PFL Sombor: Mladost (BP) i BSK iz Bačkog Brestovca učvrstili svoje pozicije na vrhu tabele

    365

    PFL SOMBOR - Za vikend su odigrane utakmice 13. kola Područne fudbalske lige Sombor. U derbiju kola ekipa Mladosti iz Bačkog Petrovca savladala je FK Hajduk Junior. 

    U derbiju kola Mladost iz Bačkog Petrovca na svom terenu je savladala ekipu Hajduk Juniora rezultatom 2-1. U ostalim susretima BSK iz Bačkog Brestovca savladao je ekipu Terekveša rezultatom 1-0, Rusin je savladao FK Lipar sa 2-1, Krila Krajine pobedila su Mladost iz Kruščića sa 2-0, Slavija je na svom terenu bila uspešna protiv OFK Šikare sa 3-1, Stari Grad je kao gostujuća ekipa pobedio Borac iz Bačkog Gračaca rezultatom 2-5, dok je Hercegovac takođe kao gostujući tim odneo pobedu iz Mladenova protiv Budućnosti rezultatom 0-1. Najubedljiviji rezultat napravila je ekipa ŽAK-a koja je u Somboru pobedila Polet iz Sivca sa 6-0.

    Nakon odigranih 13. kola na vrhu tabele su svoje pozicije učvrstile ekipe Mladosti iz Bačkog Petrovca sa ubedljivih 37 bodova i BSK iz Bačkog Brestovca sa 32 osvojena boda. Hajduk Junior je nakon serije poraza još uvek na trećem mestu sa 24 boda, dok ekipa ŽAK-a zaostaje sa jednim bodom manje. Pri dnu tabele i dalje se nalaze ekipe Budućnosti, Poleta i Borca iz Bačkog Gračaca.

    U sledećem kolu sastaju se Hajduk Junior i Hercegovac, Stari Grad i Budućnost, Terekveš i Borac iz Bačkog Gračaca, Polet i BSK, OFK Šikara i ŽAK, Mladost iz Kruščića i Slavija, Lipar i Krila Krajine, Mladost iz Bačkog Petrovca i FK Rusin.