UŽIVO: Drugi dan izbora, nastavljamo sa izveštavanjem

188

Ovde možete pronaći sve najnovije informacije o izborima, rezultatima izbora, izlaznosti, kao i informacije o neregularnostima na biračkim mestima. Pratite uživo izveštavanje na portalu "Naše Mesto"!

Ilustracija / Foto: pixabay.com

13:23 – NEZVANIČNO: Novi preliminarni rezultati sa lokalnih izbora u opštini Kula

Dakle, rezultati koje ovde objavljujemo su preliminarni i nezvanični, dok se ne oglasi Opštinska izborna komisija. Ono što je poznato jeste da su izbori na biračkom mestu br. 11 (Donji grad – Kula) poništeni. REZULTATE MOŽETE POGLEDATI OVDE.

12:15 – Ruska stranka tvrdi da je u Liparu došlo do pljačke izbora

Hercen Radonjić Keka, čija Ruska stranka je kako nezvanično saznajemo u Liparu osvojila 246 glasova, tvrdi da je došlo do pljačke na izborima. Više o tome pročitajte U POSEBNOJ VESTI – OVDE

10:31 – Opštinska izborna komisija nedostupna

Portal „Naše Mesto“ pokušava da dobije preliminarne informacije o rezultatima glasanja u opštini Kula, međutim, na telefon Opštinske izborne komisije niko se ne javlja, a kako nam je objasnio operater iz centrale: „Oni su do jutros brojali listiće i sada tamo nema nikoga“.

10:15 – RIK: Obrađeno 96.23% izbornog materijala:

SNS – 48.28%
SPS-JS – 11,02%
SRS – 8,04%
DS – 6,04%
Dosta je bilo – 5,95 %
SDS-LDP-LSV – 5,02%
DSS-Dveri -5%

09:36 – VOICE: Rezultati izbora na dva biračka mesta u opštini Kula biće poništeni 

Zbog viška glasačkih listića u kutijama, najverovatnije će biti poništeni rezultati na dva glasačka mesta – u Kuli i Liparu. Više o ovome pročitajte u posebnoj vesti – OVDE. 

09:02 – Prema poslednjem prebrojavanju RIK-a, SNS odneo ubedljivu pobedu

Prema poslednjim podacima koje je RIK izneo rano jutros, na osnovu obrade u 4.15 sati i 83 posto biračkih mesta, objavljeni su sledeći rezultati:

„Aleksandar Vučić – SRBIJA POBEĐUJE“ – 48,26%
Lista SPS-JS – 11,37%
Radikali – 7,97%
DS – 6,11%
„Dosta je bilo“ – 5,71%

08:49 – Dobrodošli na UŽIVO izveštavanje o lokalnim izborima

Juče su građani Srbije glasali na vanrednim parlamentarnim i redovnim pokrajnskim i lokalnim izborima. Prve nezvanične rezultate smo objavili još sinoć, a danas nastavljamo sa izveštavanjem. Pratite nas i budite u toku sa najsvežijim informacijama.