Nase Mesto

Zmajevo

(FOTO) Vozilo motor i staro i mlado: U Zmajevu održan četvrti moto susret

ZMAJEVO - Ljubitelji dvotočkaša, imali su prilike da u njima uživaju u subotu, 5. avgusta na četvrtom tradicionalnom moto susretu, održanom u Zmajevu.

USR „Zlatni karaš“ iz Vrbasa organizuje RIBOLOVAČKI KAMP za decu

VRBAS / ZMAJEVO - U subotu i nedelju, 26. i 27. avgusta 2017. godine, Udruženje sportskih ribolovaca "Zlatni karaš" iz Vrbasa organizovaće kamp za decu gde će mališani pecati i družiti se.

UŽAS! Punu cisternu fekalija ispraznili DIREKTNO U KANAL

VRBAS / KUCURA / ZMAJEVO - Na osnovu prijave građana, Ekološki pokret Vrbasa podneo je Krivičnu prijavu protiv NN lica i prijavu vodnoj inspekciji za zagađenje na drenažnom kanalu J-III-4, na oko 3 km od prevodnice u Kucuri, na putu ka Zmajevu.

(FOTO) Kako su DOBILA IMENA mesta u opštinama Kula, Vrbas, Odžaci, Sombor

Iako se ne može sa sigurnošću utvrditi kako su neka od mesta u opštinama Kula, Vrbas i Odžaci dobila imena, postoje razne legende koje se prenose s kolena na koleno. Mnoga mesta su nazvana po karakteristikama koje su ih u to vreme krasile, dok za druga jednostavno ne postoje valjani podaci.

U Zmajevu najavljen Noćni turnir u malom fudbalu, obezbeđene VREDNE NOVČANE NAGRADE

ZMAJEVO - U petak, 21. jula, u Zmajevu će početi Noćni turnir u malom fudbalu, a za najbolje ekipe i igrače biće obezbeđene novčane nagrade.

Više naseljenih mesta danas i sutra ostaje BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE

CRVENKA / SIVAC / ZMAJEVO / VRBAS / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Crvenki. Sivcu, Zmajevu, Vrbasu i Somboru za ponedeljak, 10. i utorak 11. jul.

(FOTO) RADOSNE VESTI: U Porodilištu u Vrbasu ROĐENO 47 BEBA

VRBAS / RUSKI KRSTUR / ZMAJEVO / KULA / CRVENKA / KUCURA - U periodu od 26. maja 2017. do 29. juna 2017. godine, u Porodilištu OBV rođeno je 28 devojčica i 19 dečaka. Čestitamo porodicama na prinovi!

Nabavljen KATAMARAN za prevoz turista po Jegričkoj

RAVNO SELO / ZMAJEVO - U poslednjih deset godina, od kada je JVP „Vode Vojvodine“ upravljač nad Parkom prirode „Jegrička“, u ovo prirodno dobro uložena su značajna finansijska sredstva.

Nekadašnji bokserski as Tadija Kačar održao čas u školi u Zmajevu

ZMAJEVO - Poznati bokser Tadija Kačar, gostovao je u Osnovnoj školi "Jovan Jovanović Zmaj" u Zmajevu, gde je održao javni čas i pričao učenicima o boksu.

„Komunalac“ Vrbas vredno radi na sanaciji rupa na putevima širom opštine

VRBAS - Ekipe putara JKP „Komunalac“ iz Vrbasa nastavile su radove na sanaciji udarnih rupa na kolovozima širom vrbaske opštine.

Poslovni adresar