za nabavku građevinskog materijala, donela je na sednici održanoj 6. decembra odluku o konačnoj listi korisnika.

POKS u nedelju organizuje peticiju PROTIV UKIDANJA voznog stajališta u Novom Sivcu

SIVAC - U nedelju, 10. decembra 2017. godine, Pokret obnove Kraljevine Srbije će organizovati prikupljanje potpisa na pijaci u Sivcu.

(OGLAS ZA POSAO) Opšta bolnica „Dr Radivoj Simonović“ iz Sombora TRAŽI RADNIKE

KULA / SOMBOR / ODŽACI - Opšta bolnica "Dr Radivoj Simonović" iz Sombora objavila je oglas za prijem lica na nekoliko radnih mesta.
masinska-skola-tehnicka-mihajlo-pupin

Elektrotehničar obnovljivih izvora energije – Smer koji je POTEKAO IZ KULE

KULA / ZEMUN - Ove godine je još jedna srednja škola u Srbiji uvela smer "Elektrotehničar obnovljivih izvora energije". Radi se o Elektrotehničkoj školi "Zemun", a kakve to veze ima sa Kulom pročitajte u narednim redovima.

Zimska služba vrbaskog „Komunalca“ SPREMNO DOČEKUJE najavljene snežne padavine

VRBAS - Prema prognozi meteorologa za dane predstojećeg vikenda u subotu u popodnevnim časovima očekuju se snežne padavine, pa iz Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac" Vrbas obaveštavaju da su ekipe Zimske službe spremne za intervenciju.

U Vrbasu i Somboru najavljena ISKLJUČENJA STRUJE za vikend

VRBAS / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu i Somboru za subotu 9. i nedelju 10. decembar.

Još sutra prijatno i sunčano, ZA VIKEND PONOVO SNEG

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Neki dan je u naše krajeve stigao i prvi sneg i to prilično kasno za ovo doba godine. Taman kada smo pomislili da nam je zima konačno stigla, sunce je rešilo da se probije kroz oblake i odloži hladne dane.

Aleksa Sekulić i Srna Batinić iz Crvenke UČESTVOVALI U FINALU Matematičke olimpijade

CRVENKA - Nedavno je održana dvanaesta po redu Dopisna matematička olimpijada koju organizuje Matematičko društvo "Arhimedes" u cilju promovisanja matematike među najmlađima.

U toku ISPIRANJE VODOVODNE MREŽE u Bačkom Dobrom Polju, mole se stanovnici da budu...

BAČKO DOBRO POLJE - Javno komunalno preduzeće "Komunalac" iz Vrbasa obaveštava sve stanovnike Bačkog Dobrog Polja, da je u toku ispiranje vodovodne mreže.

(FOTO)(VIDEO) Salon lepote u Kuli zadesila havarija, niko ne zna ODAKLE DOLAZI VODA

KULA - Na poziv vlasnice lokala u Lamelama, ekipa Portala "Naše Mesto" je kamerom zabeležila havariju koja je zadesila jedan salon lepote u Kuli. Vlasnica lokala se nalazi u veoma teškoj situaciji jer niko ne može da pronađe rešenje, tj. mesto odakle dolazi voda.

Raspisan konkurs za dodelu sredstava za SUFINANSIRANJE NABAVKE poljoprivredne mehanizacije

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je konkurs za sufinansiranje nabavke poljoprivredne mehanizacije u cilju unapređivanja konkurentnosti i obnove zastarele mehanizacije.
opstina-kula-zima

Opštini Kula odobrena sredstva za učešće u projektu REFORME POREZA NA IMOVINU

KULA - Švajcarska kancelarija za razvoj i saradnju SDC finansiraće projekat reforme poreza na imovinu, u kome će učestvovati i opština Kula.

(VIDEO) Šta posle Sigurne kuće? Na koji način EKONOMSKI OSNAŽITI žene koje su bile...

SOMBOR - U prostorijama Regionalne privredne komore Sombor je u sredu, 6. decembra održan forum pod nazivom „Šta posle sigurne kuće“.

Sutra PONOVO ISKLJUČENJE STRUJE u Sivcu i Somboru

SIVAC / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Sivcu i Somboru za četvrtak, 7. decembar.

(FOTO) Crveni krst Odžaci obeležio 5. decembar – Međunarodni dan volontera

ODŽACI - U utorak, 5. decembra, širom sveta je obeležen Međunarodni dan volontera, a obeležavanju se priključio i Crveni krst Odžaci, koji je ovom prilikom izdao saopštenje koje možete pročitati u nastavku.

Starijim žiteljima Bogojeva i Deronja PRUŽENA ŠANSA da završe osnovnu školu

DERONJE / BOGOJEVO - Žitelji Bogojeva i Deronja, koji sticajem okolnosti nisu bili u prilici da završe osnovnu školu, moći će to da urade zahvaljujući Školi za osnovno obrazovanje odraslih iz Sombora.
opstina-kula-zima

Obeležen Dan osoba sa invaliditetom, najavljeno POTPISIVANJE UGOVORA za finansiranje projekata

KULA - Povodom obeležavanja Dana osoba sa invaliditetom, Opština Kula je organizovala svečani prijem za osobe sa invaliditetom, koje je dočekao predsednik Saveta za ostvarivanje prava osoba sa invaliditetom, dr Blagoje Marković.

Roditelji iz Ratkova upoznati sa problemom VRŠNJAČKOG NASILJA i njegovim suzbijanjem

RATKOVO - Roditelji učenika Osnovne škole "Ratko Pavlović Ćićko" sastali su se u četvrtak, 30. novembra na opštom roditeljskom sastanku sa temom "Prevencija nasilja, posebni rizici i mere zaštite kao i reagovanje u slučaju kada se nasilje desi".
skola-isa-bajic

Pozivaju se svi učitelji i nastavnici da učestvuju na nagradnom konkursu DIGITALNA RIZNICA ZNANJA

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - U petak, 1. decembra 2017. godine, Izdavačka kuća "Bigz" je, uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i kompanije VIP, raspisala nagradni konkurs "Digitalna riznica znanja".