„Iskra“ iz Kucure i „Budućnost“ iz Savinog Sela postigli ukupno 13 golova

158

Proteklog vikenda (07/08.05.2016.) odigrano je 18. kolo "MFL Vrbas-Titel-Žabalj" i zabeleženi su sledeći rezultati. "Bačka" nastavila seriju popeda, "Iskra" dominantna u Kucuri. U Savinom Selu osam golova! U susretu istoimenih ekipa "Mladosti" izgubila "Mladost Radost". 

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Na gostovanju u Bačkom Gradištu lider prvenstva „Bačka“ iz Đurđeva je nastavila seriju pobeda savladavši domaću ekipu „Vojvodine“ rezultatom 0:2 (poluvreme 0:0). Ovo je ujedno bila njihova šesnaesta pobeda u sedamnaest utakmica sa samo jednim porazom. Posle ovog susreta ekipe su zadržale svoje pozicije na tabeli pa je „Bačka“ i dalje prva a „Vojvodina“ četvrta.

U Kucuri odigran derbi kola između drugoplasirane ekipe „Iskre“ i trećeplasiranog „Obilića“ iz Zmajeva. Tokom svih devedest minuta publika je mogla da uživa u odličnoj fudbalskoj predstavi sa pravom bujicom golova. Domaćin je na kraju bio više nego ubedljiv i savladao je protivnika rezultatom 7:2 (poluvreme 3:1). Nakon ovog susreta „Iskra“ je nastavila da prati prvoplasiranu „Bačku“ od koje ima 8 bodova manje ali i dve utakmice manje dok je „Obilić“ ostao treći.

Praznik fudbala viđen je i u Savinom Selu gde je domaća ekipa „Budućnosti“ ubedljivo savladala „Slogu“ iz Loka rezultatom 6:2. Ovom pobedom domaćin se popeo na sedmu poziciju na tabeli dok je i dalje pretposlednja sa samo jednom pobedom u šesnaest kola.

U Radičevićima su se sastale domaća ekipa „Mladosti“ i „Mladost Radost“ iz Srbobrana. U ovom susretu je „Mladost“ imala više razloga za radost od gostujuće ekipe koju je savladala razultatom 3:2 (poluvreme 1:1). Posle ovog susreta „Mladost“ je ostala peta na tabeli dok je „Mladost Radost“ i dalje poslednja.

„Jedinstvo“ iz Bačkog Petrovog Sela je na svom terenu bilo uspešnije od „Obilića“ iz Vilova savladavši ga rutinski rezultatom 2:0. Ova pobeda je učvrstila domaćina na šestoj poziciji na tabeli dok je „Obilić“ pa na osmo mesto.

B.M.