(FOTO) Posetili smo BIRAČKA MESTA broj 6, 2 i 10 u Kuli

707

KULA - Ekipa Portala "Naše Mesto" posetila je nekoliko biračkih mesta u Kuli i tom prilikom razgovarali smo sa predsednicima biračkih odbora.

Foto: Naše Mesto

Na biračkom mestu broj 6, u prostorijama Fonda za zdravstveno osiguranje u Kuli, razgovarali smo sa Bihner Agneš, predsednicom biračkog odbora.

Nije bilo nepravilnosti, sve teče regularno, prema našoj evideknciji do sada je glasalo oko 170 građana. Na biračkom mestu nije bilo incidenata, a prvi glasači su došli odmah po otvaranju biračkog mesta u 7 časova.“ – izjavila je Bihner Agneš, za Portal „Naše Mesto“.

Biračko mesto broj 6, Kula

Malo dalje prema Crvenki, posetili smo biračko mesto broj 2, gde smo razgovarali sa Renatom Somođi. Na biračkom mestu broj 2, izbori takođe teku regularno, zabeleženo je par građana koji su došli na glasanje, ali nisu bili na biračkom spisku, a što se izlaznosti tiče, kreće se oko 30%, dodaje Renata.

Biračko mesto broj 2, u Kuli. #kula #našemesto

A post shared by Naše Mesto (@nasemesto.rs) on

U prostorijama DTD „Bačka – Vrbas“ u Kuli, otvoreno je biračko mesto broj 10, gde smo takođe razgovarali sa predsednicom biračkog odbora, koja je potvrdila da sve teče regularno i da nisu zabeležene nepravilnosti.