Zlatna medalja za Miljana Ćaćića na MEĐUNARODNOM TURNIRU “Zlatni pojas Čačka”

181

KULA - U subotu (08.04.2017.) u Čačku je održan 46. po redu tradicionalni, međunarodni turnir "Zlatni Pojas Čačka" na kome je učešće uzelo 98 klubova i 14 reprezentacija iz čak 17 zemalja sa preko 800 takmičara.

Takmičar Karate kluba “Hajduk” Kula i reprezentativac Miljan Ćaćić je ostvario sjajan rezultat i osvojio 1. mesto i zlatnu medalju u konkurenciji mlađih seniora (-60kg). Miljanov uspeh je time veći što se radi o jednom od najprestižnijih turnira u Evropi kada je taj uzrast u pitanju.

Učestvovale su između ostalih reprezentacije Francuske, Rusije, Švedske, Hrvatske, Slovenije, Turske, Crne Gore, Izraela, Bugarske, Makedonije…

Miljan Ćaćić na pobedničkom postolju. #kula #našemesto

A post shared by Naše Mesto (@nasemesto.rs) on

Ćaćić je pokazao visok nivo forme, koncentracije i ostvario u 4 borbe sve 4 pobede i popeo se na pobedničko postolje. Imao je odličan nastup, a posebno su bili zahtevni polufinalni meč sa takmičarom iz Izraela i finale protiv borca iz Slovenije. Naš takmičar je pohvaljen i od strane selektora i ovaj rezultat je prava uvertira za seniorsko Prvenstvo Srbije koje ga očekuje narednog vikenda takođe u Čačku gde idemo sa najvišim ambicijama. Miljan uspešno održava kontinuitet najboljih nastupa na najvažnijim i najjačim smotrama što vrlo ohrabruje pred naredne izazove.

Nadamo se da će se naš borac naći i na spisku selektora za Svetski šampionat koji se održava u oktobru mesecu na Tenerifama (Španija).” – izjavio je trener Nikola Greber.