Nase Mesto

Vrbas

Program 18. Međunarodne smotre arheološkog filma u Vrbasu

VRBAS - U Gradskom muzeju u Vrbasu će se od 4. do 18. septembra održati 18. Međunarodna smotra arheološkog filma, na kojoj će biti prikazani flmovi autora iz zemlje i inostranstva.

Šta čeka đake od 1. septembra? Predloženi NOVI PREDMETI, UNIFORME i e-DNEVNICI

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Ostalo je manje od dve nedelje do početka nove školske godine, a iz Ministarstva prosvete su najavili nekoliko izmena koje đake i nastavnike očekuju od 1. septembra.

(FOTO) Održan koncert „Muzikom za Makše“, skupljeno VIŠE OD 4.000 EVRA!

VRBAS - Građani Vrbasa još jednom su na delu pokazali humanost. Sve odštampane karte za humanitarni festival „Muzikom za Makše“, koji je u sredu održan na gradskom stadionu, rasprodate su pre početka koncerta.

Delovi Kule i Vrbasa u subotu ostaju BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE

KULA / VRBAS - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli i Vrbasu za subotu, 19. avgust 2017. godine.

Olena Papuga: Hitno zakazati sednicu Skupštine i izmeniti Zakon o zemljištu!

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Liga socijaldemokrata Vojvodine traži što hitnije zakazivanje sednice Narodne Skupštine Republike Srbije na kojoj će biti izmenjen Zakon o poljoprivrednom zemljištu.
saobraćaj

VOZAČI, USPORITE! Nabavljeni novi radari, policija najavila POJAČANU KONTROLU

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Ministarstvo unutrašnjih poslova je nabavilo 51 uređaj za merenje brzine kretanja vozila sa računarskom opremom pomoću koje će se sakupljati i analizirati podaci o saobraćajnim nezgodama kako bi se smanjio broj povređenih i poginulih na putevima u Republici Srbiji.

Izložba slika i crteža „Čuvari sećanja“ @ Likovna galerija Kulturnog centra Vrbas

VRBAS - U utorak, 22. avgusta 2017. godine u 19:00 časova, u Likovnog galeriji Kulturnog centra Vrbas biće otvorena izložba slika i crteža pod nazivom "Čuvari sećanja", autorke Arčaji Đerđi, akademske slikarke iz Bečeja.

Pesnici, pošaljite svoje radove na drugi Međunarodni konkurs „Pesmodari mira“

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - U znak sećanja na šahistkinju Slađanu Jovanović iz Mačvanskog Prnjavora koja je poginula u saobraćajnoj nesreći 1996. godine, raspisuje se Drugi Međunarodni književni konkurs pod nazivom "Pesmodari mira".

Ekološki pokret Vrbasa: „Vital“ nas truje, tražimo pomoć ANE BRNABIĆ

VRBAS - Posle još jednog masovnog, "vikend zagađenja" kanala od strane "Vitala", fabrike ulja i biljnih masti u Vrbasu, Ekološki pokret Vrbasa obratio se Ani Brnabić, predsedniku Vlade RS za pomoć u rešavanju ovog, izgleda, nerešivog problema za vrbašane.

(FOTO) Crveni krst Vrbas obradovao mališane i podelio pomoć korisnicima narodne kuhinje

VRBAS - Crveni krst Vrbas je u sredu, 16. avgusta 2017. godine odlučio da korisnicima Narodne kuhinje pomogne na neki način, a dečicu obraduje slatkišima i grickalicama.

Poslovni adresar