VELIKO OTVARANJE: Još jedan PerSu market STIŽE U KULU

1102

KULA - Novi PerSu market u Kuli svečano će biti otvoren u četvrtak, 30. marta u 9 časova, u na adresi Stevana Doronjskog 15a.

Posetioce očekuje velika zabava i bogat program za sve generacije. Održaće se brojne promocije i degustacije, dok će za atmosferu i SuPer zabavu biti zadužen DJ. Pored brojnih zabavnih sadržaja, standardno niskih cena i širokog asortimana robe, potrošače novog PerSu marketa očekuju brojni pokloni iznenađenja. Prva tri potrošača će dobiti PerSu poklon paket, dok će narednih dvadeset biti nagrađeno sa poklon paketom brendova Belkino&Delikato. I tu nije kraj poklonima, svaki potrošač će po izlasku iz novootvorenog PerSu marketa, uz fiskalni račun dobiti poklon iznenađenja.

Iz PerSu marketa najavljuju da će se će svi posetioci svečanog otvaranja, na ulazu u novi PerSu market, dobiti jabuku kao znak dobrodošlice, dok će po izlasku iz istog moći da se posluže kafom i zaslade kolačićima i ratlukom, ili pak da probaju sveže pečen roštilj.

Veliko otvaranje počinje u 9 sati. PerSu marketi pozivaju sve da im se pridruže i zajedno sa njima uživaju i SuPer se zabave!

Podsećamo da je u sličan objekat otvoren u Novom Sadu, a u posebnoj vesti OVDE možete pročitati utiske i pogledati fotografije sa otvaranja.