Nase Mesto

(FOTO) Učenici Osnovne muzičke škole iz Vrbasa ostvarili ODLIČNE REZULTATE u Bečeju

KULA - Na takmičenju “Fantast 2017“ koje je održano proteklog vikenda u Bečeju učenici Osnovne muzičke škole iz Vrbasa, doneli su sledeće nagrade:

Društvo invalida Vrbas se obratilo povereniku za zaštitu ravnopravnosti ZBOG DISKRIMINACIJE

VRBAS - Polazeći od činjenice da se Društvo invalida Vrbas u dva navrata obraćalo direktoru Pošte u Novom Sadu, a pozivajući se na zakon protiv diskriminacije osoba sa invaliditetom i da su oba puta ostali bez odogovora, pre dvadesatek dana obratili su se povereniku za zaštitu ravnopravnosti.

U Likovnoj galeriji u Vrbasu biće održana izložba Živke Suvić „PORTRETI KOJI GOVORE“

VRBAS - U utorak, 23. maja 2017. godine, s početkom u 18:00 časova, u Likovnoj galeriji u Vrbasu biće otvorena izložba "Portreti koji govore" autora Živke Suvić.

Zbog radova na elektromreži, Vrbas sutra ostaje BEZ STRUJE

VRBAS – Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu za utorak, 23. maj 2017. godine.

Svetska šahovska federacija potvrdila: Miloš Roganović PRVI VRBASKI VELEMAJSTOR

VRBAS - Na međunarodnom turniru u šahu „PEP 2017“ održanom u Beogradu početkom marta ove godine, dvadesetpetogodišnji internacionalni majstor Miloš Roganović iz Vrbasa je ubedljivom igrom ostvario i treću normu za titulu velemajstora.

Učenici Gimnazije iz Vrbasa prisustvovali predavanju ĆERKE ERNESTA ČE GEVARE

VRBAS - Devetnaest učenika Gimnazije "Žarko Zrenjanin", koji trenutno borave u Kaljariju u okviru programa razmene odeljenja, u petak, 19. maja, dobilo je priliku da prisustvuje predavanju Aleide Gevara u amfiteatru škole domaćina na Sardiniji.

Deo Vrbasa u ponedeljak ostaje BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE

VRBAS - Povodom najavljenih radova na elektro-mreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu za ponedeljak, 22. maj 2017. godine.

Ekološki pokret Vrbasa učestvovao na okruglom stolu „Banatske platforme“

VRBAS - Ekološki pokret Vrbasa, učestvovao je na Okruglom stolu "Banatske platforma" u Tornjošu kraj Sente, na temu "Učešća lokalnih zajednica u pregovorima Srbije i EU". Suorganizatori skupa bili su Udruženje poljoprivrednika iz Tornjoša i Centar za evropske politike iz Beograda.

(FOTO) U Vrbasu održano VEČE MUZIČKE ŠKOLE

VRBAS - U sredu, 17. maja 2017. godine u okviru Manifestacije Muzeji Srbije 10 dana od 10 do 10, Osnovna muzička škola u Vrbasu održala je koncert na kome su učestvovali učenici i nastavnici.

(FOTO) U Vrbasu NASTAVLJENA AKCIJA košenja užeg centra grada

VRBAS - Nakon košenja prilaznih puteva, ekipe Zelenila Poslovne jedinice „Čistoća“ JKP "Komunalac" Vrbas usmerile su aktivnosti na centralne delove grada.