Nase Mesto

Zmajevo

Sutra bez struje Zmajevo, Vrbas, Sombor i CELO DERONJE

ZMAJEVO / VRBAS / SOMBOR / DERONJE - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Zmajevu, Vrbasu, Somboru i Deronjama za petak, 13. oktobar.

DOBRE VESTI! Za mesec dana u Opštoj bolnici Vrbas rođeno 20 devojčica i 17...

U periodu od 08.09.2017. do 06.10.2017. u Porodilištu Opšte bolnice Vrbas rođeno je 20 devojčica i 17 dečaka. Čestitamo porodicama na prinovi!

POPUST ZA KUPOVINU roletni, komarnika, klupica, zavesa – Stolarija „Marcijuš“

ZMAJEVO / VRBAS / NOVI SAD - Za sve kupce, firma "PVC-ALU stolarija Marcijuš" pripremila je odlične pogodnosti, konkretno, popust na dodatnu opremu sa ili bez kupovine stolarije.

Deo Zmajeva u subotu pre podne ostaje BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE

ZMAJEVO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Zmajevu za subotu, 30. septembar.

Radi se na izmuljenju Jegričke, radovi vredni PREKO 25 MILIONA DINARA

ZMAJEVO / RAVNO SELO - U toku je uređenje dve deonice na kanalu Jegrička – jedna dužine oko 8,5 kilometara od Despotova do Ravnog Sela i druga, dužine dva kilometra, od preliva Zmajevo prema selu.

Dođite u Stonoteniski klub Zmajevo i POČNITE DA TRENIRATE

ZMAJEVO - Stonoteniski klub iz Zmajeva objavio je raspored održavanja treninga koji se održavaju u Sportskom centru Zmajevo.

Bilans 1. kola: Obilić razbio Jedinstvo, Pobeda iz Pobede pobedila Slobodu

ZMAJEVO / SAVINO SELO - Fudbal se zaigrao i u Međuopštinskoj fudbalskoj ligi Bačka Topola - Mali Iđoš - Vrbas - Bečej - Srbobran, kada je za vikend odigrano uzbudljivo prvo kolo.

Sutra CELO ZMAJEVO ostaje bez električne energije, skuvajte ručak na vreme

ZMAJEVO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Zmajevu za utorak, 12. septembar 2017. godine.

(FOTO) Lepe vesti iz vrbaskog porodilišta: U proteklom periodu ROĐENO 49 BEBA

VRBAS / KULA / SIVAC / CRVENKA / SAVINO SELO / KUCURA / ZMAJEVO - U periodu od 9. avgusta do 7. septembra 2017. godine, u Porodilištu Opšte bolnice Vrbas rođeno je 28 devojčica i 21 dečak.

U nedelju startuje MFL B. Topola – Mali Iđoš – Vrbas – Bečej –...

ZMAJEVO / SAVINO SELO - U nedelju će se odigrati prve utakmice Međuopštinske fudbalske lige Bačka Topola - Mali Iđoš - Vrbas - Bečej - Srbobran, a u ligi se takmiči ukupno 11 klubova.