PFL SOMBOR – Novi porazi LIDERA na tabeli

444

BAČKI BRESTOVAC / RUSKI KRSTUR / SOMBOR / KULA / KRUŠČIĆ / LIPAR / SIVAC / BAČKI GRAČAC - Za vikend su odigrane utakmice 21. kola Područne fudbalske lige Sombor. Ovo kolo obeležili su novi porazi dva vodeća tima na tabeli.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

U okviru 21. kola Područne fudbalske lige Sombor desila su se nova iznenađenja. Vodeći timovi Mladost (BP) i BSK ponovo su neočekivano izgubili. Tako je ekipa Mladosti iz Bačkog Petrovca na domaćem terenu izgubila od Hercegovca 1:3. BSK iz Bačkog Brestovca u gostima je izgubio od Slavije rezultatom 1:0. Hajduk Junior je takođe napravio iznenađenje, jer je u gostima kod ŽAK-a pobedio 1:6.

U ostalim susretima Krila Krajine porazile su Borac iz Bačkog Gračaca sa 1:0, Lipar je savladao Stari Grad 3:1, Mladost iz Kruščića savladala je ekipu Terekveša 2:0, a OFK Šikara je pobedila Polet iz Sivca sa 5:0. Nerešeno su igrali Rusin i Budućnost 1:1.

Na vrhu i pri dnu tabele i dalje nema nikakvih promena, dok su se određena pomeranja desila na sredini tabele. Više detalja možete videti na slici tabele, gde je vidljiv aktuelni poredak svih timova u PFL Sombor.

U sledećem kolu sastaju se Hajduk Junior i OFK Šikara, Polet i Mladost iz Kruščića, Terekveš i Lipar, Stari Grad i Mladost iz Bačkog Petrovca, Hercegovac i Rusin, Budućnost i Krila Krajine, Borac iz Bačkog Gračaca i Slavija i BSK protiv ŽAK-a.

Trenutno stanje na tabeli:

Trenutno stanje na tabeli posle 21. kola. #našemesto

A post shared by Naše Mesto (@nasemesto.rs) on