Minulog vikenda odigrane tri utakmice MFL „Vrbas – Titel – Žabalj“

234

U Đurđevu je domaći tim Bačke krajnje rutinski i ubedljivo savladao ekipu "Mladost Radost" iz Srbobrana sa 5:0 i time se bodovno izjednačio sa prvoplasiranom ekipom "Iskre" iz Kucure sa kojojm sada deli prvo mesto na tabeli sa po 30 bodova, dok je ekipa "Mladost Radost" ostala u donjem delu tabele, tačnije na predposlednjem mestu sa ukupno osvojenih 6 bodova ali i odigranom utakmicom manje.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Takođe je u nedelju, 3. aprila odigran i derbi istoimenih ekipa „Oblića“ u Zmajevu, gde su ljubitelji fudbala zaista mogli da uživaju u odličnoj fudbalskoj predstavi sa čak 9 pogodaka. Domaća ekipa „Obilića“ iz Zmajeva na kraju je ubedljivo slavila protiv istoimenog rivala „Obilića“ iz Vilova sa čak 7:2. Domaćin se tako učvrstio na četvrtoj poziciji na tabeli sa osvojena 23 boda koliko ima i trećeplasirana „Vojvodina“, dok „Obilić“ iz Vilova zauzima sedmu poziciju na tabeli sa osvojenih 9 bodova.

Prvoplasirani tim na tabeli, „Iskra“ iz Kucure na svom terenu je dočekala petoplasiranu ekipu „Mladosti“ iz Radićevića i ubedljivo je savladala sa 5:0 i tako zadržala prvo mesto na tabeli koje deli sa ekipom „Bačke“ iz Đurđeva, tako da nas do kraja šampionata očekuje lavovska borba za titulu između ovih rivala iako ne treba otpisivati ni „Vojvodinu“ i „Oblić“ iz Zmajeva koji imaju po 7 bodova manje od lidera.

U ostalim susretima 13. kola odigrana je i utakmica između „Hajduk“ Gardinovci i „Jedinstvo“ Bačko Petrovo Selo, koja se završila nerešenim rezultatom, dok rezultat utakmice „Vojvodina“ Bačko Gradište i „Budućnost“ Savino Selo još nije poznat redakciji portala „Naše Mesto“.

Dakle, u minulom kolu odigrano je 5 utakmica na kojima je postignut čak 21 gol tako da su ljubitelji fudbala zaista mogli da uživaju. Nadamo se da nas i u narednim kolima očekuje ovako visoka efikasnost timova i pre svega dobar fudbal.

B.M.