NAJNOVIJA VEST: Poznati Kuljanin postao direktor BANJE JUNAKOVIĆ

3346

KULA - U rehabilitacionom centru “Junaković” u Apatinu, na funkciju novog direktora imenovan je Kuljanin, dr Blagoje Marković. On je na ovu poziciju stupio odlukom Vlade Vojovodine.

Kako piše portal „025 info“, na konferenciji za novinare koja je tim povodom održana u ovoj ustanovi najviše se govorilo o budućim planovima novog rukovodstva.

Marković je pre stupanja na ovu funkcije vršio dužnost direktora Doma zdravlja u Kuli koji je tokom njegovog rukovođenja bio svrstan u 10 najboljih zdravstvenih ustanova u Srbiji.

Pokušaću i ovde da prenesem ranija iskustva i unapredim funkcionisanje kako bi ova ustanova uspešnije poslovala. Danas sam obavio razgovore sa direktorom filijale RFZO Goranom Bulajićem i direktorom bolnice u Somboru dr Milanom Grbom gde sam dobio obećanje o povećanju broja fondovskih osiguranika koji će posećivati naš rehabilitacioni centar što će omogućiti garancije za rad van letnje sezone.“ -rekao Marković.

Blagoje je dodao da će pokušati da svojim uticajem privuče što više posetilaca iz opština Kula, Vrbas i Novi Sad i da će se potruditi da spoljne objekte, misleći na bazene, što bolje pripremi za letnju sezonu kako bi iz najprofitabilnijeg dela godine izvukli maksimum.
Kada su u pitanju zdravstvene usluge, novi direktor je rekao kako je generalno zadovoljan sa zatečenim stanjem ali da i tu ima prostora za napredovanje.

Treba raditi na unutrašnjim slabostima u našoj organizaciji kako bi se sve podiglo na viši nivo, takve stvari će se rešavati u narednom periodu i tu neće biti problema. Ne zaostajemo po uslovima ni za jednom banjom u okolini i mislim da možemo ponuditi mnogo više od drugih.“ – izjavio je Marković, za apatinski portal.

Na pitanje o komercijalnim uslugama banje, odnosno o ponudi turističkih aranžmana dr Marković je rekao da će se raditi na poboljšanju ponuda i privlačenju turista, kao i da će se u dogovoru sa tehničkom službom banje “Junakovi” pripremiti dinamika renoviranja spoljih objekata kako bi stvorili bolje uslovi za boravak posetilaca. -„Plan je da se “toplom vezom” spoji stari terapeutski deo sa spoljnim termalnim bazenom kako bi ovaj bazen imao funkciju i zimi što je samo jedna od novina koju spremamo za naredni period.“ – završava dr Marković.

Izvor: 025info.rsradiodunav.com