PROTEST ISPRED OPŠTINE: Građani nezadovoljni novim odlukama

2643

KULA - Neformalna grupa građana, u sredu 1. februara organizuje protest ispred zgrade Opštine. Portal "Naše Mesto" u celosti prenosi poziv na protest.

Opština Kula / Foto: N. Janjanin

Poštovani građani opštine Kula!

Pozivam sve korisnike vode iz mreže u Kuli kao i u naseljenim mestima u opštini da Vašim prisustvom izrazimo nezadovoljstvo protiv opštinske odluke o komunalnim delatnostima! Ovom odlukom legalizuje se naplata neurađenog posla, svakog meseca od 100 dinara po satu, što i nije mala stvar. Godišnje 1200 din. Paketić za Vaše unuče. I to će uzeti makar ne potrošili kap vode. Da li su kod Vas bili u šahti, čistili šahtu, menjali ventil, itd? A posao su savesno obračunali kao da jesu. Isto uzimaju po stanovima, gde ne postoji šahta, merni uređaju su u kupatilu.

Druga stvar prevelika prosečna potrošnja od 20 m³ u slučaju neočitavanja.
Pozivam i stanovnike Lipara, gde još nije zaživela ova odluka, ali sprema se kompletna krađa Vaše imovine, koje ste sami Vašim sredstvima izgradili.

Ako ne podržavate takvu odluku, molimo Vas da vašim prisustvom izrazimo nezadovoljstvo 1. februara u sredu u 10 časova ispred Skupštine opštine! Povedite članove porodice, komšije, prijatelje!

Ja ćutim, ti ćutiš, on/ona ćuti, mi ćutimo, vi ćutite,
ONI KRADU! Ne dozvolimo! – kraj saopštenja