PFL Sombor: Sjajne utakmice, BSK savladao Graničar sa pet golova razlike

124

U sklopu Područne fudbalske lige Sombor, proteklog vikenda odigrano je osam utakmica, a pažnju bi usmerili na "BSK" iz Bačkog Brestovca koji je savladao protivnika sa čak pet golova razlike.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Utakmica je odigrana u nedelju, 3. aprila u Bačkom Brestovcu, kada je domaća ekipa publici prikazala sjajnu utakmicu i apsolutnu dominaciju nad fudbalerima „Graničara“ iz Gakova. Na veliku radost igrača „BSK-a“, susret se završio rezultatom 5:0. Tim „BSK“ je trenutno četvrti na tabeli, sa ukupno 36 bodova, tj. 10 pobeda, 6 nerešenih utakmica i samo tri poraza.

Već sledeće nedelje, brestovčani gostuju u Staparu, gde ih dočekuje ekipa „Hajduka“ koji zauzimaju 11. mesto na tabeli, a proteklog vikenda su odigrali nerešeno (1:1) sa fudbalerima iz Kljajićeva.

„Radnički 1918“ iz Ratkova i Lipar su takođe igrali nerešeno, dok je „Borac“ iz Bačkog Gračaca“ rezultatom 1:0 pobedio ekipu „Omladinca“ iz Deronja. Deronje u sledećem kolu dočekuju „Radnički 1918“ iz Ratkova, koji zauzimaju poslednje mesto na tabeli, sa 13 poraza, 3 nerešene i 3 dobijene utakmice.

Što se kulske opštine tiče, „Rusin“ je na domaćem terenu savladao „Stanišić“ sa jednim golom razlike (1:0), fudbaleri FK „Kula“ su zabeležili poraz od „Poleta“ iz Karavukova, a „Mladost“ iz Kruščića, uprkos velikoj borbi, izgubili su utakmicu protiv „Omladinca“ iz Bukovca.

FK „Kula“ trenutno zauzima 13. poziciju na tabeli i u 20. kolu igra u gostima protiv „Graničara“ iz Gakova. Što se Lipara tiče, oni se mogu pohvaliti drugom pozicijom, kao i „Rusin“ koji zauzima treću, sa ukupno 38 bodova.

 

N.J.