(FOTO) IZBORI U VRBASU: Posetili smo glasačka mesta 5, 6, 12 i 13

738

VRBAS - Ekipa Portala "Naše Mesto" posetila je nekoliko glasačkih mesta u Vrbasu, kako bi vam preneli utiske sa lica mesta. Pročitajte izveštaj i poslednje informacije o izlaznosti.

Predsednik BM 5 u Vrbasu, Velibor Brajković kaže da se komisija sastala po planu u 6h, kada je zaprimila materijal koji je odmah otvoren i pregledan. Biračko mesto je otvoreno u 7. – “Do sada je sve bilo u redu. Bila je jedna manja greška tehničke prirode, ali je to rešeno u saradnji sa republičkom komisijom”. Kako on kaže, trenutna izlaznost je 51%, a očekivana izlaznost do 20h trebala bi biti do 60%. Ukupan broj birača na ovom mestu je 1057.

Glasačko mesto broj 5 u Vrbasu

U Srednjoj stručnoj školi “4. juli” u Vrbasu, razgovarali smo sa Katarinom Delibašić, predsednicom biračkog mesta broj 6. – “Dosadašnja atmosfera je bila krajnje korektna. Izlaznost je preko 50%. Poslednji podatak je da je ukupno glasalo 600 ljudi od 1180 koliko se nalazi na biračkom spisku”.

Glasačko mesto broj 6, Vrbas

Na biračkom mestu broj 12 koje se nalazi u gimnaziji “Žarko Zrenjanin” u Vrbasu razgovarali smo sa predsednicom biračkog odbora Ljubicom Delibašić. – “Na našem biračkom mestu upisano je 999 birača. Od toga je do sada izašlo 480, što je skoro 50% izlaznosti”. Kako ona kaže do sada nije bilo nikakvih incidenata, tj. sve je proteklo u najboljem redu.

Glasačko mesto broj 12, Vrbas. #vrbas #našemesto

A post shared by Naše Mesto (@nasemesto.rs) on

Na biračkom mestu br. 13 u Osnovnoj školi “Bratstvo jedinstvo” Vrbas razgovarali smo sa zamenikom biračkog odbora Miroljubom Markovićem. Na tom biračkom mestu takođe nije bilo nikakvih problema, niti pritužbi od strane građana ili stranaka. Na tom biračkom mestu je do sada izašlo oko 50% birača.

Glasačko mesto broj 13, Vrbas

Pratite izbore uživo u posebnom članku na Portalu “Naše Mesto” – OVDE!