(VIDEO) Lokalna koalicija OSLOBODIMO VRBAS sinoć potpisala sporazum DS, SDS i LSV

1029

VRBAS - Sinoć je u CFK Vrbas potpisan koalicioni sporazum između DS Vrbas, SDS Vrbas i LSV Vrbas o formiranju liste "Oslobodimo Vrbas".

Kao najava lokalnih izbora u opštini Vrbas, sinoć je formirana koalicija pod nazivom „Oslobodimo Vrbas“. Oko ovog slogana okupljene su stranke koje neguju principe socijaldemokratije – Demokratska stranka, Socijaldemokratska stranka i Liga socijaldemokrata Vojvodine. Ovu listu predvodi i njen kandidat za predsednika opštine Dragan Stijepović, diplomirani ekonomista.

Foto: Naše Mesto

„Ako dobijemo poverenje građana nasledićemo teškog bolesnika, a ako se to dogodi četiri godine kasnije – bezizlaznu situaciju. Zato ovom prilikom pozivamo i sve ostale stranke i udruženja da podrže našu koaliciju i da zajednički zaustavimo razaranje Vrbasa. Zajedničkim nastupom pružamo šansu da građani zaista dobiju priliku da svoje sveprisutno nezadovoljstvo na dan izbora iskažu glasanjem za listu „Oslobodimo Vrbas“. – poručuju demokrate Vrbasa.

Potpisivanje koalicionog sporazuma DS, SDS, LSV u Vrbasu. #vrbas #našemesto

A post shared by Naše Mesto (@nasemesto.rs) on

„Borićemo se za glas svakog čoveka koji veruje da su dostojanstven život i blagostanje porodice na prvom mestu. Želimo da okupimo sve naše sugrađane koji mogu da doprinesu razvoju opštine, da zajedno izgradimo novo lice Vrbasa. Nema mesta strahu, povlačenju i kompromisima na ovim izborima, moramo osloboditi Vrbas od bahatosti, neznanja i bezočne privatizacije vlasti“. – ističu iz Socijaldemokratske stranke Vrbasa.

Kandidat za predsednika opštine Vrbas, Dragan Stijepović / Foto: Naše Mesto

„Gde mi to živimo? Kakvo je ovo društvo i u šta se pretvorio ovaj grad? Ne želim da u mom gradu ljudi ne smeju da misle, da se plaše nekog polusveta koji ih ucenjuje poslom. Ja na to ne pristajem! Shvatio sam da je u ovom trenutku najbitnije da zaboravimo sve stranačke razlike, da se ujedinimo, da zbijemo redove i da oslobodimo Vrbas.“ – rekao je Mario Mažar iz Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Na skupu posvećenom potpisivanju koalicionog sporazuma i formiranju liste „Oslobodimo Vrbas“ govorili su Milan Stanimirović (SDS Vrbas), Aleksandar Stanojković (DS Vrbas), Mario Mažar (LSV Vrbas) i Dragan Stijepović (SDS Vrbas).

Više informacija možete pronaći u video prilogu:

B. Grbić