Bačka zona: “Polet” Sivac poražen sa 6 golova razlike, pobeda OFK “Vrbasa”

77

Utakmice odigrane unutar Bačke zone redovno budu pravo iznenađenje za publiku, pa je tako i proteklog vikenda, u 22. kolu odigrano nekoliko zanimljivih mečeva.

Ilustracija / Foto: pexels.com

Odžačani su dočekali ekipu iz Subotice i “domaćinski” postigli 2 komada, iako ni gosti nisu ostali dužni, pa se utakmica završila rezultatom 2:1, u korist “Tekstilca”. “Tekstilac” trenutno zauzima 15. mesto na tabeli sa ukupno 19 bodova, a već sledećeg vikenda gostuju u Čonoplji, gde će se sastati sa ekipom “Sloge”, koja zauzima drugo mesto u ukupnom plasmanu. Ekipe iz Odžaka i Čonoplje kao da su se udružile protiv Sombora, pa je tako i “Sloga” savladala fudbalere “ŽAK”-a, rezultatom 2:1.

Zajedno s njima i OFK “Vrbas” je takođe savladao somborce, tačnije “Radnički” i to rezultatom 0:1. OFK “Vrbas” zauzima 11. mesto na tabeli i u 23. kolu dočekuje ekipu iz Subotice.

“Bačka” Pačir – “Tisa” Adorjan, 1:2, a u Prigrevici festival golova, “Bratstvo 1946” postigao čak 6 golova i tako ubedljivo savladao fudbalere iz Srbobrana.

“Zadrugar” iz Srpskog Miletića gostovao je u Turiji, gde su poraženi od domaćina, ekipe “Mladost”, rezultatom 2:1. Ovu monotoniju u ligi, razbio je “Bečej 1918” koji je rezultatom od čak 7:1 deklasirao fudbalere “Poleta” iz Sivca. Sivac je trenutno 13. na tabeli sa ukupno 21 bodom, a u 23. kolu igraju protiv “Mladosti” iz Turije. U poslednjem meču, OFK “Mladost APA” savladala je ekipu “Tavankuta” sa rezultatom 2:1.

Zaista uzbudljivo kolo, dosta promena na tabeli i prijatnih iznenađenja, obeležilo je protekli vikend u ligi “Bačka zona”.

N.J.