Osvoji BESPLATNO lasersko uklanjanje dioptrije!

99

Ukoliko maštate o životu bez dioptrije ili poznajete osobu kojoj biste želeli “pokloniti” savršen vid, imamo odličnu vest za vas!

Foto: www2.svjetlost.rs

Očni centar poliklinike Kuća zdravlja (“Perfect Vision”) iz Subotice na njihovoj zvaničnoj Facebook stranici organizuje veliki foto konkurs “Leto u mojim očima”.

Da biste učestvovali, potrebno je da u sklopu aplikacije podelite fotografiju koja predstavlja vaše savršeno leto, a uz fotografiju napišite obrazloženje. Budite kreativni, jedinstveni i šaljivi i možda baš vi osvojite neku od vrednih nagrada:

1. mesto: Preoperativni pregled i operacija laserskog uklanjanja dioptrije oba oka
2. mesto: 50% popusta na preoperativni pregled i operaciju laserskog uklanjanja dioptrije oba oka
3. mesto: Preoperativni pregled za operaciju laserskog uklanjanja dioptrije

Foto konkurs traje od 09.07.-24.07.2016. godine. U prvom krugu takmičenja, vrši se glasanje za fotografije (pravo glasanja imaju samo fanovi stranice Kuća zdravlja), a 10 fotografija sa najvećim brojem “lajkova” prelazi u drugi krug takmičenja, gde će žiri sastavljen od predstavnika očnog centra “Perfect Vision”-a odabrati dobitnike.

Osvojenu nagradu je moguće ustupiti drugoj osobi, pa je ovo idealna prilika da obradujete nekoga ko želi da se oslobodi nošenja naočara ili kontaktnih sočiva i uživa u savršenom vidu.

Klikom na: link možete pročitati osnovna pravila učešća u nagradnoj igri.

Srećno!