Grand Aroma u Vrbasu delila savete maturantkinjama

169

VRBAS - Vrbas je, nakon Lazarevca, drugi grad koji je imao priliku da ugosti Aroma tim i obraduje svoje mlade dame. Stilistkinja Jelena Nenadić je gimnazijalkama tog grada pružila pregršt korisnih saveta, primera i sugestija, kako bi se dobro pripremile za jedno od važnijih događaja koje ih očekuje – matusko veče.

Narodna biblioteka "Danilo Kiš" Vrbas / Foto: Bane Grbić

U prijatnoj atmosferi gradske biblioteke Danilo Kiš, maturantkinje su, uz šoljicu Grand Aroma kafe, uživale u razgovoru sa stilistkinjom i šminkerkama, koje su se trudile da im pruže što više informacija i odgovora na pitanja koja su im važna za pripremu ovog posebnog događaja u njihovom životu.

„Kada si mlad, želiš i veruješ da možeš promeniti svet. Ipak, najveći izazov u tom pokušaju je krenuti od sebe. Završetak srednje škole i matura, za mnoge je pravi trenutak za to. Zato smo odlučili da, nakon uspešno završene prve godine, nastavimo da pružamo podršku maturantkinjama širom Srbije. Ako parafraziramo onu maksimu da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena, možemo da kažemo da iza svake uspešne žene stoji Aroma. I u ovoj školskoj godini nastojaćemo da dobrim primerima i savetima pomognemo devojkama da shvate na koji način mogu da svojim stavom i samopouzdanjem ostave pozitivan utisak i poručimo im da je Grand Aroma uvek uz njih, neko na koga uvek mogu da se oslone“izjavila je Marija Gičić, brend menadžerka Grand Aroma kafe.

„U današnje vreme je veoma teško biti i ostati svoj, jer smo zatrpani brendovima i trendovima koji nam se nameću. U svom tom šarenilu, nije lako pronaći sebe i biti autentičan. Ideja ovog projekta je upravo to – dočarati mladim ženama, maturantkinjama, da je najvažnije da budu i ostanu svoje, da je velika razlika između mode, koja je prolazna, i stila, koji se gradi čitavog života. Pomoćićemo im da reše svoje dileme, ali i razgovarati o tome kada počinje građenje stila, koje su osnove stila i kako da trendove podrede sebi i svom ukusu“izjavila je Jelena Nenadić, stilistkinja.

U toku prethodne školske godine posećeno je 11 gradova, a Grand Aroma nastavlja svoju misiju podrške maturantkinjama i putovanje po Srbiji. Udruženje ekonomskih propagandista Sbije nagradilo je projekat Aroma stil za tvoju maturu zlatnim priznanjem u kategoriji kampanja kreiranih za direktnu komunikaciju.