“Budućnost” iz Savinog slavila sa 5 golova razlike, “Iskra” dominira na domaćem terenu

46

VRBAS - Prošle subote odigrano je 15. kolo Međuopštinske fudbalske lige Vrbas - Titel - Žabalj, a portal "Naše Mesto" je konačno prikupio sve rezultate.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Borba u Loku, “Obilić” iz Vilova došao u goste i savladao “Slogu” rezultatom 0:3. Gosti su već na poluvremenu poveli golom razlike, a kasnije se taj niz samo nastavio. “Obilić” je trenutno 8. na tabeli sa ukupno 12 bodova, dok “Sloga” iz Loka zauzima 10. mesto. Već u narednom kolu, “Sloga” se sastaje sa “Jedinstvom” iz Bačkog Petrovog Sela, dok “Obilić” dočekuje “Mladost Radost” iz Srbobrana.

U Đurđevu je odigran fenomenalan meč, gde je domaćin “Bačka” rezultatom 5:0 savladao “Jedinstvo” iz Bačkog Petrovog Sela. Sličan rezultat je zabeležen i u Gardinovcima, gde je domaćin “Hajduk” pokleknuo pred ekipom “Budućnosti” iz Savinog Sela. Utakmica se završila sa ubedljivih 1:6, u korist fudbalera “Budućnosti”. Savino Selo je trenutno 7. na tabeli i broje ukupno 13 bodova.

“Obilić” iz Zmajeva odigrao je rutinsku utakmicu na domaćen terenu, gde je već u prvom poluvremenu postigao vodstvo i istim rezultatom završio meč. “Obilić” Zmajevo – 1, “Mladost” Radičević” – 0.

Ekipe “Iskre” i “Vojvodine” su publici priredile sjajan meč, sa neizvesnim poluvremenom (1:1) i još više akcija i golova u drugom delu meča. Domaćin “Iskra” iz Kucure je slavio rezultatom 3:2 protiv fudbalera “Vojvodine” iz Bačkog Gradišta. Što se “Iskre” tiče, zauzimaju 2. mesto na tabeli, a “Bačka” iz Đurđeva im beži za samo 2 boda. Očekuje nas uzbudljivo naredno kolo, koje počinje već 24. aprila na dan izbora.

N.J.