Nase Mesto

Vesti

Kuljani, otvoreno je novo mesto za plaćanje računa i to BEZ GUŽVE!

KULA - Svi dobijemo neku mučninu u stomaku kad treba da se plate računi. Ne toliko zbog novca, koliko zbog redova i čekanja u Pošti ili filijali neke banke. Kad na to dodamo manjak parking mesta, opravdano je što smo nervozni kao psi, a šalterski radnici nam kriv za sve.

Za sredu zakazana 16. sednica Opštinskog veća opštine Odžaci, jedna od tačaka GITARIJADA U...

ODŽACI - Sednica Opštinskog veća opštine Odžaci, 16. po redu, zakazana je za sredu, 18. oktobar 2017. godine.

Sutra PONOVO ISKLJUČENJA STRUJE u Somboru, Ratkovu i Vrbasu

SOMBOR / RATKOVO / VRBAS - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru, Ratkovu i Vrbasu za sredu, 18. oktobar.

(VIDEO) Salai Franju iz Kruščića uručena spomenica za 75 GODINA BAVLJENJA VATROGASTVOM

KRUŠČIĆ - U četvrtak, 12. oktobra 2017. godine, u Kruščiću je održan sastanak Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kruščić, a povod ovog okupljanja bilo je uručenje spomenice dugogodišnjem dobrovoljnom vatrogascu iz Kruščića.

(FOTO) (VIDEO) U Vrbasu u toku HITNA SANACIJA ulivne šahte, predsednik Glušac obišao radove

VRBAS - Delegacija rukovodstva Opštine Vrbas i Javnog komunalnog preduzeća "Komunalac" Vrbas, na čelu su predsednikom Opštine Milanom Glušcem, obišla je u ponedeljak, 16. oktobra radove na sanaciji prve fekalne stanice u Sremskoj ulici u Vrbasu.

(FOTO) U Somboru održana radionica “Život bez nasilja za svako dete”

SOMBOR - U okviru projekta “Život bez nasilja – za svako dete, Udruženi u zaštiti dece od nasilja” koji podržavaju Evropska unija, UNICEF Srbija i Ministarstva zdravlja, rada i prosvete u subotu je, u prostorijama Somborskog edukativnog centra, održana radionica za mlade na temu zaštite dece od zlostavljanja i zanemarivanja.

Spremite se, sutra bez električne energije ostaje CELO RATKOVO

RATKOVO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Ratkovu za utorak, 17. oktobar.

Danas i sutra se obeležavaju Svetski dan hrane i Međunarodni dan borbe protiv siromaštva

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Crveni krst u okviru meseca solidarnosti obeležava i 16. oktobar – Svetski dan hrane, kao i 17. oktobar – Međunarodni dan borbe protiv siromaštva.

(FOTO) Građani Vrbasa IZGUBILI NADU da će se zagađeni kanal očistiti

VRBAS - U petak i subotu, Ekološki pokret Vrbasa organizovao je dve aktivnosti u saradnji sa Srednjom stručnom školom "4. juli" iz Vrbasa.

(FOTO) Tehnička škola u Odžacima dobila NAJSAVREMENIJE KABINETE za mehatroniku

ODŽACI - Povodom Dana škole, u Tehničkoj školi Odžaci su u petak, 13. oktobra otvorena dva najsavremenija kabineta za tehničare mehatronike. Nabavku potrebne opreme finansirala je lokalna samouprava u Odžacima.