Savino Selo poraženo u gostima, „Iskra“ igrala nerešeno – MFL „Vrbas – Titel – Žabalj“

151

Za vikend (07/08.05.2016.) odigrano je 19. kolo "MFL Vrbas-Titel-Žabalj" i zabeleženi su sledeći rezultati: Derbi u Đurđevu odigran bez golova, zmajevčani sigurni pred svojim navijačima, tesan poraz "Budućosti" iz Savinog Sela.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

U Vilovu su bodove podelili domaći „Obilić“ i „Mladost“ iz Radičevića rezultatom 2:2 (poluvreme 1:0).

Odlična utakmica odigrana je u Srbobranu gde su se sastali domaća „Mladost Radost“ i „Budućnost“ iz Savinog Sela. Domaćin je na kraju bio uspešniji i osvojio je tri boda rezultatom 3:2 (poluvreme 2:0).

„Sloga“ iz Loka je na svom terenu poražena minimalnim rezultatom 0:1 od „Vojvodine“ iz Bačkog Gradišta. Ovo je bila druga pobeda domaćina ove sezone.

Derbi kola odigran je u Đurđevu gde su se sastali glavni konkuretnu za titulu. Prvoplasirana „Bačka“ i drugoplasirana „Iskra“ iz Kucure. Akteri ovog meča su na kraju remizirali i podelili bodove (0:0) tako da je „Bačka“ zadžala pet bodova prednost u odnosu na svoje rivale iz Kucure koji imaju i jednu utakmicu manje.

U Zmajevu je domaća ekipa „Obilića“ rutinski savladala „Hajduk“ iz Gradinovca rezultatom 2:0 i tako zadržala visoku, treću poziciju na tabeli.