PRELETELI: Odbornici JS na čelu sa Medojevićem pristupili stranci Rasima Ljajića

1163

KULA - Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) Rasima Ljajića jača je za pet novih članova, od kojih su četiri odbornika Jedinstvene Srbije iz Skupštine opštine Kula i jedan odbornik Jedinstvene Srbije iz Skupštine opštine Vrbas.

Predsednik Izvršnog odbora SDPS Branko Gogić izjavio je za “Tanjug” da su u njegovoj stranci otvoreni za sve koji žele da joj pristupe, ali da od toga neće da “prave predstavu niti da se bave političkom trgovinom”.

“Političke partije su živi organizmi, ljudi i dolaze i odlaze i to nije nikakva novost, naglasivši da niko od četvoro odbornika iz Kule niti iz Vrbasa nije dobio ništa zauzvrat.” – navodi Gogić u izjavu za “Tanjug”.

Prema Gogićevim rečima, u SDPS u Kuli došli su dosadašnji odbornici Jedinstvene Srbije Dragutin Medojević (predsednik JS Kula), Tomo Kovijanić, Biljana Kilić i Smiljana Vukelić, kao i predsednik JS u Vrbasu Damir Ivanić, koji je ujedno i odbornik u lokalnom parlamentu.

Prema rečima Dragutina Medojevića, konferencija za novinare će biti održana sledeće nedelje, na kojoj će izneti više informacija.

Podsećamo da je SDPS na protekle izbore izašao sa Srpskom naprednom strankom kao koalicioni partner, a da je SDPS Odžaci već uputio otvorenu podršku Aleksandru Vučiću i SNS-u na predstojećim lokalnim i predsedničkim izborima. Više o tome pročitajte – OVDE.

Izvor: b92.net