Savino Selo poraženo u gostima, “Iskra” igrala nerešeno – MFL “Vrbas – Titel – Žabalj”

107

Za vikend (07/08.05.2016.) odigrano je 19. kolo "MFL Vrbas-Titel-Žabalj" i zabeleženi su sledeći rezultati: Derbi u Đurđevu odigran bez golova, zmajevčani sigurni pred svojim navijačima, tesan poraz "Budućosti" iz Savinog Sela.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

U Vilovu su bodove podelili domaći “Obilić” i “Mladost” iz Radičevića rezultatom 2:2 (poluvreme 1:0).

Odlična utakmica odigrana je u Srbobranu gde su se sastali domaća “Mladost Radost” i “Budućnost” iz Savinog Sela. Domaćin je na kraju bio uspešniji i osvojio je tri boda rezultatom 3:2 (poluvreme 2:0).

“Sloga” iz Loka je na svom terenu poražena minimalnim rezultatom 0:1 od “Vojvodine” iz Bačkog Gradišta. Ovo je bila druga pobeda domaćina ove sezone.

Derbi kola odigran je u Đurđevu gde su se sastali glavni konkuretnu za titulu. Prvoplasirana “Bačka” i drugoplasirana “Iskra” iz Kucure. Akteri ovog meča su na kraju remizirali i podelili bodove (0:0) tako da je “Bačka” zadžala pet bodova prednost u odnosu na svoje rivale iz Kucure koji imaju i jednu utakmicu manje.

U Zmajevu je domaća ekipa “Obilića” rutinski savladala “Hajduk” iz Gradinovca rezultatom 2:0 i tako zadržala visoku, treću poziciju na tabeli.