PFL SOMBOR: Nove pobede vodećih ekipa Mladosti (BP) i BSK-a iz B. Brestovca

    371

    PFL SOMBOR - Za vikend su odigrane utakmice 17. kola Područne fudbalske lige Sombor. Kolo je odigrano bez većih iznenađenja, kako pri vrhu, tako i na začelju tabele. 

    Trenutno vodeće ekipe “Mladosti” iz Bačkog Petrovca i “BSK” iz Bačkog Brestovca novim pobedama nastavili su svoju dominaciju u Područnoj fudbalskoj ligi Sombor. “Mladost” je pobedila somborski “ŽAK” rezultatom 1:0, dok je “BSK” u gostima u Liparu pobedio sa 0:3. “Hajduk Junior” nastavlja seriju loših rezultata. Ove nedelje su u Bačkoj Palanci izgubili od “Krila Krajine” sa 2:0. Rusin je na svom terenu izgubio od “Slavije” iz Pivnica sa 1:3. U Kruščiću je ekipa domaće “Mladosti” pobedila poslednje-plasiranu ekipu na tabeli “Borac” iz Bačkog Gračaca sa 3:2. OFK “Šikara” je igrala nerešeno sa “Budućnosti” iz Mladenova 1:1. “Polet” je na svom terenu ugostio ekipu “Hercegovca” iz Gajdobre i pobedio rezultatom 3:0. “Terekveš” je odigrao nerešeno sa ekipom “Starog grada” sa 3:3.

    Na tabeli se nisu desila neka veća pomeranja. Tako se na vrhu tabele i dalje nalaze “Mladost” iz Bačkog Petrovca sa 45 i “BSK” iz Bačkog Brestovca sa 44 boda. Na začelju tabele takođe nema nikakvih izmena.

    U sledećem kolu će se u Bačkom Brestovcu odigrati derbi lige između “BSK-a” i “Mladosti” iz Bačkog Petrovca. Ova utakmica bi mogla odrediti i konačnu poziciju ove dve ekipe do kraja prvenstva. U ostalim susretima sastaju se “Hajduk Junior” i “Terekveš”, “Stari Grad” i “Polet”, “Hercegovac” i OFK “Šikara”, “Budućnost” i “Mladost” (Kruščić), “Borac” (BG) i Lipar, “ŽAK” i “Rusin”, “Slavija” i “Krila Krajine”.