Identifikovani maloletnici osumnjičeni za izazivanje požara u Ravnom Selu

473

RAVNO SELO - Nakon katastrofalnog požara koji je zahvatio Dom kulture u Ravnom Selu, iz Policijske uprave Novi Sad saopštavaju da su identifikovani osumnjičeni za izazivanje ove nesreće.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Podsećamo da je 20. aprila 2016. godine, oko 18 časova, primećen dim na krovu Doma kulture u Ravnom Selu. Za samo nekoliko minuta plamen je zahvatio ceo krov. Srećom, nekoliko ekipa vatrogasaca iz cele opštine Vrbas i meštani Ravnog Sela uspeli su da spreče da se plamen proširi i na obližnju pekaru i biblioteku koje su u sklopu istog objekta.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vrbasu rasvetlili su krivično delo izazivanje opšte opasnosti i identifikovali osumnjičene za izazivanje požara u Domu kulture u Ravnom Selu.

Zbog osnova sumnje da su, otvorenim plamenom, izazvali požar u kome je izgorela kompletna unutrašnjost objekta, policija će podneti krivičnu prijavu protiv dvojice maloletnih meštana.

Požar su ugasili pripadnici Uprave za vanredne situacije, a zatim obavili i uviđaj lica mesta sa policijskim službenicima Policijske stanice u Vrbasu.

Članak o požaru, kao i video snimak možete pronaći na našem portalu – OVDE