PFL Sombor: Sjajne utakmice, BSK savladao Graničar sa pet golova razlike

95

U sklopu Područne fudbalske lige Sombor, proteklog vikenda odigrano je osam utakmica, a pažnju bi usmerili na "BSK" iz Bačkog Brestovca koji je savladao protivnika sa čak pet golova razlike.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Utakmica je odigrana u nedelju, 3. aprila u Bačkom Brestovcu, kada je domaća ekipa publici prikazala sjajnu utakmicu i apsolutnu dominaciju nad fudbalerima “Graničara” iz Gakova. Na veliku radost igrača “BSK-a”, susret se završio rezultatom 5:0. Tim “BSK” je trenutno četvrti na tabeli, sa ukupno 36 bodova, tj. 10 pobeda, 6 nerešenih utakmica i samo tri poraza.

Već sledeće nedelje, brestovčani gostuju u Staparu, gde ih dočekuje ekipa “Hajduka” koji zauzimaju 11. mesto na tabeli, a proteklog vikenda su odigrali nerešeno (1:1) sa fudbalerima iz Kljajićeva.

“Radnički 1918” iz Ratkova i Lipar su takođe igrali nerešeno, dok je “Borac” iz Bačkog Gračaca” rezultatom 1:0 pobedio ekipu “Omladinca” iz Deronja. Deronje u sledećem kolu dočekuju “Radnički 1918” iz Ratkova, koji zauzimaju poslednje mesto na tabeli, sa 13 poraza, 3 nerešene i 3 dobijene utakmice.

Što se kulske opštine tiče, “Rusin” je na domaćem terenu savladao “Stanišić” sa jednim golom razlike (1:0), fudbaleri FK “Kula” su zabeležili poraz od “Poleta” iz Karavukova, a “Mladost” iz Kruščića, uprkos velikoj borbi, izgubili su utakmicu protiv “Omladinca” iz Bukovca.

FK “Kula” trenutno zauzima 13. poziciju na tabeli i u 20. kolu igra u gostima protiv “Graničara” iz Gakova. Što se Lipara tiče, oni se mogu pohvaliti drugom pozicijom, kao i “Rusin” koji zauzima treću, sa ukupno 38 bodova.

 

N.J.