Na jezeru u Kuli obeleženo 100 GODINA rada MLINA “Žitobačka” (VIDEO)

2087

KULA - U prelepom ambijentu "Kupole" na "Rodićevom jezeru" u Kuli, kompanija "Žitobačka" Kula, koja posluje u sastavu "MK Commerce" – „MK Group“ Beograd, proteklog vikenda obeležila je 100 godina rada mlina "Žitobačka".

Foto: Naše Mesto

Kolektiv “Žitobačke” se istinski potrudio da svojim zaposlenima, saradnicima i prijateljima firme priredi večeru i trenutke za pamćenje, a sve u duhu drugarstva i ozbiljne posvećenosti kako poslovanju kompanije, tako i samim radnicima koji su prema rečima direktorice Nade Ćalasan: “Njihovo najveće blago”.

Odmah na početku večeri, gostima se obratio menadžment “Žitobačke”, Nada Ćalasan izvršni direktor, Vladan Vojnović direktor, Predrag Avramov direktor sirovinskog sektora, kao i Milutin Petković, autor monografije “Vek mlina Žitobačka”.

Program je vodio naš proslavljeni glumac Rade Marjanović, koji je na jedan duhovit način predstavljao i najavljivao ostale učesnike programa. Svojim duhovitim skečevima, publiku pod “Kupolom” nasmejala je i ekipa “Državnog posla”, a umeće u folkloru je prikazalo Kulturno umetničko društvo “Lipar”.

Uz bogatu večeru i živu muziku, svi prisutni su se zabavljali do kasno u noć.

Pogledajte naš video prilog: