Bačka zona: „Polet“ Sivac poražen sa 6 golova razlike, pobeda OFK „Vrbasa“

117

Utakmice odigrane unutar Bačke zone redovno budu pravo iznenađenje za publiku, pa je tako i proteklog vikenda, u 22. kolu odigrano nekoliko zanimljivih mečeva.

Ilustracija / Foto: pexels.com

Odžačani su dočekali ekipu iz Subotice i „domaćinski“ postigli 2 komada, iako ni gosti nisu ostali dužni, pa se utakmica završila rezultatom 2:1, u korist „Tekstilca“. „Tekstilac“ trenutno zauzima 15. mesto na tabeli sa ukupno 19 bodova, a već sledećeg vikenda gostuju u Čonoplji, gde će se sastati sa ekipom „Sloge“, koja zauzima drugo mesto u ukupnom plasmanu. Ekipe iz Odžaka i Čonoplje kao da su se udružile protiv Sombora, pa je tako i „Sloga“ savladala fudbalere „ŽAK“-a, rezultatom 2:1.

Zajedno s njima i OFK „Vrbas“ je takođe savladao somborce, tačnije „Radnički“ i to rezultatom 0:1. OFK „Vrbas“ zauzima 11. mesto na tabeli i u 23. kolu dočekuje ekipu iz Subotice.

„Bačka“ Pačir – „Tisa“ Adorjan, 1:2, a u Prigrevici festival golova, „Bratstvo 1946“ postigao čak 6 golova i tako ubedljivo savladao fudbalere iz Srbobrana.

„Zadrugar“ iz Srpskog Miletića gostovao je u Turiji, gde su poraženi od domaćina, ekipe „Mladost“, rezultatom 2:1. Ovu monotoniju u ligi, razbio je „Bečej 1918“ koji je rezultatom od čak 7:1 deklasirao fudbalere „Poleta“ iz Sivca. Sivac je trenutno 13. na tabeli sa ukupno 21 bodom, a u 23. kolu igraju protiv „Mladosti“ iz Turije. U poslednjem meču, OFK „Mladost APA“ savladala je ekipu „Tavankuta“ sa rezultatom 2:1.

Zaista uzbudljivo kolo, dosta promena na tabeli i prijatnih iznenađenja, obeležilo je protekli vikend u ligi „Bačka zona“.

N.J.