(VIDEO) IDEMO DALJE: FK “Kula” počeo pripreme, stižu NOVA POJAČANJA

  464

  KULA - U prvom delu takmičenja završili su na 4. poziciji, postignuto je ukupno 26 golova na 11 odigranih utakmica, a zimsku pauzu iskoristili su za planiranje i pojačavanje redova. Fudbaleri FK "Kula", u nedelju, 5. februara, počeli su sa pripremama za prolećni deo takmičenja.

  Uprava kluba je zadovoljna dosadašnjim rezultatima, iako su odigrali četiri nerešene utakmice, nastavljaju dalje sa radom kako bi zauzeli bolju poziciju na tabeli. Na pitanje šta očekuju u nastavku takmičenja, predsednik kluba Dragan Keković izjavio je da će se boriti do kraja i da su prioritet prvo ili drugo mesto, kako bi omogućili prelazak u viši rang, u Područnu fudbalsku ligu Sombor.

  Što se tiče pojačanja za FK “Kula”, dogovoren je prelazak čak pet igrača:

  • Mirko Đurišić
  • Marko Mirković
  • Marijan Malacko
  • Čedomir Čabarkapa
  • Branislav Milošević

  Stanje u klubu je dobro, atmosfera među igračima odlična, što i dokazuje da su zajedničkim radom ispunili sva očekivanja i zadržali se na 4. mestu u Međuopštinskoj fudbalskoj ligi Sombor 1.

  U sklopu FK “Kula”, postoji i školica fudbala, koju pohađa preko 100 mališana. Na ovom projektu se aktivno radi, kako bi se sport još više približio deci i na taj način postavile prave vrednosti za buduće naraštaje.

  FK “Kula” na 4. mestu! #kula #našemesto

  A photo posted by Naše Mesto (@nasemesto.rs) on

  FK “Kula” je domaćinski klub sa dugačkom tradicijom, otvoren za saradnju i bez lažne skromnosti možemo reći da su veoma zaslužni za širenje pozitivne energije i promociju sporta među omladinom. Upravo iz tog razloga, potrebna je podrška lokalne sredine, kako bi zajedničkim snagama povećali kvalitet sporta u Kuli.

  Stadion na Gederu, na kome igraju, poseduje ogroman potencijal. Nažalost, potrebna su dodatna ulaganja, pre svega u popravku tribina, a takođe i ostatka objekta. Finansijska situacija u klubu nije dovoljno jaka da samostalno reše sve probleme i zbog toga se nadamo da će lokalna samouprava učiniti sve što je u njihovoj moći, kako bi stadion FK “Kula” sijao u punom sjaju!

  Pogledajte video prilog:

  N. Janjanin