Nase Mesto

Vrbas

ŽRK Vrbas IZDOMINIRAO u Adi, Jovana Vasiljković IGRAČ UTAKMICE

VRBAS - U subotu 14. oktobra 2017. godine, u 15:00, u Adi je odigran meč trećeg kola ženske rukometne Super B lige Srbije.

(FOTO) (VIDEO) „Nama je ovde do Boga teško!“ – Zelena patrola posetila najzagađeniji KANAL...

VRBAS - "Zelena patrola", koja svoje emisije posvećuje ekološkim katastrofama širom naše zemlje, posetila je ovih dana i Vrbas kako bi gledaoce upoznala sa najzagađenijim kanalom u Evropi.

(FOTO) Bačko Polje bilo domaćin opštinskog takmičenja u odbojci, Vrbašani i Savinoselci IDU U...

BAČKO DOBRO POLJE / SAVINO SELO / VRBAS - U petak, 13. oktobra 2017. godine, u Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Bačkom Dobrom Polju, održano je opštinsko takmičenje u odbojci.

Sutra PONOVO ISKLJUČENJA STRUJE u Somboru, Ratkovu i Vrbasu

SOMBOR / RATKOVO / VRBAS - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru, Ratkovu i Vrbasu za sredu, 18. oktobar.

(FOTO) (VIDEO) U Vrbasu u toku HITNA SANACIJA ulivne šahte, predsednik Glušac obišao radove

VRBAS - Delegacija rukovodstva Opštine Vrbas i Javnog komunalnog preduzeća "Komunalac" Vrbas, na čelu su predsednikom Opštine Milanom Glušcem, obišla je u ponedeljak, 16. oktobra radove na sanaciji prve fekalne stanice u Sremskoj ulici u Vrbasu.

Danas i sutra se obeležavaju Svetski dan hrane i Međunarodni dan borbe protiv siromaštva

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Crveni krst u okviru meseca solidarnosti obeležava i 16. oktobar – Svetski dan hrane, kao i 17. oktobar – Međunarodni dan borbe protiv siromaštva.

(FOTO) Građani Vrbasa IZGUBILI NADU da će se zagađeni kanal očistiti

VRBAS - U petak i subotu, Ekološki pokret Vrbasa organizovao je dve aktivnosti u saradnji sa Srednjom stručnom školom "4. juli" iz Vrbasa.

Ljudi DIVovskog srca! Društvo invalida Vrbasa i Goran Đurić realizovali JOŠ JEDNU DONACIJU

VRBAS / RAVNO SELO - Plemenite ljude je lako prepoznati. Oni su uvek tu, da se nađu u nevolji i pomognu najugroženijima, iako se i sami suočavaju sa nekim poteškoćama.

(VIDEO) Učenik iz Paragvaja u vrbaskoj Gimnaziji VEĆ PROPRIČAO SRPSKI

VRBAS - Gimnazija "Žarko Zrenjanin" iz Vrbasa i ove godine nastavlja saradnju sa organizacijom "Interkultura Srbija", pa je u okviru programa razmene učenika u odeljenje IV6 došao učenik iz Paragvaja – Isak Izrael Sanabria.

I ove nedelje se PREGLEDAJTE BESPLATNO u Opštoj bolnici u Vrbasu

VRBAS - Akcija besplatnih pregleda, koju je pokrenulo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, nastaviće se i ove nedelje u Opštoj bolnici Vrbas.