PFL Sombor: Kolo pre kraja polusezone BSK iz Bačkog Brestovca korak bliži vodećoj ekipi Mladosti

  283

  PFL SOMBOR - Za vikend su odigrane utakmice 15. kola Područne fudbalske lige Sombor. Derbi kola odigran je u Bačkoj Palanci gde je ekipa Krila Krajine odigrala nerešeno sa prvoplasiranom ekipom Mladosti iz Bačkog Petrovca.

  U Bačkoj Palanci je ekipa Krila Krajine odigrala nerešeno 1-1 sa prvoplasiranom Mladosti iz Bačkog Petrovca. Ovo je ujedno omogućilo drugoplasiranom timu BSK-a iz Bačkog Brestovca koji je na domaćem terenu pobedio OFK Šikaru sa 3-0 da „uhvati priključak“ na vrhu tabele, pa je BSK sada korak bliži prvoj poziciji.

  U ostalim susretima Hajduk Junior je izgubio na gostovanju u Ruskom Krsturu protiv ekipe Rusina sa 3-2, ŽAK je na domaćem terenu pobedio ekipu Mladosti iz Kruščića sa ubedljivih 4-0, Borac iz Bačkog Gračaca je najzad stigao do jedne pobede koju je ostvario na domaćem terenu protiv Poleta iz Sivca sa 3-1, Hercegovac je pobedio Stari Grad sa 2-1, dok su Slavija i Lipar odigrali nerešeno 0-0, a Budućnost i Terekveš 1-1.

  Pri vrhu tabele je sada nešto neizvesnija situacija, jer prvoplasirana Mladost iz Bačkog Petrovca ima samo 3 boda više od drugoplasiranog BSK-a. Hajduk Junior je i dalje treći zahvaljujući dobrom startu sezone, dok su Krila Krajine od ovog kola na petoj poziciji, a ŽAK iz Sombora na četvrtoj sa jednim bodom zaostatka za Hajduk Juniorom.

  U poslednjem kolu koje se odigrava već narednog vikenda sastaju se Hajduk Junior i Stari Grad, Hercegovac i Terekveš, Budućnost i Polet, Borac iz Bačkog Gračaca i OFK Šikara, BSK i Mladost iz Kruščića, ŽAK i Lipar, Slavija i Mladost iz Bačkog Petrovca i Krila Krajine i Rusin.