Vojvođanska liga „Sever“: Više golova NEGO PUBLIKE – Odigrano 19. kolo

  528

  KARAVUKOVO / SOMBOR / ODŽACI / VRBAS / SRPSKI MILETIĆ - Situacija u Vojvođanskoj ligi "Sever" se polako zakuvava. Za vikend je odigrano 19. kolo i možemo reći da je na pojedinim utakmicama bilo više golova nego navijača.

  Ilustracija / Foto: pixabay.com

  Subotica je pala na kolena pred znatno jačom ekipom „Poleta“ iz Karavukova koji su im dali pet razloga za brigu. Iako ni Subotičani nisu ostali dužni, ali njihova dva gola su kao ubod komarca za „Polet“. Konačan razultat: 2:5, na poluvremenu 1:2.

  „Radnički“ iz Sombora nije štedeo Odžačane, pa je tako „Tekstilac“ primio četiri čista gola, a za uzvrat su im dali samo lepe pozdrave. Ovakav rezultat nije iznenađujući, s obzirom da je „Tekstilac“ pretposlednji na tabeli sa ukupno 16 bodova, za deset više od Subotičana“. U sledećem kolu, snage će odmeriti upravo sa pomenutom „Suboticom“, pa se nadamo da će barem tu izvojevati pobedu.

  „Tisa“ iz Adorjana pobedila je „Budućnost“ Gložan, a Tavankut je izgubio od „Potisja“ iz Kanjiže.

  Što se tiče Vrbasa, posle lavovske borbe, kao pravi domaćini, pobedili su „Zadrugar“ iz Srpskog Miletića rezultatom 5:2. OFK „Vrbas“ se bori da skoči u sredinu tabele i počne dalje da krči svoj put prema vrhu, a ova utakmica je samo znak koliko se trude. Videćemo šta će uraditi sledeće nedelje u Turiji.

  Kad smo već kod „Mladosti“ iz Turije, sa tugom u očima pišemo ove reči i čestitamo Bečejcima na upečatljivom rezultatu od 5:0. U Srbobranu je takođe odigran dobar meč, gde je domaćin poražen od ekipe FK „Sloga“ iz Čonoplje, dok su „Bačka“ Pačir i „Mladost APA“ odigrali nerešeno, džentlmenski 1:1.

  Stanje na tabeli, posle 19. kola izgleda ovako:

  Stanje na tabeli posle 19. kola: Vojvođanska liga „Sever“. #našemesto

  A post shared by Naše Mesto (@nasemesto.rs) on