Tri kola pre kraja dolazi do raspleta u Međuopštinskoj ligi Sombor-Apatin-Kula-Odžaci

113

CRVENKA - Ovog vikenda je održano 22. kolo Međuopštinske lige Sombor-Apatin-Kula-Odžaci. Kolo je obeležila ubedljiva pobeda FK Crvenke od 9:2 protiv KFK Kula.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

S obzirom da je trenutno drugoplasirana ekipa Alekse Šantića izgubila od Dinama iz Sonte sa 2:1, moguće je da FK Crvenka dođe i do druge pozicije u narednih par kola, pošto joj fali samo 3 boda, a i ima nešto bolju gol razliku od tima Alekse Šantića.

U ostalim mečevima Hajduk Junior je bio ubedljiv protiv Graničara iz Riđice sa 2:0, Partizan iz Kupusine protiv Dunava sa 3:0, Jedinstvo iz Ribareva je odigralo protiv Telečke 4:1, dok je Jedinstvo iz Koluta igralo nerešeno sa OFK Metalcom 1:1. U ovom kolu je bio slobodan tim Rastine.

Kao što je i vidljivo na tabeli Međuopštinske fudbalske lige Sombor-Apatin-Kula-Odžaci, tri kola pre kraja Hajduk Junior je i dalje ubedljiv i stoji čvrsto na prvoj poziciji, dok ga prate timovi Alekse Šantića i Crvenke, koji teoretski i dalje mogu doći do prve pozicije, pod uslovom da Hajduk Junior izgubi sve tri utakmice. Pošto u viši rang takmičenja ulazi samo jedan tim, ako sve ostane ovako kako je sada to će najverovatnije biti tim Hajduk Juniora. Najavljeno je i formiranje 7. lige u kojoj će se najverovatnije takmičiti svi timovi koji su trenutno pozicionirani od 6. mesta do dna tabele Međuopštinske fudbalske lige Sombor-Apatin-Kula-Odžaci. To u stvari znači da bi kako stvari za sada stoje u ovoj ligi ostali Aleksa Šantić, FK Crvenka, Graničar i Partizan iz Kupusine.

U narednom kolu se sastaju OFK Metalac i Crvenka, zatim KFK Kula i Telečka, Jedinstvo iz Ribareva i Dunav, Partizan i Dinamo, Aleksa Šantić i Graničar što je ujedno i derbi narednog kola, i na kraju Hajduk Junior i Rastina. Slobodan će biti tim Jedinstva iz Koluta.

B.G.