Nase Mesto

(FOTO) U Vrbasu najavljen koncert ruskih umetnika „Na talasima ljubavi i družbe“

VRBAS - U petak, 30. juna 2017. godine, s početkom u 19:30 časova, na gradskom trgu u Vrbasu će se održati koncert Ruskih umetnika iz grada Kostrome.

(FOTO) (VIDEO) Nastavlja se SANACIJA KOLOVOZA širom opštine Vrbas

VRBAS - Ekipe putara Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac Vrbas“ privele su kraju radove na sanaciji udarnih rupa na kolovozima širom vrbaske opštine.

(FOTO) Ostvarena saradnja Crvenog krsta Vrbas i Opštinskog udruženja penzionera

VRBAS - Na inicijativu Opštinskog udruženja penzionera, organizovan je sastanak sa Crvenim krstom Vrbas, gde se razgovaralo o budućoj saradnji ove dve organizacije.

Održana druga redovna Skupština Društva invalida Vrbas

VRBAS - U subotu, 24. juna 2017. godine, u prostorijama kancelarije za mlade, održana je druga redovna Skupština Društva invalida Vrbas.

KPD „Karpati“ u utorak nastupili na Kulturnom letu u Vrbasu

VRBAS – Amateri KPD „Karpati“ u utorak, 20. juna, nastupili su na gradskom trgu u Vrbasu u programu manifestacije Kulturno leto.

Apel JP „Vojvodinašume“: Ne zaboravite da su posledice požara često NENADOKNADIVE

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Javno preduzeće Vojvodinašume, apeluje na građane da primene pojačane mere zaštite od požara jer zbog visokih temperatura i rasporeda padavina ulazimo u drugi period izražene opasnosti od požara u toku kalendarske godine.

Savremena tehnologija u vrbaskom vodovodu, pratite potrošnju PUTEM APLIKACIJE

VRBAS - Izuzetno kvalitetan rad, organizacija i inovativnost u radu, svrstali su Poslovnu jedinicu „Vodovod i kanalizacija“, JP „Komunalac Vrbas“, među tri najuspešnija preduzeća u ovoj oblasti u Srbiji.

Streljački Klub „Univerzal-M“ Vrbas OSTVARIO VELIKI USPEH na Prvenstvu Vojvodine u Novom Sadu

VRBAS - Na prvenstvu Vojvodine u streljaštvu, koje je održano u nedelju, 18. juna 2017. godine, Streljački klub "Univerzal-M" iz Vrbasa ostvario je odlične rezultate.

Otvorene su prijave za NAJBOLJE EDUKATORE U SRBIJI za 2017. godinu

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Najavljen je četvrti po redu konkurs za Najbolje edukatore u Srbiji, na kome će biti izabrano između 10 i 20 učitelja i nastavnika osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Eko tim SBB fondacije očistio Vrbas, sledećeg vikenda DOLAZE U KULU

VRBAS - Društveno odgovorna kampanja „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“ koju su 2016. godine pokrenuli kompanija SBB, SBB Fondacija i Total TV sa idejom da povećaju ekološku svest građana, nastavlja se i ove godine.