(VIDEO) INICIJATIVA POKRETA SOCIJALISTA da se pregledi obavljaju u PIO fondu u Vrbasu

1062

VRBAS - Opštinski odbor Pokreta socijalista Vrbas danas je održao konferenciju za novinare posvećenu početku izborne kampanje za predsedničke i lokalne izbore u opštini Vrbas.

Pokret socijalista Vrbas

Prisutnim novinarima obratila se šefica Izbornog štaba OO Pokreta socijalista Vrbas, Diana Milović, koja je na početku svoga izlaganja pozvala sve članove, simpatizere i glasače da 2. aprila izađu na izbore za predsednika Srbije i da svoj glas daju Aleksandru Vučiću, zaokruživši broj 6. na glasačkom listiću.

Smatramo da je to dobro za Srbiju i za sve nas. Reforme koje su pokrenute, ugled koji naša zemlja uživa u svetu u protekle tri godine ne sme se zaustaviti,“ – rekla je Diana Milović obrazlažući zašto je potrebno da građani na predsedničkim izborima glasaju za Aleksandra Vučića.

Ona se takođe osvrnula i na rad novoformiranog opštinskog odbora Pokreta socijalista u Vrbasu. – „Kada smo u novembru mesecu osnivali novi opštinski odbor ovde u Vrbasu, onda smo odlučili da oko sebe okupimo najbolje i najstručnije ljude, da pokušamo da u samoj opštini Vrbas pomognemo Srpskoj naprednoj stranci za koju očekujemo da će ponovo preuzeti odgovornost u opštini Vrbas, da našim kadrovima i našim mogućnostima i resursima učestvujemo zajedno u građenju opštine Vrbas, jer ona zaslužuje da ponovo zauzme ono mesto koje je nekada imala.

Direktor filijale PIO fonda opštine Vrbas i zamenik šefa Izbornog štaba OO Pokreta socijalista Vrbas, Predrag Radović, govorio je o inicijativi odbora da se pregledi ubuduće obavljaju u prostorijama filijale PIO fonda u Vrbasu.

Verujem da ćemo potpisima građana uspeti da obezbedimo da pokrajinski PIO fond za potrebe građana u ostvarivanju prava na invalidsku penziju, tuđu negu i pomoć u najskorije vreme otvori kancelariju ovde u u Vrbasu, gde bi lekari PIO fonda na licu mesta pružali lekarske preglede, kako građani ne bi morali da idu za Novi Sad,“ – rekao je on.

Pogledajte video snimak cele konferencije za novinare: