Ovi umiljati pogledi iz PRIHVATILIŠTA ZA PSE će vas RASPLAKATI (FOTO)

1890

KULA - Prihvatilište za pse u Kuli poziva sve zainteresovane građane da udome psa. Tim povodom smo razgovarali sa rukovodiocem službe, Slobodanom Bedičinom koji nam je obrazložio na koji način se vrši samo udomljavanje.

Prihvatilište za pse

Prvo što treba da znate kada je reč o udomljavanju pasa jeste da se potpisuje ugovor između prihvatilišta za pse sa jedne strane i vas kao osobe koja udomljuje psa sa druge strane. Stoga će vam biti potrebna lična karta.

Takođe se podrazumeva da prilikom udomljavanja treba lično da odete u prihvatilište i odaberete psa kojeg želite da udomite. U prihvatilištu se trenutno nalazi oko 90 pasa svih uzrasta, koji su uglavnom mešanci.

Svi psi se čipuju i vakcinišu. Oni su socijalizovani, u smislu da neće napadati ljude, kao i da nisu agresivni. Ugovor koji potpisujete podrazumeva da imate pravo da u roku od 15 dana vratite psa i to bez ikakve nadoknade, ako se ispostavi da vam udomljeni pas ne odgovara. Takođe, ako se pas u tom periodu razboli, prihvatilište preuzima troškove lečenja psa.

Ako ste zainteresovani da udomite psa, sve informacije možete dobiti telefonom na 064/828-7071.