Kiša golova u Međuopštinskoj fudbalskoj ligi Sombor-Apatin-Kula-Odžaci

136

SOMBOR/APATIN/KULA/ODŽACI - 7. i 8. maja je održano 21. kolo Međuopštinske fudbalske lige Sombor-Apatin-Kula-Odžaci. Strelci su ovog vikenda bili izuzetno raspoloženi za igru, tako da je gotovo na svim terenima pala "kiša golova".

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Najefikasniji su ovog vikenda bili fudbaleri Hajduk Juniora, što je donekle i očekivano, jer su tokom celog prvenstva bili dominantni u odnosu na sve ostale timove. Oni su pobedili Dinamo iz Sonte veoma ubedljivo sa 8:1. Crvenčani su bili efikasni protiv Jedinstva iz Ribareva sa 3:0. KFK Kula je takođe bio raspoložen za igru, tako da su i oni došli do svoje druge pobede. U okviru utakmice koju su odigrali sa Jedinstvom iz Koluta su pobedili sa 3:0. Partizan iz Kupusine je protiv Telečke igrao 5:0, dok je Aleksa Šantić pobedio Dunav iz Bačkog Monoštora sa 4:0, a Rastina 1918 Graničar iz Riđice sa 2:1.

Na tabeli, 4 kola pre kraja i dalje dominira Hajduk Junior koji u ovom trenutku ima 3 boda više od Alekse Šantića, ali i mnogo bolju gol razliku. Crvenka je treća sa 44 boda, dok je Graničar iz Riđice četvrti sa 38 bodova i utakmicom manje. Na začelju tabele tri tima imaju po 6 bodova: Jedinstvo Kolut, KFK Kula i Telečka, ali Jedinstvo ima jednu utakmicu više, pa je moguće da će doći do izmena u tom delu tabele do kraja prvenstva.

Narednog vikenda se derbi kola igra u Riđici, gde će odmeriti snage Hajduk Junior i Graničar. Dinamo će igrati protiv Alekse Šantića, Dunav protiv Partizana, Telečka protiv Jedinstva iz Ribareva, Crvenka protiv KFK Kula i Jedinstvo iz Koluta protiv OFK Metalca. U narednom kolu će Rastina 1918 biti slobodan tim.

B.G.