“Iskra” iz Kucure i “Budućnost” iz Savinog Sela postigli ukupno 13 golova

110

Proteklog vikenda (07/08.05.2016.) odigrano je 18. kolo "MFL Vrbas-Titel-Žabalj" i zabeleženi su sledeći rezultati. "Bačka" nastavila seriju popeda, "Iskra" dominantna u Kucuri. U Savinom Selu osam golova! U susretu istoimenih ekipa "Mladosti" izgubila "Mladost Radost". 

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Na gostovanju u Bačkom Gradištu lider prvenstva “Bačka” iz Đurđeva je nastavila seriju pobeda savladavši domaću ekipu “Vojvodine” rezultatom 0:2 (poluvreme 0:0). Ovo je ujedno bila njihova šesnaesta pobeda u sedamnaest utakmica sa samo jednim porazom. Posle ovog susreta ekipe su zadržale svoje pozicije na tabeli pa je “Bačka” i dalje prva a “Vojvodina” četvrta.

U Kucuri odigran derbi kola između drugoplasirane ekipe “Iskre” i trećeplasiranog “Obilića” iz Zmajeva. Tokom svih devedest minuta publika je mogla da uživa u odličnoj fudbalskoj predstavi sa pravom bujicom golova. Domaćin je na kraju bio više nego ubedljiv i savladao je protivnika rezultatom 7:2 (poluvreme 3:1). Nakon ovog susreta “Iskra” je nastavila da prati prvoplasiranu “Bačku” od koje ima 8 bodova manje ali i dve utakmice manje dok je “Obilić” ostao treći.

Praznik fudbala viđen je i u Savinom Selu gde je domaća ekipa “Budućnosti” ubedljivo savladala “Slogu” iz Loka rezultatom 6:2. Ovom pobedom domaćin se popeo na sedmu poziciju na tabeli dok je i dalje pretposlednja sa samo jednom pobedom u šesnaest kola.

U Radičevićima su se sastale domaća ekipa “Mladosti” i “Mladost Radost” iz Srbobrana. U ovom susretu je “Mladost” imala više razloga za radost od gostujuće ekipe koju je savladala razultatom 3:2 (poluvreme 1:1). Posle ovog susreta “Mladost” je ostala peta na tabeli dok je “Mladost Radost” i dalje poslednja.

“Jedinstvo” iz Bačkog Petrovog Sela je na svom terenu bilo uspešnije od “Obilića” iz Vilova savladavši ga rutinski rezultatom 2:0. Ova pobeda je učvrstila domaćina na šestoj poziciji na tabeli dok je “Obilić” pa na osmo mesto.

B.M.