Bačka Zona: U Čonoplji “kiša golova”, Vrbas poražen u Prigrevici

206

U subotu i nedelju (9/10 aprila), odigrano je dvadeseto kolo "Bačke Zone", sa ukupno osam mečeva i zabeleženi su sledeći rezultati.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

U Odžacima je odigran derbi začelja između “Teksilca” i “Radničkog” iz Sombora. Domaćin je na kraju slavio razultatom 2:0 i tako prišao samo na bod razlike u odnosu na “Radnički” koji je predposlednji na tabeli.

U Prigrevici su se sastali lider prvenstva, “Bratstvo 1946” i OFK “Vrbas”, gde je domaćin očekivano slavio rezultatom 2:0. Ovom pobedom “Bratstvo 1946” se učvrstilo na prvoj poziciji na tabeli sa čak 10 bodova viška u odnosu na drugoplasiranu ekipu, dok je OFK “Vrbas” pao na dvanaestu poziciju.

U Apatinu su bodove podelili domaćin OFK “Mladost APA” i “Zadrugar” iz Srpskog Miletića rezultatom 1:1. Posle ovog remija obe ekipe su napredovale na tabeli, pa se OFK “Mladost APA” popela na sedmu poziciju, a u stopu je prati osmoplasirani “Zadrugar” sa samo jednim bodom manje.

U Čonoplji je viđena kiša golova, gde je domaćin “Sloga” ubedljivo savladala sivački “Polet” sa čak 6:2 i tako zadržala korak sa drugoplasiranom ekipom “Bečeja 1918”, dok je “Polet” pao na četrnaestu poziciju.

U Somboru je “ŽAK” minimalim rezultatom 1:0 savladao gostujući “Tavankut” i tako se popeo na trinaestu poziciju na tabeli, dok je “Tavankut” pao na šestu poziciju.

U ostalim susretima zabeleženi su sledeći rezultati:

“Bačka” (Pačir) – 2:1 – “Subotica”
“Mladost” (Turija) – 1:0 – “Tisa” (Adorjan)
“Bečej 1918” – 0:0 – “Srbobran”

Sledeće kolo se igra 13.04.2016.

B.M.