Vodeći dvojac MFL Vrbas-Titel-Žabalj neumoljiv prema svojim rivalima

214

SAVINO SELO / KUCURA / ZMAJEVO - 21/22.05.2016. odigrano je 20. kolo "MFL Vrbas - Titel - Žabalj". Još jedna pobeda "Bačke", "Iskra" nastavlja topovsku paljbu, "Budućnost" iz Savinog Sela poklekla pred svojim navijačima.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

U Gradinovcima je lider na tabli, „Bačka“ iz Đurđeva, rutinski savladala domaći „Hajduk“ rezultatom 0:4. Posle ove pobede gosti su zadržali lidersku poziciju na tabeli dok je „Hajduk“ deveti.

Još jedna demonstracija sile u Kucuri. Domaća „Iskra“ je više nego ubedljivo savladala „Slogu“ iz Loka rezultatom 6:0. Sa nova tri boda domaćin je prišao na samo pet bodova zaostatka za vodećim timom na tabeli a ima i utakmicu manje, dok je „Sloga“ i dalje poslednja sa samo jednom pobedom u proteklih 20. kola.

U Bačkom Gradištu su se sastali domaćin „Vojvodina“ i „Mladost Radost“ iz Srbobrana. Posle devedeset minuta na semaforu je pisalo 0:1 u korist gostiju (poluvreme 0:0). Ovaj susret nije previše uticao na stanje na tabeli pa je „Vojvodina“ i dalje četvrta a „Mladost Radost“ pretposlednja.

„Budućnost“ iz Savinog Sela je doživela poraz pred svojim navijačima. Oni su poraženi od „Obilića“ iz Vilova rezultatom 1:2. „Budućnost se nalazi na osmoj poziciji na tabeli dok je „Obilić“ tik iznad njih na sedmoj.

Utakmica između „Mladosti“ iz Radičevića i „Jedinstva“ iz Bačkog Petovog Sela je odložena.